Stickman Warfare: A játék - Fórum

Klánok => -ELIT- E.L.I.T.E.s of NAZI => A témát indította: kalló peti - 2011.01.15 21:40



Cím: -ELIT-Bemutatkozás
Írta: kalló peti - 2011.01.15 21:40
Itt mutatkoznak be az elitesek.


Cím: Re: -ELIT-Bemutatkozás
Írta: kalló peti - 2011.01.15 22:03
Szevasztok!Peti vagyok szombathelyről.14 éves vagyok.Nagyon szeretek sportolni,sokat focizok,gördeszkázok,pingpongozok és biciklizek.Sportoláson kívül még szeretek gépezni,tv-t nézni,és nem utolsó sorban hegedülni.Kedvenc focicsapataim a Real Madrid és az Arsenal.Nekem egy haverom mutatta meg ezt a játékot,de eleinte nem tetszett,később kezdtem vele komolyabban játszani.Azóta rendszeresen játszok vele.Gyakran fórumozok,de inkább csak olvasgatok.Szeretem az állatokat,és van is 2 kutyám.Nyáron szinte minden nap lemegyek a pályára focizni a haverokkal.Legtöbbször ezeket a csatornákat nézem:discoveri,digi sport,rtl,sport1.Szeretem a jó filmeket.Nem sokat,de szoktam zenét hallgatni főleg rockot hallgatok.Kedvenc együttesem a Green Day.Röviden ennyit rólam.


Cím: Re: -ELIT-Bemutatkozás
Írta: Szandií^^ - 2011.02.09 22:10
Ahoj=Đ Na akkor én is bemutatkozok.A játékbeli nevem Sunny,de láthattok Sünimanó néven is.A való életben Csirmaz Nikolett-nek hívnak és Mezőkövesden lakok.15 éves vagyok.Hát hogy sportolni...sokat biciklizek,korizok,szeretek kosarazni-kézizni,6 éves német-juhász kutyámmal játszani és egyéb tánc-oktatásokra is járok.Hobbimként tartom számon a netezést,tv nézést,rajzolgatást...és el nem maradhat a mindennapos zenehallgatás is :P  Ha már zene,kedvenc külföldi előadóim/együtteseim: Linkin Park, Rammstein, Simple Plan, Three Days Grace, Children Of Bodom, Eminem, Cypress Hill, Pitbull, Apocalyptica, Nightwish, Pendulum és még sorolhatnám. Kedvenc magyar együttesek/előadók pedig: Children of Distance, Mes,Anti Fitnes Club és még jó pár...Nincs kimondott stílus,amit szeretnék..ami elsőre megtetszik :) Bár mostanában sokan mondják,hogy mostanság inkább a rocker-módi felé húz a stílusom,ami tán több,mint igaz. :D Ezt a játékot tesómtól Calmarius-tól ismerem,sokszor figyeltem,hogy hogyan játszik(mikor még folyamatosan 'nyomta'),utána megtetszett nekem is.Először Player néven játszottam,majd regisztráltam,azonban nem volt saját gépem..1,5 év kihagyásom volt,így kezdtem újból a nyári szünet elején kevesebb,mint 100 killről.Na azt hiszem,ennyi bőven elég rólam:D


Cím: Re: -ELIT-Bemutatkozás
Írta: sTofii™ - 2011.02.23 21:19
Teljes tag vagyok lassan két hónapja, (hopp itt egy pezsgő kinyílt.) ezért írok egy szép kis bemutatkozást.

Becsületes nevem: Ilniczki Kristóf. 15 éves vagyok. Miskolcon élek. Az Avasi gimnázium tanulója vagyok. Szeretek bulizni és bulizni, csajozni. Régen fociztam de a tanulmányi eredményeim romlása miatt abba kellet hagynom. Zenei stílusom nem meghatározott mindent meghallgatok. Házi állatom nincsen. Divatosan öltözködök. Kedvenc football csapatom a Barcelona. Az Sw-t mostanában hanyagolom. Nagyon sok barátom van szeretek velük lenni. Sokat szoktunk baromkodni iskolában és azon kívül is. Nagyon sokat járunk együtt ide-oda. A családi hátterem nem igazán boldog nagyon sokat veszekednek a szüleim. De ez magánügy nem szeretnék senkit belekeverni.


Ha kíváncsiak vagytok még valamire -> Facebook.


