Stickman Warfare: A játék - Fórum

Általános => Általános => A témát indította: nagyfiuu. ;|| - 2010.11.06 10:59



Cím: Sport
Írta: nagyfiuu. ;|| - 2010.11.06 10:59
A régi Football topic törölve lett. Itt van újra! Ami focival kapcsolatos, az ide jöjjön!


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: sadypisten - 2010.11.06 11:01
http://www.nb1.hu/forum2/ Vagy inkább ide ...


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: nagyfiuu. ;|| - 2010.11.06 11:04
Sapi, most miért nem maradhat meg a topic? Számos nem játékkal kapcsolatos témák vannak, amiket elnézést, de szarrá offolnak, és, azért ez a téma elég sok mindenkit érint. Attól, hogy téged nem érdekel, esetleg mást/másokat lángba hozhat. De aztán nekem mindegy, ha nem jó, akkor töröljétek...


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Tomi - 2010.11.06 12:41
Úgyis az lesz belőle, hogy egymás vérét szívjátok, mert nem tudjátok felnőttesen intézni. Aztán utána jön majd az anyázás, a bann az örök vérbosszú, etc, etc..


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: JELackland - 2010.11.06 21:46
Magyar fociról:
Hobo Blues Band: 6-3
Voga-Turnovszky: Mexiko, toxiko
Láttatok már focit, mármint magyart? Talán Fradi, amikor még 86-ban megvertük a brazilokat (a Z válogatottjukkal jöttek a Népstadionba), utána jött Iraputoban a szovjetektől a hatos. Az volt az utolsó "nagy" generáció, és a magyar foci temetése.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: fradi - 2010.11.06 21:53
Jel szívemből szóltál testvér.86-óta nincs magyar foci,de sajnos ezt kell szeretni ami most van nekünk,de a legnagyobb gáz hogy nem is látni semmi javulást.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: JELackland - 2010.11.06 22:31
Nem is lesz. Egyrészt, mert a foci már nem a sportról szól, hanem a pénzről, üzletről. Másrészt az itthon befektetett összegek felett azok rendelkeznek, és azok élvezik a támogatásokat, akik idejuttatták a hazai labdarúgást. Végh Antal nagy csibész volt, de a szocialista Magyarország rákfenéiről - és a magyar fociéról is -, nagyon jó leírást adott. A "90 perc" kész besz@rás! Érdemes elolvasni! Ma is megállja a helyét, természetesen a társadalmi-politikai változásokat figyelembe véve. Tehát irány egy könyvtár!


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: nagyfiuu. ;|| - 2010.11.07 23:13
A magyar foci haldoklik, de ne adjuk fel. A topicba külföldi mérkőzéseket is meg lehet tárgyalni. Mindezek mellett kiemelném a tegnapi: Szombathelyi Haladás - MTK Budapest találkozót. Részletezem a mérkőzést szombathelyi szemszögből: Az ember mit tehetne egy szombati, nehéz másnapos délutánon, minthogy kilátogat a haladás b-középbe ordibálni, és kitartani a csapat mellett akkor is, ha teljesen utolsók voltunk. A hangulat egész jó volt, bár a lelátó egyes periódusai családiassá váltak, a kihalás veszélye fenyegeti a magyar stadionokat. Megkezdődött a meccs. Szotyi, kóla, bor, sör, fröccs, és zúgjon a Hajrá Hali! Egy hatalmas góllal szereztünk vezetést, aztán később kenő bólintott kapura. GÓÓL! Ott zizzen a hálóban, és kész. A meccs eldőlt! Megnyertük, s boldogan mehettünk haza a bomladozó oroszlánbarlangból. Elmozdultunk az utolsó helyről, és némi remény támadt bennünk a feltámadáshoz. Mentálisan, és fizikailag teljesen átrendeződött/fejlődött a csapat. Korolovszky Gábort emelném ki a csapatból, aki a védőmunkáját olyan határozottan látta el, mint régebben az öreg Kutya. Rutinos, és végre kiszorította a Lengyel Danit a csapatból. Megérte kimenni, és ami különösen jólesett, hogy hiába dőlt el a meccs, nem álltunk le csak támadtunk - támadtunk - támadtunk, és nem adtuk fel. Vad II. Bírósporttárs kapott egy - kettő kedves, ízelítő szót, ami aztán végül arra vezette rá, hogy az 5 perces hosszabbítást a 2. percnél lefújja. Igazán jó volt, végre úgy ránézni a tabellára, hogy nem az utolsó helyen tanyázunk. Következik a Fradi, a Loki, a Szolnok, és a ZTE, ahol a lehető legtöbb pontot kell összegyűjteni. Tudom, akadnak nézeteltérések, és ez nem egy szurkolói fórum, de ez a csapat nem oda való, ahol most látható. Hajrá Hali, Hajrá Szombathely!

Ja és majdnem elfelejtettem: Itt van a hatalmas gól (http://www.youtube.com/watch?v=Nv2o9odXyMg&feature=player_embedded), ami legalább a forduló találata lesz, ha nem a szezoné, - egyesek olyan megjegyzéseket fűztek hozzá, hogy 17 éve járnak mérkőzésre/mérkőzésekre, de magyar pályán ilyen gólt már régen láttak. Úgy érzem, kezd beindulni ez az "Aczélos" gépezet, Aczél Zolival!


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: JELackland - 2010.11.08 12:08
Látom te még reménykedsz. Nem akarom a jövőbe vetett bizalmadat megingatni, de jöjjenek a tények (sok esetben hasraütés szerű lesz, tehát nem néztem utána).
A magyar labdarúgó válogatott háromszor volt olimpiai aranyérmes, utoljára 1968-ban Mexikóban.
Azonban két év múlva már a VB-re sem jutottunk ki, mert elvéreztünk a csehek elleni pótselejtezőn 4-1-re.
Az 1966-os angliai VB után nem vettünk részt az 1970-es mexikói, és az 1974-es németországi VB-n. Majd ismét ottvoltunk hármon 1978 Argentina, 1982 Spanyolország, 1986 Mexikó. Azóta semmi. Hat VB-t rendeztek meg nélkülünk.
Európa Bajnoki szereplésünk szintén siralmas: 1972-ben a legjobb négy között voltunk. Azóta már a selejtezőkön elbukunk.
1985-ban a fiatalok EB-t nyertek Moszkvában. Remékenykedett mindenki a felemelkedésben, és az a korosztály összehozta a 90-es évek szégyeneit (91. percben rúgott gól pl. Máltának/?/). Ha már szó volt pótselejtezőről, akkor még egy: 1997-ben öt finn védő összehozta nekünk, hogy pótselejtezőt játszhatunk (bár ne tették volna meg.) Mindenki azt mondta, eddig szerencsétlenek voltunk, és most végre mellénk állt a szerencse. Utána amit szerencsétlenkedtünk a szerbek ellen, összesítésben 12-1.
Tavaly Egyiptomban az U21-es VB-n bronzérmesek lettünk. Ennek a csapatnak kellett volna kijutnia a 2012-es londoni olimpiára. Már a walesiektől kaptunk egy négyest, utána hozták a felnőttektől megszokott formát.
Ma ott tartunk, hogyha Pápua-Új Guineával játszunk meccset, akkor is háromesélyesre kell vennünk, és rághatjuk a körmeinket idegeskedésünkben, és izgulhatunk, hogy megússzuk-e kapott gól nélkül.

Klubcsapatok: 1995 Ferencváros a BL-ben, azóta a selejtezőkön nem jutunk túl.

Hajrá Hali, de... A Haladás tényleg különleges a magyar labdarúgásban. Ez a csapat esett ki legtöbbször az elsőosztályból, és jutott fel oda. Lifteznek fel s alá, és abból a ku.va liftből nem képesek kiszállni: 1977-ben (!)* NBI 5. helyezéssel a vidék legjobbja, két évvel később kiesik az elsőosztályból.
*akkoriban ez nagy szó volt, mert a fővárosi csapatokat nyomták. (A Vasas Kádár kedvenc csapata a párté és a szakszervezeté, a Kispest (Bp. Honvéd) a Magyar Néphadseregé, az Újpest (Dózsa) a BMé, a Fradi mögött az Földművelésügyi Minisztérium állt, az MTK -VM azaz Vörös Meteor volt. Az argentinai vb után tört előre a vidéki labdarúgás: Diósgyőr, Rába ETO, Videoton (1985 UEFA kupa 2. hely).
2008-ban felkerültek ismét, és rögtön bronzérmesek lettek; most ismét a kiesés ellen küzdenek.

A külföldi mérkőzésekről csak annyit, hogy az idei vb tragédia volt. Világbajnok is csak azért lett, mert a címért "megküdöttek" és azt át kell adni. Vannak igazságtalanságok a fociban, hogy 54-ben nem mi, 74-ben és 78-ban nem a hollandok lettek világbajnokok, és lehetne tovább sorolni. De most az volt az igazságtalanság, hogy a vb címet kiszolgáltatták.

Hirtelen felindulásból ennyi. Ez van. Ha szerinted a magyar foci csak haldoklik, akkor (a magyar foci kapcsán) támogatom az eutanáziát.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: fradi - 2010.11.08 15:25
Kolta én is szurkolok a Halinak ,hogy ne essen ki,és kezdjen el győzni sorozatban,de lehetőleg ez a sorozat csak a jövő héten kezdődjön el ,mert a héten Ferencváros-Haladás lesz,és ebből a párharcból szeretném ha a Fradi kerülnek ki győztesen.Utána a Haladás felőlem megnyerheti az összes őszi mérkőzését.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: nagyfiuu. ;|| - 2010.11.08 15:36
Az én részemről, már jövő héten folytathatnánk! Győzzön a jobbik :P!


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: [FC] FOXtravi - 2010.11.14 12:10
Klubcsapatok: 1995 Ferencváros a BL-ben, azóta a selejtezőkön nem jutunk túl.

Ez nem igaz. A Loki tavaly a BL-be, idén pedig az Európa Ligába bejutott.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: nagyfiuu. ;|| - 2010.11.14 12:32
Klubcsapatok: 1995 Ferencváros a BL-ben, azóta a selejtezőkön nem jutunk túl.

Ez nem igaz. A Loki tavaly a BL-be, idén pedig az Európa Ligába bejutott.
Másrészt a Fiorentina elleni találkozó, meg egy selejtező meg volt bundázva, szóval nekem itt a Lokit senki ne istenítse! Ma pedig Ferencváros - Haladás. A sport 2 adja a Szombathelyi Haladás győztes meccsét :).

Jel: Egyébként teljesen igazad van, és amit említettél: Az idei "vb." a Waka Waka-n kívül semmit nem mutatott, ez a himba-limba meg senkit nem érdekel... Gól is alig volt mellesleg!


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2010.11.14 12:42
Ma a 14. forduló záró mérkőzésén a Fradinak könnyű dolga lesz a kiesőhelyen álló Haladás ellen.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: nagyfiuu. ;|| - 2010.11.14 13:00
Ma a 14. forduló záró mérkőzésén a Fradinak könnyű dolga lesz a kiesőhelyen álló Haladás ellen.

Ne írjunk le senkit szerintem. Csak lássuk reálisan a dolgokat: A Haladás tíz, azaz tíz fordulón keresztül meg sem mozdult a tabellán. Míg a többiek szerezték a pontokat. Később aztán jött egy un. Ultimátum, miszerint, ha a csapat két forduló alatt nem tud/fog összegyűjteni négy bajnoki pontot, akkor az edző, és a játékosok egy része is elbocsátásra szorul. Már az első (Újpest) elleni meccsen nem volt meg a három pont, tehát egyből jött az edzőváltás. Aczél Zoli érkezett, én úgy érzem rendesen helyre rakta a srácokat mentálisan, aki eddig csak alibizni járt hétvégenként/edzésekre azokat elküldte a halál ..., - na aztán jött is a Siófok elleni mérkőzés. Négy nullára lehozták a srácok, majd a Magyar Kupában a Lipót Pékség csapatát vertük el 5-2-re. Aztán jött az MTK Budapest elleni rangadó, ahol Simon Ádi az év gólját lőtte. A meccs végeredménye: 2-0 lett a hazaiak javára, avagy 6 pontot, és egy magyar kupa továbbjutást jelentett Aczél Zoli. Tíz forduló után volt 8 pontunk, most 6 egyszerre. Megemlíteném, a Vasas elleni vereséget, ahol a 91. percben kaptuk a halálos döfést. Na akkor nézzünk csak kicsit vissza régebbi időkre: 2004-ben kedves Bíró Péter sporttárs teljesen tönkretette a csapatot, majd ezt újra fel kellett éleszteni. Saját nevelésű játékosok jöttek a csapatba, majd a 2006 - 2007-es szezonban 11 pontot vett el tőlünk az MLSZ. az NBII. nyugati csoportban, így jutott fel akkor a Siófok, hozzáteszem, mi így is 2. helyen zártunk. A 2007 - 2008 -as szezonban papírforma szerint feljutott a csapat az NBI.-be. 2008 - 2009-es Szezon: A csapat történelmet ír Csertői Auréllal, tehát 3. helyen zárt a feljutott csapat. Ebben a szezonban a nézőszám: 8000 - 10000 volt egy teljesen átlagos mérkőzésen. 2009 - 2010 -es Szezon, 8 forduló után semmi pont, tehát edzőváltás volt. Csertői Aurél eltakarodott, - felváltotta Róth Anti bá'. A nyolcadik helyig vitte fel a mieinket, úgy (!), hogy tök utolsók voltunk, és a tavaszi szezonban nyújtott teljesítmény a második helyig lett volna elég, ha előtte nincsenek gondok. Később az MLSZ. (igen, köszönjük...) Róth Antalt behívta az utánpótlás válogatotthoz, mivel egy remek szakember. A vezetők első szóra elengedték, bízva abban, hogy ezentúl normális lesz a kapcsolat az MLSZ-el. Tévedtek. Visszahívták Csertőit, aki úgy távozott miután egyszer el lett küldve, hogy köpött, anyázott, és szidta a fentieket. De mi visszahívtuk, és semmit nem csinált. Most megint elküldték, és idehívtak egy olyan edzőt, aki nekem eddig a legszimpatikusabb. Hozzuk is az eredményeket. Mellesleg tegyük hozzá, hogy ebben a szezonban mik voltak: Első mérkőzésen sötét Zalával egy döntetlent játszottunk, véleményem szerint egy országos hangulatú meccsen. Aztán utána később mentünk Pápára, ahol az a balfácán Migelító bíró kiállított nem tudom hány játékost, és érvénytelen gólokat adott meg. A Győr ellen 3-3-at hoztunk, és ami okozza azt, hogy ott vagyunk ahol, az az, hogy az olyan meccseket, mint a Szolnok, Kecsó... stb., nem hoztuk. Lássuk csak reálisan a helyzetet, ha elolvastad, akkor tudod, hogy ez a csapat nem oda való, ahol most látod, és még azt is hozzátenném, hogy ilyen szurkolói semelyik csapatnak nincsenek, hogy az utolsó helyen vagyunk, de szurkolunk mint a vadállat. A mai Ferencváros idegenbeli mérkőzésre is mennek szurkolók szép számmal. Tehát egyáltalán nem kéne leírni ezt a csapatot, mert képesek csodára. Foggal - körömmel fognak harcolni a fradi ellen, mi pedig szurkolni (http://www.youtube.com/watch?v=fITrgsK9n2s) fogunk! Hajrá Hali, Hajrá Szombathely!


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: -[H.G]-Tyson - 2010.11.14 13:17
Áhh én csak anyit mondok hogy MANCHESTER UNITED  ;D
kinek ez a kedvenc csapata?:D


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: nagyfiuu. ;|| - 2010.11.14 13:20
Áhh én csak anyit mondok hogy MANCHESTER UNITED  ;D
kinek ez a kedvenc csapata?:D
A Szombathelyi Haladás a kedvencem, mellette egyébként én is vörös ördög vagyok!


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Betonos Jani ;> - 2010.11.14 15:30
Én csak színházat nézek, vagyis Barcelona forever.Tegnap, játszottak egy jó meccset a, sárga tengeralatjáróval.Barcelona(3-1)Villareal!A bíró az katasztrófa volt, és sok volt a szabálytalanság is.Dehát egy rangadón soha nem puszilkodnak. :D
Ja és November 29. El-Classico! 8)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: MeekE - 2010.11.14 17:38
Ahol a Madrid óriási fölénnyel nyerni fog! ;D


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2010.11.14 17:41
Meekenél van az igazság  8)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Bőrmajom - 2010.11.14 17:43
 
Ahol a Madrid óriási fölénnyel nyerni fog! ;D
A sok pénzért vásárolt rabszolgák küzdenek rabszolgatartóik dicsőségéért, és hogy telelegyen a pénztárcájuk. :D


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: MeekE - 2010.11.14 17:44
Valamiből meg kell élni!  ;)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: SgtChris - 2010.11.14 18:07
Áhh én csak anyit mondok hogy MANCHESTER UNITED  ;D
kinek ez a kedvenc csapata?:D
Nekem :P