Cím: Re: -ELIT-Bemutatkozás
Írta: Csiga - 2011.02.25 10:44
A nevem Haffner András. 19 éves vagyok és jelenleg Budapesten tanulok, az Óbudai Egyetem falain belül, villamosmérnökként. A játékot egy barátom (Pistu) mutatta nekem és eleinte nem is tetszett, de aztán sikerült rákockulnom... :)  Környén lakom, ez Tatabánya mellett van. Színes egyéniség vagyok, szeretek zenét hallgatni és készíteni is egyaránt. Minden stílusból szeretek zenéket, nincsen külön műfaj. Ezenkívül Környe NB3-as csapatában focizok, jobb csatárként, így a góllövés szerepe rám hárult :D Imádom a focit, minden téren, legyen az kispálya, betonos , műfüves, terem vagy akár nagypálya. Kedvenc csapatom a Chelsea. Itt játszik legnagyobb példaképem is, Didier Drogba. :D  Motorra  5 éve, személygépjárműre 2 éve van jogosítványom. A vezetésnél nincsen jobb élmény, de a motorozást nem múlja felül az autó által nyújtott luxusok sorozata sem. Van egy piaggio-m, ami igazából kismotor papírokkal van ellátva, de egy kicsit azért meg lett pöccentve :D:D Ezen kívül rengeteget járok szórakozni a barátaimmal, néha úgyérzem, hogy kicsit túlzásba is viszem. De hát ilyen az élet, ha az embernek Pesten is és szülőfalujában is vannak barátai.  A barátaim számomra a legfontosabbak, értük a kezemet is tűzbe tenném, emiatt már belekeveredtem egykét kissebb nagyobb konfliktusba is... 
Két lány testvérem van, mindketten idősebbek nálam.  Szeretek utazgatni, legutóbbi kiruccanásom Amszterdam volt, 4 barátommal mentünk ki. Ebből következtetni lehet, hogy milyen hobbym van még :D Ha éehet ezt hobbínak nevezni.  A legjobb itt környén a minden lvben megrendezett kocsmatúra, ahol a falu összes kocsmáját végigjárjuk és mindenhol iszunk egy sört és egy rövidet. 17 kocsma van Környén, csak úgy mellékesen :D:D:D:D Ezek jól szoktak sikerülni... :D Jelenleg Pesten angyalföldön a 13. kerületben élem koleszos napjaimat. Egy tanács az életre. Úgy tanuljatok, hogy mehessetek továbbtanulni, és albérletet el kell felejteni! Mindenképpen koleszosak legyetek, nem véletlenül mondják az idősebbek is, hogy az egyetemi/ főiskolai évek a legszebbek. :)
Kb ennyi elég is lesz... Ha vkit érdekel még egysmás, várom a kérdéseket ;)


Cím: Re: -ELIT-Bemutatkozás
Írta: SzÉcSi97 - 2011.03.17 09:59
Helló! A becsületes nevem: Szécsi Tamás, 13 éves Heves megyei lakos vagyok. Szeretek kézizni néha focizni és F1-et nézni (Sebastian Vettel is the best :P). Amikor csak tehetem zenét hallgatok: Sum41, Tankcsapda, David Guetta, néha AC/DC, Paul Kalkbrenner - Aaron tehát szeretek mindenféle zenét kivétel (Jazz, Blues meg ilyen temetős zenék).
HA valaki akar vegyen fel Skype-ra: Tewe013 MSN-re: szecsitamas@hotmail.com vagy kövessetek Twitteren: www.twitter.com/Tewe013. Most kb. ennyi lenne.

Helló!(:D)


Cím: Re: -ELIT-Bemutatkozás
Írta: -ELIT- Sheffield - 2011.04.08 22:28
Szevasztok! Nagy Tibor a nevem, 18 éves ceglédi ember. Itt járok a Kossuth Gimibe(mellesleg mi nyertük meg a HVGt :P). Szeretek sportolni, főleg gyúrni. Állandó sportom 3 éve a duathlon (futás, bicikli). Nézni sokfélét szeretek: forma1, minden téli sport, atlétika, focit nem, mer utálom. Zene stílusom is eltér az átlagtól mivel főleg gépzenét hallgatok, amibe beletartozik pl a techno, tecktonik, electro, hardstyle, jumpstyle, trance. Előadókat nem sorolok fel mert úgysem ismeritek egyiket sem :Đ A vezetés élményétől tényleg nincs jobb. Jogsim már háromnegyed éve van autóra, és imádok vezetni. A napokban rájöttem hogy nemis szeretem a sört, mert szar íze van, hanem inkább vörösbort és az édes pezsgőket. Barátokkal elszoktunk néha menni ideoda. Továbbtanulásban RTFre szándékozok menni közrendvédelmi szakra. Ennyi.