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Betonos Jani ;> - 2010.11.14 19:27
Ja biztos Meekénél van az igazság.Nézd már meg az utolsó 4 El-CLassico végeredményét.Ja és már tavaly is a Realban volt Ronaldo, mégsem tudták megverni a Barcát o.O!Amúgy meg lehet egyénileg erősebb játékosok alkotják a Realt(bár ezt kétlem), csapatba a Barcelona játsza a legjobb/legeredményesebb/legszebb footballt.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: nagyfiuu. ;|| - 2010.11.14 21:03
Részletesen a mai (2010.11.14) Szombathelyi Haladás - Ferencvárosi TC  mérkőzésről:
Ahogy a Telki edzést olvastam a hivatalos oldalon (www.haladas.hu), én valóban hittem a srácokban. Aczél Úr elmondta, hogy egy Albert Stadionban beállni védekezni teljes halált jelent. Igaza volt a tapasztalt trénernek, véleményem szerint. A bírót nem szeretem/-ném szidni, de, azért a félidőben 16 - 2-es szabálytalansági arány egy kicsit durva volt. Hát a játékosokról annyit, hogy remekül játszottak, ismét (!) pozitívan csalódtam Korolovszky Gáborban, és Sipos Norbertben. Hihetetlen szívvel játszottak, akkor már megemlítem az ellenfélnél: Dragóner Attilát, és Heinz személyét. Az utóbbi góljához annyit fűznék hozzá, hogy remek találat volt, de azért azt még had említsem meg, hogy kapus posztra továbbra sincs emberünk. Egy ilyen (20 - 23 méteres) szabadrúgásnál nem szabad hagyni 2 - 3 méternyi helyet a kapufától, mert tényleg bajok lesznek. Ahogy már mondtam, a szabálytalansági arány enyhén kifejezve is durva volt, ezt Kenesei is megemlítette. Róla még annyit, hogy nem ezzel kéne foglalkozni, hanem azzal, hogy amikor egy az egyben van egy fekvő kapussal (Ranilovic) szemben, akkor illene betenni a labdát abba a rozsdás kapuba... Oross Marci ismét maga alatt volt. Nagy Gábor engem meglepett remekül centereztek Kenővel, meglepetés volt számomra ez a sok keresztbemozgás. A félidőben jóval többet támadtunk, a labdabirtoklás is a mi oldalunkon volt, bár hiába, ha Heinz góljával vezetett a Ferencváros. A második félidőben csere nélkül jöttek ki a csapatok. "Édes cukor" volt még számomra Devecseri Krisztián játéka, rengetegszer hibázott, bár mentségére szóljon, hogy élete 2. élvonalbeli találkozóját vívta meg. Tóth Péter továbbra sem méltó a csapatkapitányi karszalaghoz, szerintem bátran dobja át Koro-nak. Az ellenfélnél Morales nekem nagyon nem tetszett. Csizmadia munkája önmagáért beszél, én az ifjabb Lipcseinek nevezném, egyre komolyabb lesz ez a srác, ahogy nálunk a hasonló posztot elfoglaló Korolovszky. A szurkolóinknak tisztelet, azért, hogy elmentek a ZüllőiÜllői útra, a szemben lévő (fradi) táborra ezt ugyanúgy mondanám, bár egy - kettő "kedves" rigmust "elnyomtak", és most valóban nem volt provokáció, de ez benne van a pakliban, meg hát a két csapat táborai között a viszony azért önmagáért beszél. Igazából "lőttünk" egy gólt, gratula. Nagyon sok boldog szülinapot kívánok Prukner Lászlónak, aki betöltötte az ötödik ikszet. Holnap Dragóner Attila (névrokonnak) lesz születésnapja, mellesleg nekem is, szóval majd "iszunk rá Atis". Ha ma megvertük volna az FTC gárdáját, a tabella (http://www.tempofradi.hu/tabella-201011-soproni-liga) szerint még így sem jutottunk volna el az undorító 15. helyről, de lett volna, azért némi "megindító" remény. A helyzetkihasználásunk még mindig nagyon botrányos. Sajnálom, hogy Irhás Igi kidőlt a sorból, mert sokat dobott volna a srácokon, mind mentálisan, mind fizikálisan. Azért az is figyelemre méltó, hogy nem álltunk le, és semmi gondom nincs a fiúkkal, támadtak, mentek előre a 2. bekapott gólnál is. Bár a táblázat egyre "savanyúbb", nekem ez a mai mérkőzés felért egy győzelemmel. A Kecsó elérése már - már egy elúszott hajó, hiszen 13. helyen táboroznak, előttünk 5 bajnoki ponttal. Jövő héten a Debrecen látogat a Rohonci útra, aztán majd a Szolnok, és utána visszük a fényt sötét "barátainknak". Én azt mondom, hogy még van esélyünk, bárhogy is legyen én veletek leszek, és szurkolni fogok az idők végezetéig! Hajrá Szombathely, Hajrá Haladás, előre srácok!


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: fradi - 2010.11.15 00:20
Kolta először is Ferencváros-Haladás volt és nem fordítva,másodszor pedig szerintem csak az eredmény számít,bár jó néhány dologgal egyet értek veled.Viszont szerintem a helyzetek megvoltak a Halinak,csak nem használták ki,és szerintem a végén Kenö nagy hülyeséget csinált amikor lefújás után beszólt a spurinak és pirosat kapott.A lényeg ez:Ferencváros-Haladás:2-1


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: JELackland - 2010.11.15 16:10
Klubcsapatok: 1995 Ferencváros a BL-ben, azóta a selejtezőkön nem jutunk túl.

Ez nem igaz. A Loki tavaly a BL-be, idén pedig az Európa Ligába bejutott.
Igazad van. Nézd el nekem, csak a focistáink elérték, hogy ennyire foglalkozzam velük.

nekem ez a mai mérkőzés felért egy győzelemmel.
Végeredmény: FTC-Haladás 2-1. Kolta! Az ilyen szurkolói, edzői, játékos kijelentések miatt maradunk a béka hintaja alatt.
http://www.youtube.com/watch?v=jdt1AEJjhJ4

http://www.youtube.com/watch?v=XDLiRKF5J0o


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2010.11.18 21:28
Magyarország-Litvánia
Nos. tudom, hogy év vége van és utolsó válogatott mecs, de amit a csatársorunk művelt az kritikán aluli volt. Simán rúghattunk volna legalább 8at, de a drága fiúk hozták a formájukat...


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: sTofii™ - 2010.11.18 21:32
Most tényleg nem volt szerencsék a helyzetek megvoltak csak valahogy most tul kicsi volt a kapu


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: fradi - 2010.11.18 21:42
Gyerekek nehogy már egy ilyen barátságos meccsből sok mindent levonjatok,mert most a Magyarok rúgtak 2 gólt.Elárulom nektek ha ez most tétmeccs lett volna ,akkor a Litvánok kicsit keményebben tették volna oda magukat,és valószínű megszorongattak volna minket. 1 meccsnek elment,de mondom nem ez a mérvadó,hanem majd az EB selejtezők lesznek azok.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Betonos Jani ;> - 2010.11.18 21:49
Hát igen, Hollandia ellen tavasszal nem lesz sok esélyünk.De ha Svédország ellen egy döntetlent elérnénk, akkor még a 2. hely elcsiphető lenne.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: nagyfiuu. ;|| - 2010.11.18 22:12
Gyerekek nehogy már egy ilyen barátságos meccsből sok mindent levonjatok,mert most a Magyarok rúgtak 2 gólt.Elárulom nektek ha ez most tétmeccs lett volna ,akkor a Litvánok kicsit keményebben tették volna oda magukat,és valószínű megszorongattak volna minket. 1 meccsnek elment,de mondom nem ez a mérvadó,hanem majd az EB selejtezők lesznek azok.

Amit megint sorra bukni fogunk. Mert az Olaszokat is megvertük már barátságos meccsen. Tétmeccsen semmit nem nyújtunk, egy kis külföldi foci: Portugália - Spanyolország: 4:0 (http://www.youtube.com/watch?v=WtbCBlKX4jk), na ez nem volt kis löket.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: sTofii™ - 2010.11.18 23:07
Hoppá! De ez is barátságos meccs messzemenő következtetéseket nem vonhatunk le belőle.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Frici báá :$™ - 2010.11.20 14:44
Gyerekek nehogy már egy ilyen barátságos meccsből sok mindent levonjatok,mert most a Magyarok rúgtak 2 gólt.Elárulom nektek ha ez most tétmeccs lett volna ,akkor a Litvánok kicsit keményebben tették volna oda magukat,és valószínű megszorongattak volna minket. 1 meccsnek elment,de mondom nem ez a mérvadó,hanem majd az EB selejtezők lesznek azok.

Amit megint sorra bukni fogunk. Mert az Olaszokat is megvertük már barátságos meccsen. Tétmeccsen semmit nem nyújtunk, egy kis külföldi foci: Portugália - Spanyolország: 4:0 (http://www.youtube.com/watch?v=WtbCBlKX4jk), na ez nem volt kis löket.
A Spanyolok olyan 40 éve nem kaptak igy ki,nem rég meg kikaptak az Argentinokrol 4-1 re,most meg az Argentinok elverték Braziliát 1-0
Angolokat meg elverték a Franciák 2-1 re


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2010.11.20 18:07
Gratuálunk a Halinak akik 3-0ra megverték a Debrecent. Utáloma haladást, de a lokit mégjobban ezért örülök. Pápa-Fradi. Nyerünk kell, és megvan az őszi dobogó.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: fradi - 2010.11.20 20:31
Szívemnek kedves eredmény született Pápán.

Pápa-Fradi:0-5


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2010.11.20 20:42
Év végi gála játék :P Ha minden meccsen így játszunk majd, akkor bajnokunk is lehetünk. Tavasz az nekünk a legkönnyebb, mert idegenbe a nagyok közül csak az MTK-val játszunk. Üllőin rendesen szívni fog még a Loki,meg a vidi^^


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: zerocool. - 2010.11.20 21:14
Akkor most térjünk az NB2-re, szerintetek ki jut be jövőre az NB1-ből? Sztem a PMFC, csak azért is pécsi létemre :D


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2010.11.20 21:19
REAC


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Betonos Jani ;> - 2010.11.20 21:24
Egyértelmű, Makó. ;D :-*


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Megatron - 2010.11.20 22:29
Remélem, hogy a Szpari. Ahogy az őszi szezonban szerepeltek, szerintem van esélyük. Csak tartsák meg ezt a lendületet.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: szakic - 2010.11.20 22:40
Csak a Diósgyőr  :)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: nagyfiuu. ;|| - 2010.11.21 00:12
Szombathelyi Haladás - Debreceni VSC: 3 - 0
Borult a papírforma, ahogy mindenki sejtette. Aczél feltüzelt minket mi őt, és együtt a játékosokat. Na most lehet rettegni, mert ha így fogunk focizni elnézést dehogy focizni, futballozni, ez már futball, akkor visszatér a nagyhali. Előre srácok ne álljatok most meg, Fodrek a meccs hőse lett 2 bombagól, egy kiharcolt tizenegyes. No, de nem szeretném jellemezni a mérkőzést, mert még okoskodásnak veszitek.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: nagyfiuu. ;|| - 2010.11.22 18:29
(...) Elnézést a dupla hozzászólásért, de nem jött bejegyzés egy kis ideje, gondoltam írok. A Vb. óta nem tippmixeltem, kicsit megjött a kedvem.

Chelsea - Zilina: H
Basel - CFR Cluj: H
Braga - Arsenal: V
Panathinaikos - Barca: V
Inter - Twente: H
Tottenham - Bremen: H
Rangers - Manchester Utd.: V
Videoton - Siófok: H

(A meccseim...), Fradi vélemény ? :)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2010.11.22 18:32
Nem vagyok Fradi, de egy vélemény: A Siófok könnyen játszhategy X-et a Vidivel.
A többi nagyjából reális. Bár a Basel- Kolozsvár meccsen is el tudokképzelni egy X-et.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: -|H.S.P.C.|- Sensui - 2010.11.22 18:41
Ki nézi hétfőn az El Clasico-t? (Barca vs Real) Ki kinek szurkol?
Barca 4ever!


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2010.11.22 18:42
Egyértelmű Reál Margit siker lesz itt ;)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: nagyfiuu. ;|| - 2010.11.22 18:50
Nem vagyok Fradi, de egy vélemény: A Siófok könnyen játszhategy X-et a Vidivel.
A többi nagyjából reális. Bár a Basel- Kolozsvár meccsen is el tudokképzelni egy X-et.
Jogos - Jogos, bár egy Vidi csak megüt egy Siófokot hazai (!) pályán.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: -|H.S.P.C.|- Sensui - 2010.11.22 18:52
Álmodban kisanyucikám, álmodban. Úgy elveri a Barca a Reál Kakit hogy hazamehetnek a 60 milliós sztárjaikkal.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2010.11.22 18:53
Okozott azért már meglepetést a Siófok. :D Csak megverte a Lokit mega Fradit.
A Barsza mehet majd el az összes túlsztárolt bénájukkal, főleg Messivel aki kakit nem ér Iniesta és Xavi nélkül.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: zerocool. - 2010.11.22 18:54
Ki nézi hétfőn az El Clasico-t? (Barca vs Real) Ki kinek szurkol?
Barca 4ever!

0-0 lesz ;)
Egyik csapatot sem bírom :P

Toulouse-Marseille 0-1 (tudom ez nem egy nagy meccs, de nekem igen :D )


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: fradi - 2010.11.22 19:33
(...) Elnézést a dupla hozzászólásért, de nem jött bejegyzés egy kis ideje, gondoltam írok. A Vb. óta nem tippmixeltem, kicsit megjött a kedvem.

Chelsea - Zilina: H
Basel - CFR Cluj: H
Braga - Arsenal: V
Panathinaikos - Barca: V
Inter - Twente: H
Tottenham - Bremen: H
Rangers - Manchester Utd.: V
Videoton - Siófok: H

(A meccseim...), Fradi vélemény ? :)

Jónak tűnik,és szerintem a Vidi ha csak egy góllal is ,de bedarálja a Siófokot.


Ki nézi hétfőn az El Clasico-t? (Barca vs Real) Ki kinek szurkol?
Barca 4ever!

Nem kérdés mi lesz az eredmény.Barca Forever.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: MeekE - 2010.11.22 19:50
Toulouse-Marseille 0-1 (tudom ez nem egy nagy meccs, de nekem igen :D )

Te is OM fan vagy ? ;)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: zerocool. - 2010.11.22 19:54
Háát, nanáá : D

1. Lille 24
2. Montpellier 24
3. PSG 23
4. Rennes 23
5. Marseille 22

Haha, úgyis első lesz a Marseille, és idén lazán megnyeri a BL-t : D (egy kevés túlzással xD )


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: sTofii™ - 2010.11.22 19:57
3-1 Barcelona-Real Madrid

Més qou un club


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: zerocool. - 2010.11.23 22:12
Nahát, én megmondtam, hogy esélyes lesz az OM a BL-be.
Most is Spartak Moszkva - Marseille 0-3 és ezzel továbbjutott a nyolcaddöntőbe.
http://www.youtube.com/watch?v=mhFU_cyd7KY
És szerintetek ezt a gólt így akarta, vagy csak véletlenül sikerült az a szép átemelés?


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Betonos Jani ;> - 2010.11.23 22:17
Szerintem, véletlen.Ha mégse akkor grat neki.Amúgy Barca <3, asszem ezzel mindent elárultam.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2010.11.23 22:20
Véletlen. Látszik a mozdulatból, hogy lőni akart.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: MeekE - 2010.11.24 21:16
Egyértelműen szándékos csel!  ;D
Az OM-ben ilyeneket tanítanak !


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: zerocool. - 2010.11.24 21:27
Jajám, egy Remy lazán lecselez egy Ronaldinhot is :D
Amúgy BL eredmények:
Roma-Bayern                     3-2
Basel-Cluj                            1-0
Szpartak Moszkva-Marseille     0-3
Chelsea-Zilina                    2-1
Ajax-R. Madrid                     0-4
Auxerre-Milan                    0-2
Braga-Arsenal                     2-0
Partizan-Sahtar Donyeck    0-3

És a mai eredmény:
Rubin Kazany-Kobenhavn     1-0

Hajrá OM Hajráá! :D


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Betonkezű Damisz - 2010.11.24 21:36
Jajám, egy Remy lazán lecselez egy Ronaldinhot is :D
Amúgy BL eredmények:
Roma-Bayern                     3-2
Basel-Cluj                            1-0
Szpartak Moszkva-Marseille     0-3
Chelsea-Zilina                    2-1
Ajax-R. Madrid                     0-4
Auxerre-Milan                    0-2
Braga-Arsenal                     2-0
Partizan-Sahtar Donyeck    0-3

És a mai eredmény:
Rubin Kazany-Kobenhavn     1-0

Hajrá OM Hajráá! :D





LoL. OM fan is létezik? ;D Remélem ma MU is nyer.. :P Tegnap az Ajax-Real-on Xabi Alonso-t nem értetem minek húzta az időt 0-4-nél a 85. perc környékén?

No Mind1 Hajrá MU sima továbbjutás lesz. :P


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: nagyfiuu. ;|| - 2010.11.24 21:37
Bizony hajrá M.U., ha már az előző tippmixem elúszott legalább ez nyerjen, amit ma tettem!


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: zerocool. - 2010.11.25 19:01
További eredmények:

Inter-Twente     1-0
Tottenham-Werder     3-0
Schalke-Lyon     3-0
Hapoel TA-Benfica     3-0
Rangers-Man Utd     0-1
Valencia-Bursaspor    6-1
Rubin Kazany-Kobenhavn     1-0
Panathinaikos-Barcelona    0-3

LoL. OM fan is létezik?

Menj csak el a következő Marseille-Montpellier meccsre, szombaton 7-kor, talán ott találsz 1-2-t :D


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Betonkezű Damisz - 2010.11.25 19:11
További eredmények:

Inter-Twente     1-0
Tottenham-Werder     3-0
Schalke-Lyon     3-0
Hapoel TA-Benfica     3-0
Rangers-Man Utd     0-1
Valencia-Bursaspor    6-1
Rubin Kazany-Kobenhavn     1-0
Panathinaikos-Barcelona    0-3


LoL. OM fan is létezik?

Menj csak el a következő Marseille-Montpellier meccsre, szombaton 7-kor, talán ott találsz 1-2-t :D



Kihagyom kösz. ;) Ezaz M.U Nyert a 80. perc környékén csak megszerezték a vezetést :P A csoport másik meccsén pedig grat a Valenciának a 6-1 nem kispályás..Barcának is grat csak nyertek végre. :P ;)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: fradi - 2010.11.25 19:16
Na ja a MU nagy nehezen nyert,ráadásul Rooney a gólfelelős.A Barca viszont alap hogy nyert,és remélem ez a jó széria hétfőn is folytatódik.A Valencia meg persze jó csapat,csak Spanyolba a 2 nagy csapat mögött nem sok esélye van a bajnoki címre.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: sTofii™ - 2010.11.27 04:06
Lassan Hétfő és itt az El Classicó. A Real támadja a Barcát, megy a nyilatkozat háború. C.Ronaldo megint megérezte, hogy ők fognak nyerni de ez még szerencsére sose jött be neki.

Ki hol nézi?

Én valószínűleg haverokkal a városba, csak kár, hogy Hétfőn van.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: nagyfiuu. ;|| - 2010.11.27 13:13
Szombathelyi Haladás - Szolnok, ma 16:00 Rohonci úti stadion.
Nincs oly' erő, mely le győzhetné a csapatunk milliónyi szív dobogja ritmusát HALADÁS HALADÁS!!! Haj-rá Hali Hajrá Hali!!!


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: [M] Dawer - 2010.11.28 12:30
Hajrá Real. ;) (*)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: hasag - 2010.11.28 17:36
Hajrá,Hajrá Barca


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Betonos Jani ;> - 2010.11.28 17:45
Már csak, egy nap a Barca sikerig.Le se kellene játszani ;D XD.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Dr.KamikazEE - 2010.11.28 17:48
Hajrá Bayern !!!!


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: fradi - 2010.11.28 17:54
Már csak, egy nap a Barca sikerig.Le se kellene játszani ;D XD.

Szívemből szóltál tesókám.

EDIT:Lentre.Dam a Győr még szakadó hóba is játszik.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Betonkezű Damisz - 2010.11.28 18:54
Kolta! Ismét Gratulálni tudok a csapatodnak! Szép futball-al 3-1-re diadalmaskodtak. ;) Jólenne ha a Győr is legyőzni az Újpestet valamelyest javúlnánk a tabellán! 2-1  :P


EDIT: Kami nem esik, SZAKAD! Remélem reggelre nem fagy meg... Félidőbe 1-nyuszi ide remélem megtartjuk! ;)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Dr.KamikazEE - 2010.11.28 18:59
GYőr be most esik a hó am jó a meccs is :D


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: nagyfiuu. ;|| - 2010.11.28 22:29
Hát hogy ez a csapat "Aczélos" az tuti! Rég láttam ilyen focit itthon ilyen "pályán", holott a talaj itt jó szokott lenni, de aztán ilyen havazások után... Jövő héten megyünk sötétzalába viszünk nekik egy kis fényt, meg "kultúrát", bár reménykedjünk, hogy arra csillapodik az ítéletidő. Engedjetek meg egy hangulatteremtő dalt (http://www.youtube.com/watch?v=NU3YO-M_2xE&feature=related)! Hajrá Hali, Hajrá Szombathely!!!

Ja és milyenek az oroszlánok? Hát ilyenek (http://www.youtube.com/watch?v=HXWuCsTl8Os) (2:35-től ajánlom!!!)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: sTofii™ - 2010.11.29 16:32
Reggina-Bassano  1,71
Barcelona-RealMadrid 2.11
AregentinosJuni-Colón 2.08

Vélemény?

Nem voltak jó meccsek szóval, nem tettem többet majd a Blre teszek.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: (-PRO-) JoeBlack - 2010.11.29 16:37
Reggina-Bassano  1,71
Barcelona-RealMadrid 2.11
AregentinosJuni-Colón 2.08

Vélemény?

Nem voltak jó meccsek szóval, nem tettem többet majd a Blre teszek.
Te is tippmixezel? :D


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: sTofii™ - 2010.11.29 22:16
Vezet a Barcaaaaa


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Márk - 2010.11.29 22:48
Egy ideje mondják már a drága realosok, hogy megverik a Barcát.  ::)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Betonkezű Damisz - 2010.11.29 22:49
Real-osok mindig ígérgetnek de nem tudják valóra váltani főleg a Barca ellen. ::) Véleményem szerint 3-1 a Barcának  :P. Legalább az élre is ugranak a Spanyol Bajnokságba. ;)


No comment 5-0  :o Ramos meg mehet...Föl löki a két Válogatott társát.. Most raknám ki a keretből helybe.. :-\


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: [TIM] cakko - 2010.11.29 23:17
Hihetetlen mit játszik a Barca. Ezt vártam tőlük. 4-0 és még 1 órája sem játszanak a csapatok :P.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2010.11.29 23:29
A spanyol játék vezetés vetekszik a magyarral. :) Messi meg... Semmi nagy cucc nincs benne. Egy isten háta mögötti faulban megcsinálná ugyanezt az összes gyerek, ha ott lenne Xavi meg Iniesta.... Kicsit sem a Barcának fúj a bíró, kicsit sem.  Az, hogy Ronaldo a semmiért kapott sárgát. Még egy fejbe rúgást is megérdemelt volna Guardiola.
Bayern München nyeri idén a BL-t oszt csá ;)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: sTofii™ - 2010.11.29 23:33
Nagyon könnyü otthonról pofázni, még ha te is hasonló nagy csapatba játszanál mint Messi még akkor se fikázhatnád mert a legtöbb emberben van tisztelet.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2010.11.29 23:35
Nem pofázok, hanem írok, de ez édes mindegy. Én csak szimplán arra világítottam rá, hogy kicsit túl van sztárolva, ugyanúgy, mint C. Ronaldo.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: [M] Dawer - 2010.11.29 23:41
Messi szerintem 1ft-ot nem ér, tényleg csak nagyra van sztárolva . A bíróról meg... inkább nem mondok semmit. Hajrá Real. :)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: [TIM] cakko - 2010.11.29 23:43
Nos igen, egy Xavi és Iniesta mellett tényleg nem nehéz játszani. Mondhatni a Barca feje ők ketten. Minden gól (legalábbis a 85%-a biztos) tőlük származik.
Bíró: Azért én is tudnék mit mondani Barca drukkerként :].


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: sTofii™ - 2010.11.29 23:50
Én sose szeretem becsmérelni az ellenfelek játékosát(sait) mert mondhatnám hogy Ronaldo igy meg ugy, de a pályán dől el minden d:

és közbe egy 5dik is bejött


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Bilux - 2010.11.29 23:50
És bejön az 5. A Real Madrid sem a régi már...


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: fradi - 2010.11.29 23:53
Gyerekek egy a lényeg:
Barcelona-Real Madrid:5-0
A többi csak mind körítés,és találgatás.



Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: -MH- Bennnii - 2010.11.30 00:03
A Barca kicsit lealázta a Madridot , jó meccs volt , bíró eléggé rosszul csinálta dolgot.
Mindezek ellenére Casillas rulez , bár szegénynek most sok esélye nem volt megmutatni , hogy mit tud,


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Gaz - 2010.11.30 08:08
Le se kellett volna játszani a meccset, úgy tudtam, hogy valami ilyesmi lesz az eredmény :) Egyébként a bíró nagyon a Barcának kedvezett...C. Ronaldonak adott egy sárgát a semmire...


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Betonos Jani ;> - 2010.11.30 12:03
Már csak, egy nap a Barca sikerig.Le se kellene játszani ;D XD.
Igazam volt.De nem értem, hogy minek kellett ennyi hisztit bele vinni a meccsbe.De ha már a bíró a barcának kedvezett akkor mikor Carvalho fejbe rúgta Messit azt se fujta le.Amúgy meg a Real ennyit ér.Most nem volt egy sérültje se, és 5-0! FCB FOREVER!!


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2010.11.30 15:12
MErt neked Kaka nem sérült? Hm... Nem baj, majd Madridban ti is kaptok egy 5-öst ;)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Betonos Jani ;> - 2010.11.30 15:38
Hát igen, majd ha az U15-ös csapattal áll ki a Barca, akkor talán. ;)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: sTofii™ - 2010.11.30 16:59
A Reallal csak az a gond hogy sok hasonló játékos van egy posztra.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2010.11.30 18:40
Vissza a haladás "remekléséhez" Látszik, hogy Aczél Zoli rákospalotai ;)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: fradi - 2010.11.30 18:45
Vissza a haladás "remekléséhez" Látszik, hogy Aczél Zoli rákospalotai ;)

Szerintem ez nem jelent semmit.A Haladás játékosok szerintem azért nem fociztak eddig ,hogy Csertöit kirúgják.Egyébként meg azt mondják,hogy új seprű jól seper.Szerintem idén nem lesz a Halinak kiesési problémája.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2010.11.30 18:55
A-a Zoli bá' elég jó edző.:) Vele jutott fel anno a REAC is az első osztályba, utána hívták a válogatottba másod edzőnek, és emiatt a REAC is kiesett:S


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: sTofii™ - 2010.11.30 18:57
Sajnos Aczél diósgyőrbe nem tudott csodát tenni.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: -|H.S.P.C.|- Sensui - 2010.11.30 22:53
BAR 5 - 0 RMA
Visca el Barca! Més que un club!


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: JELackland - 2010.12.01 15:32
A Haladás játékosok szerintem azért nem fociztak eddig ,hogy Csertöit kirúgják.
Hehe. Innen büdösödik a lábfej a stopliscipőben, ezért nem érdemes a magyar focival foglalkozni.
A fradisták is mennyi edzőt buktattak meg? Novák, Dalnoki és a többiek, ahelyett, hogy a focistákat rúgták volna seggbe. V.ö. Alex Ferguson és a MU, nem a szakvezető repül.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: fradi - 2010.12.01 15:35
A Haladás játékosok szerintem azért nem fociztak eddig ,hogy Csertöit kirúgják.
Hehe. Innen büdösödik a lábfej a stopliscipőben, ezért nem érdemes a magyar focival foglalkozni.
A fradisták is mennyi edzőt buktattak meg? Novák, Dalnoki és a többiek, ahelyett, hogy a focistákat rúgták volna seggbe. V.ö. Alex Ferguson és a MU, nem a szakvezető repül.

Jel az edzőt könnyebb kirúgni,mint 11 játékost,sajnos nálunk hamar repülnek az edzők,ha nem megy a csapatnak.Egy bajnokság alatt 10-15 edző csere se ritka nálunk,P.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: JELackland - 2010.12.01 16:23
ha nem megy a csapatnak.
Ha... haha. Én még emlékszem a Népstadionbeli kettős rangadókra, amikor pl. a Fradi 7-1-re legázolta a Dózsát, a visszavágó pedig 1-4 lett. Nem bukott senki, csak így jött ki (bunda volt mindkettő), de senki sem játszott az edző buktájára.
Ha a játékos nem tud játszani az egyik edző útmutatásai szerint, akkor a másiké szerint sem fog tudni. Ha viszont igen, bár újat nem kérnek tőle... szóval repülnie kell! De nem az edzőnek. (A félreértések elkerülése végett én nem védem a magyar edzőket.)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: MeekE - 2010.12.01 22:13
Ha már 7-1!
Azért a MU - Blackburn odavágott, meg az 5 :o Berbatov gól.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2010.12.01 22:16
Aha, és most nézd meg a költségvetés,játékosállomány, edző közti különbséget a két csapat közt. Ilyen feltételek közt legalább egy 10-est illet volna rúgni ;)
Ha már 7-1 akkor annyira kaptunk ki a Konytfától csütörtökön. :D


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: JELackland - 2010.12.02 14:24
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/futballunk-nincs-felkeszulve-az-ilyen-idojarasra-2054958/

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/februarra-halasztjak-a-17-fordulot-ns-informacio-2055068/

...mert lapát az nincs. Sok hülye falábúval egyszer letakaríttatnák a pályát rögtön megtanulnának focizni.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: kalló peti - 2010.12.03 09:10
én is halis vagyok de nem vagyk a haliért aannyira oda.a magyar focit nem naon szeretem,mert egyszerüen annyra színvonaltalan persze vannak jó meccsek is de rosssz nézni mikor egy magyar focicsapatban az emberek nem küzdenek a labdáért hanem várják a labdát meg stb......én az angol focit nézem ott az arsenalnak szurkolok.a spanyol focit is nézem ott pedig a madridnak.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Gunner - 2010.12.04 09:46
Messi szerintem 1ft-ot nem ér, tényleg csak nagyra van sztárolva . A bíróról meg... inkább nem mondok semmit. Hajrá Real. :)
Én is Real szurkoló vagyok,de szerintem Messit nem lehet leírni. Ha olyan lábad, lenne mint Messinek a jobb,szerintem már világsztár lennél. Am szerintem Messit NEM lehet egy lapon említeni C.Ronaldo-val.
Messi sokkal jobb


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: kalló peti - 2010.12.04 10:08
gunner igazada van.messi tehetségesebb sokkal mint ronaldo.de gondolj bele a ronaldo egy maga pénzértékben többet ér mint az egész magyar válogatott.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Gunner - 2010.12.04 10:12
Ronaldo-nak az a baja,hogy csak egy cselt ismer,és szerintem mindenki tudja melyiket.A biciklicsel amúgy egy nagy szemfényvesztés.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: kalló peti - 2010.12.04 10:14
ronaldo azért nem szar focista de irritáló.meg egyfolytába színézkedik


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: zerocool. - 2010.12.04 10:15
Jólvan, van olyan focista, aki nem is ismer/nem szokott cseleket...
Mégis passzolással ugyanúgy a kapufelé mennek, és még gólt is lőnek..


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Dr.KamikazEE - 2010.12.04 10:16
Néztétek az FC Barcelona Real Madrid  mecset jó volt a Reál kikapott 5-0  :)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: kalló peti - 2010.12.04 10:19
gyözött a jobbik a barca megérdemelte  a real hogy kikapott


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Gunner - 2010.12.04 10:20
Néztétek az FC Barcelona Real Madrid  mecset jó volt a Reál kikapott 5-0  :)
A Barcások kicicázták az egész Real védelmet.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: kalló peti - 2010.12.04 10:23
de azért szégyen 5-0 kikapni a barca más csapatokat (sokkal gyengébbeket)mint a reál azokat nem veri me 5-0 ra:s


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: bubendek - 2010.12.04 10:28
Engem igazából nem izgatott annyira fel.
Mondjuk a foci edzésemen is a reál és a barca szurkólók játszottunk egymás ellen, és ott is 5 lett a különbség ha nemis 5-0.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: JELackland - 2010.12.04 10:35
Jólvan, van olyan focista, aki nem is ismer/nem szokott cseleket...
Mégis passzolással ugyanúgy a kapufelé mennek, és még gólt is lőnek..
Ezt sem magyar focistákról írtad, ugye?


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2010.12.05 20:44
Jólvan, van olyan focista, aki nem is ismer/nem szokott cseleket...
Mégis passzolással ugyanúgy a kapufelé mennek, és még gólt is lőnek..
Ezt sem magyar focistákról írtad, ugye?
Szoktak azok passzolgatni, csak a saját kapujuk fele. :D
Amúgy. Madridban kikaptok:-*
Messit ha annyira sztároljátok, akkor mért nem tud semmit sem csinálni a válogatottban? Mert nincs aki kiszolgálja... Érdekes Ronaldo jobban feltalálja magát a válogatottban... Miért? Mert neki nem kell 2 világklasszis középpályás ahhoz, hogy ziccerbe kerüljön...


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Dr.KamikazEE - 2010.12.08 20:17
Néztétek tegnap a mecset  a tv-2 ?  Jó kis meccs volt


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: -TDT- MassaSami - 2010.12.09 16:54
Messi szerintem 1ft-ot nem ér, tényleg csak nagyra van sztárolva . A bíróról meg... inkább nem mondok semmit. Hajrá Real. :)
Én is Real szurkoló vagyok,de szerintem Messit nem lehet leírni. Ha olyan lábad, lenne mint Messinek a jobb,szerintem már világsztár lennél. Am szerintem Messit NEM lehet egy lapon említeni C.Ronaldo-val.
Messi sokkal jobb

igaz.Messi jobb mint Ronaldo szerintem(bocs a ronaldo drukereknek).
Sztem Ronaldo egozik,vaganykodik a cseleivel.......


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: -|H.S.P.C.|- Sensui - 2010.12.09 20:37
Ronaldo focizni nem tud! Csak biciklizni, de az nagyon megy. Bár volt rá példa hogy pofára esett?  :D :D


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: nagyfiuu. ;|| - 2010.12.09 20:41
Addig ne szidjatok senkit, ameddig nem tesztek le annyit az asztalra, mint az az adott személy. Azért utánozd Ronaldo "biciklizgetését", nem vagyok Ronaldo fan., de azért senkit nem kell megszólni. Az, hogy most nem egy hetero alkat, az nem a mi dolgunk, hanem az övé. Messi sem tökéletes, pláne Iniesta, és Xavi nélkül.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: sTofii™ - 2010.12.13 00:15
Ma is hengerelt a Barca.

Erről jut eszembe:
Hogy köszön Guardiola Mourinhonak?
Adj egy ötöst!


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: fradi - 2010.12.13 00:18
Ma is hengerelt a Barca.

Erről jut eszembe:
Hogy köszön Gouardiola Mourinhonak?
Adj egy ötöst!

Ez jó Stofi :D

Stofi láttad a mai Barca meccset?Király volt ma is a játékuk.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: sTofii™ - 2010.12.13 00:25
Persze, hogy láttam. Nekem nagyon tetszett, fergeteges játék volt, minden gól előtt iskola játék... Nagyon úgy néz ki, hogy belejöttek a fiúk és az a 616 perc kapott gól nélkül. Úgy érzem Gouardiola nagyon összerakta a védelmet és nem csak azt a középpályát és a támadósort. Az elmúlt három év alapján kijelenthetem a Barca játsza a legszebb és a legeredményesebb footballt egész Európában, sőt a világon.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: JELackland - 2010.12.13 11:42
Ha már vicc, akkor a 2010. évi VB legaljasabb poénja:

A francia és az olasz csapat tagjai tegnap közösen meglátogattak egy fokvárosi árvaházat.
„Szívszorító volt látni a szomorú kis arcukat és a reménytelenséget” -
Nyilatkozta a 6 éves Dzsamal.




Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: kalló peti - 2011.01.01 16:44
NEM kétséges a barca egy jó focicsapat.most összekerült az arsenal-al de az arsenal remélem megveri!!!!!!!!go arsenal.meg a barcának szurkol mindenki meg mindenki azt hiszi hogy ö a legjobb csapat de azért azt ne feledjük el hogy az inter megverte a bl döntőbe.meg gondolom mindenki azt gondolja barca simán megveri az arsenalt (gondolom jogosan gondolják)de akkor is nem lehetetlen megverni a barcat.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: fradi - 2011.01.01 16:48
Peti az egyik szemem sír a másik nevet.Angliába Arsenal a kedvencem,Spanyoloknál a Barca.Tavaly ugyan ez a párosítás volt,akkor a Barca simán ment tovább.Idén persze már más szelek fújnak,de szerintem a Barca most is túl lép az Arsenálon.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Zsolt998 - 2011.01.01 16:49
Akárki mondhat bármit a Manchester United a legjobb :p.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: sTofii™ - 2011.01.02 04:00
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-negy_szelsohatveddel_kezdhet_a_barca-44091 (http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-negy_szelsohatveddel_kezdhet_a_barca-44091)

Ha így is nyer a Barca minden elismerésem az övék, nem mintha eddig nem így lett volna.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Bilux - 2011.01.02 04:25
NEM fognak nyerni. ;)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: sTofii™ - 2011.01.02 04:36
Fogadhatunk is.

A Barca Mindig minden körülmények között nyer.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: kalló peti - 2011.01.02 13:22
fradi tudom jól játszik a barca de az arsenal is most verte meg a chelseat 3-1 re tegnap (január 1.)megverte a birmigham cityt 3-0 ra igaz elötte 2-2 játszott de jó formában vannak.nem tom én nem szeretem a barcat.nem tom miért de nem szeretem.igaz nem menőznek de mindig megnyerik a mecsseket már unom :-[ egyszer jól megkéne őket alázni ;D.remélem jó lesz a barca-arsenal meccs.megtudja nekem valaki mondani hogy mikor lesz ?


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: sTofii™ - 2011.01.02 21:01
Tartalékosan és álmosan győzött a Barca. Ez a nyitó meccs unalmasra sikeredett bár Pedro lőtt két szép gólt,  valószínű, hogy a következő mérkőzésre vissza nyeri tavalyi formáját a Barca. Az eredmény 2:1, a szó a studióé.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: [M] Dawer - 2011.01.02 21:26
Hajrá Totthenam, Hajrá Arsenal!   ;)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Betonkezű Damisz - 2011.01.02 22:05
Tartalékosan és álmosan győzött a Barca. Ez a nyitó meccs unalmasra sikeredett bár Pedro lőtt két szép gólt,  valószínű, hogy a következő mérkőzésre vissza nyeri tavalyi formáját a Barca. Az eredmény 2:0, a szó a studióé.


Valóban kicsit unalmas volt viszont a gólok szépek voltak, viszont Stofi, Az eredmény 2:1 lett nem 2:0. ;)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2011.01.02 22:42
Fogadhatunk is.

A Barca Mindig minden körülmények között nyer.
Nana, mi is volt tavaly a bl elődöntőn?  ::)
A bl-t ki nyeri idén? Csak is a Bayern Munchen lehet a befutó. Robben is Ribery nélkl is aláztunk mindenkit. Bár olic hiányozni fog :/


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: zerocool. - 2011.01.02 22:43
Jól hallottam, hogy a Liverpool-t eladják? O.o


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2011.01.02 22:44
Jól hallottam, hogy a Liverpool-t eladják? O.o
Liverpool arra a sorsa jut, mint a Leeds.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: kalló peti - 2011.01.03 16:11
bayern münchen lehet jó a német bajnokságban de spanyol vagy angol nagycsapatok ellen biztos nem tudna győzni......


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: sTofii™ - 2011.01.03 16:51
Tavaly a Barca azt gondolta, hogy ne nyerjenek már kétszer egymás után és ezért át engedte az Intert. A Bayernek kifog esni, én maximum egy elődöntőt saccolok de az már bravúr lenne.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2011.01.03 16:55
bayern münchen lehet jó a német bajnokságban de spanyol vagy angol nagycsapatok ellen biztos nem tudna győzni......
Na,na. Emlékezz csak, ki verte ki a Manchastert.
Stofi ezt te sem gondolhatod komolyan :D Idén a másik milánói csapat is befuthat.
Bayern még mindig Európa egyik, ha nem a legjobb csapata. A világ egyik legjobb fociát játszó német vállogatott alapja van benne. Igaz kapus poszton rosszul állunk, de megszerezzük neuert^^


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Zsolt998 - 2011.01.03 17:24
Hányadik is a bayern? ^^


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2011.01.03 17:32
Hányadik is a bayern? ^^
Jólvan már. Őszt mindig el******. Tavasszal meg felhozzuk, és nyerünk!


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: [M] Dawer - 2011.01.03 17:44
Na,na. Emlékezz csak, ki verte ki a Manchastert.
Elhiszed, hogy most egy Totthenam, Arsenal, vagy akár egy Manchester könnyű győzelemmel otthagyná a Bayern-t.   ;)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2011.01.03 17:47
Na,na. Emlékezz csak, ki verte ki a Manchastert.
Elhiszed, hogy most egy Totthenam, Arsenal, vagy akár egy Manchester könnyű győzelemmel otthagyná a Bayern-t.   ;)
Totthenam? C csapattal megverjük őket  8)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: [M] Dawer - 2011.01.03 18:06
Csak egy játékost mondanék: Gereth Bale. Ilyen gyors játékost életembe nem láttam, tessék végig nézni mind a két videót, az első az Inter elleni mester hármas, mind háromszor ugyan azt a sarkot vette célul. 4-0 ról 4-3-ra pár perc alatt, az azért szép teljesítmény.   ;) http://www.youtube.com/watch?v=Tjrbg6_6SD8&feature=related     http://www.youtube.com/watch?v=Pp0ZUdopxjY


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: [M] Dawer - 2011.01.03 18:50
egyébként meg a Manchester United is nagyon elgyengült.
Épp az, hogy még mindíg lista vezetők...


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: kalló peti - 2011.01.03 20:33
Dawernek igaza van.A bayernben a világ legjobb focistái vannak,meg a német alapemberek?Az lehet hogy német alapemberek vannak bent de azok egyáltalán nem a világ legjobb focistái.az arsenalban tényleg vannak jók igaz még nem elég rutinosak,mert elég fiatalok,de köztük szinte minden játékos nagyon tehetséges.Így is hogy nem elég rutinosak ott vannak a második helyen.Az Arsenalban nagyon tehetséges fiatalok vannak pl.:Walcott,Wilshere,Airshavin,Fabregas,és még sorolhatnám.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2011.01.03 21:45
Arshavin már nem olyan fiatal, 25-26, ha jól tudom.
német alapemberek nem a világ legjobb focstái? Nem azt mondtam, hogy a legjobb, hanem, hogy az egyik legjobb. Azért nem véletlen lettek 3.-ok a vb-n. jövőre lesz az 1. hely is ;)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: sTofii™ - 2011.01.03 21:53
Sajnálom de jövőre nem lesz vb. Ha már kiveséztük a Bayernt akkor jöhet a Barca, amelyre épült a Spanyol válogatott játékosok és játékstílus terén egyaránt. Engem kérdeztek tulajdonképpen 5-10 évig még biztos, hogy fogják hozni ezt a színvonalt és akkor rettegj világ.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2011.01.03 21:56
Sajnálom de jövőre nem lesz vb. Ha már kiveséztük a Bayernt akkor jöhet a Barca, amelyre épült a Spanyol válogatott játékosok és játékstílus terén egyaránt. Engem kérdeztek tulajdonképpen 5-10 évig még biztos, hogy fogják hozni ezt a színvonalt és akkor rettegj világ.
Bocsáss meg, lusta voltam kiírni, hogy eb-n, de szerintem ez magától érthetődő volt :-X
tartsa ezt a szinvonalat a barca, csak nem biztos, hogy elég lesz a győzelemhez. Mourinhonak kell egy kis idő, míg csapatot formál a Madridból. Akkor aztán lesz itten alázás :P


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: sTofii™ - 2011.01.03 22:03
Ezek szerint nem teljesen.  ::)

Mourinhonak nem idő kell, hanem egy más felfogás és hogy ne ugyanazokra a posztokra igazoljon a Madrid mert lehet, hogy van 6 támadó középpályás amikor védő egy se. Személy szerint én tisztelem, becsülöm de meg lehet nézni Gourdiolát aki egyetlen szezon alatt jutott el a Barcával arra a szintre ami neki az Interrel csak pár év alatt sikerült.

"Ha a Hollandok Ebt nyernek megeszem a kalapom!"



Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: [M] Dawer - 2011.01.07 00:17
http://www.youtube.com/watch?v=_bQ-jgCuml8&feature=related  Ez nagyon parádés meccs volt, amikor vissza játszották a gólt, egyből jött a második. http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI  Ez is egy emlékezetes meccs volt, vertük Beckham-éket.  :P


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: [FC]Ronaldo88¤ - 2011.02.10 21:32
Szerintem az a baj a mai magyar fociban, akik kikerülnek akadémiákról tehetséges srácok azoknak van egy bizonyos pont a z életükben amikor eldől, hogy milyen futballista lesz belőle ott elbuknak.Volt ez a U21-es világbajnokság ott sikerült a bronzérem és egyből azt gondoltuk, hogy egy jó csapat lesz.Szerintem a Gulácsinak, Németh-nek már válogatottban kéne játszania.De ezt nem használják ki.Meg a második probléma az, hogy sz*r helyekre eligazolnak, elsietik a klubváltást.Ezzel kéne egy kicsit várni mert a Németh Krisztián is leigazolt a Liverpoolba mégis a 2. csapatban játszott sokáig utána meg Görögországba leigazolt.De nézzük Dzsudzsák példáját 2-3 szezont volt a Debrecenbe és utána elment külföldre ahol egy olyan csapatba ahol már rögtön berakták a csapatba és alapember lett egyből.Meg kellett nyilván valóan Várhidi Péter aki felfigyelt rá.Kell olyan ember is aki ért a fiatalokhoz és tudja, hogy egy komoly játékosról is lehet szó.Ennek az is az előnye lehet, hogy a külföldi csapatok pár millió euróért leigazolják a tehetséges játékosokat.Meg a saját bajnokságunkat is kell megerősíteni és ott szerepeltetni a fiatalokat mert leigazolnak harmadfokú senkiket akiket erőltetnek.Igen is szerepeltetni kell a Magyar fiatalokat!Meg ami még fontos az az pénz.Kellenek jó szponzorok és növelni a klubok bevételét és még több akadémiát létrehozhatnánk.Meg szigorú akadémiákat kell létrehozni mert itt a közelben egy akadémia van és ott ilyen kinyalt fenekű neveletlen tajparasztok fociznak és megtanítani őket az illemre is mert az is számít.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: [M] Dawer - 2011.02.10 23:18
Van aki elsieti a klub váltást, van akit megvesznek, ha oda akar menni, ha nem.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: fradi - 2011.02.10 23:25
Ronaldo,ez azért van ,mert nincs már klubhűség,hanem mindenki csak a pénzt nézi.Oda mennek ahol többet keresni,bármelyik országba is kell menniük a tehetséges magyar fiataloknak.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: [FC]Ronaldo88¤ - 2011.02.11 07:15
Ez is baj, hogy már a pénz lett az Isten.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: kléni - 2011.02.11 13:06
Eléggé régóta az, legalábbis sport terén.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2011.02.11 13:08
Mindenhol az, de ebbe ne menjünk bele.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: kalló peti - 2011.02.16 17:27
Ma Arsenal-Barcelona!Go Gunners!!


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: -|H.S.P.C.|- Sensui - 2011.02.16 17:30
Csak ismétlődjön meg...  :)
Mit szóltok a tegnapi Milan buktához?


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: [M] Dawer - 2011.02.16 18:44
Csak ismétlődjön meg...  :)
Mit szóltok a tegnapi Milan buktához?
Tudtam, hogy nyerni fogunk.  :P Amúgy meg Hajrá Arsenal.  :)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: Szabesz-kun - 2011.02.16 18:45
Csak ismétlődjön meg...  :)
Mit szóltok a tegnapi Milan buktához?
Tudtam, hogy nyerni fogunk.  :P Amúgy meg Hajrá Arsenal.  :)
Dettó. Mindenki, ha a Barca ellen.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: sTofii™ - 2011.02.16 18:54
Vamos Barca!

Úgyis nyerünk.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: -|H.S.P.C.|- Sensui - 2011.02.16 18:58
Mivel apám nagy Barca fan, ezért gólnál a utca végéről is lehet hallani amit művelünk. :D


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: -MH- Bennnii - 2011.02.16 19:26
Már nem azért , de a Barcát melyik csapat tudná megverni? Világ legjobb csapata , Fabregas is megmondta.
1-0-s eredmény még egész jónak is mondható az Arsenal részéről.


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: [M] Dawer - 2011.02.16 19:35
Dehogy a legjobb. :']

1-1. Sen. idáig hallak.  :)
EDIT: És 2-1 ennyi a világ legjobb csapata.  :D


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: sTofii™ - 2011.02.16 20:27
Idézek:

Kristóf Ilniczki
Jó most abban nincs semmi kihívás ha 5-0l al várjuk a visszavágot :D

Vamos Barca (L
5 perce ·  · Tetszik  ·


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: -TDT- MassaSami - 2011.02.17 10:35
majdmikor lesz a chelsea meccse(chelsea fan vok)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: kalló peti - 2011.02.17 13:12
Megmondom nagyon meglepett az arsenal győzelme,és ennek nagyon örülök.Szép volt arsenal csak így tovább,bár tudom hogy nagyon nehéz lesz pontot szerezni a barca otthonába.Go Gunners!!!!


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: The boy who tried to destroy the world - 2011.02.22 07:38
Lesz márciús 18.-án Vidi Loki, itt Fehérváron megyek.:P
és egyértelmű kifog győzni..


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: [E] xXDarkDragon^^ - 2011.02.22 13:14
Engem is meglepett az Arsenal győzelme.Bár én Real Madrid szurkoló vagyok mégis Barca tovább jutást várok. :)Hajrá REAL!!!!!!!!!


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: [E] xXDarkDragon^^ - 2011.02.22 13:16
A magyar foci meg.... Inkább haggyuk.Az Eger FC jusson be az NB1-be és verjen le mindenkit!!!xDDDD


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: -|H.S.P.C.|- Sensui - 2011.02.22 20:11
Egészen véletlenül, egri lakos vagy? :)


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: [Fight Club] david rossz - 2011.02.22 20:37
Nekem a Debrecen a kedvenc magyar focicsapatom.
Külföldi meg:Arsenal
Kedvenc kapus: Grosics Gyula, Júlio César
Kedvenc védő: John George Terry
Kedvenc középpályás:  Cesc Fàbregas
Kedvenc csatár: Puskás Ferenc, Wayne Rooney


Cím: Re: A nagy football topic!
Írta: [E] xXDarkDragon^^ - 2011.02.23 10:09
Igen.egri vagyok. Te is? :)


Cím: Sport őrület
Írta: (-PRO-) Zak - 2011.02.26 22:51
Ide minden jöhet, ami sporttal kapcsolatos. Ki mit csinál?


Cím: Re: Sport őrület
Írta: -|H.S.P.C.|- Dani - 2011.02.26 23:52
Hullákat temetek.


Cím: Re: Sport őrület
Írta: -MH- Mark575 - 2011.02.26 23:57
A szavazásban a "Dzsudo" szó priceless. Egyébként régen karatéztam meg Ninjutsuztam. Egész jól mentek, kár hogy az utóbbi megszűnt, mert az oktató kiment olaszba. Mostanában csak házi sulyzó meg futás... Tesin.


Cím: Re: Sport őrület
Írta: LoL ez a KingKill:D - 2011.02.27 00:02
A szavazásba igazán tehetett volna valaki Squash választási lehetőséget is , am karate, pingpong,Squash,Torna(sulibanxD).

Edit:Sakk:D


Cím: Re: Sport őrület
Írta: Royal - 2011.02.27 00:04
A gyúrás és a tánc is mehetett volna közéjük.... Űzöm mindkettőt.


Cím: Re: Sport őrület
Írta: (-PRO-) Kungfus. - 2011.02.27 00:09
Kungfu, és kosárlabda.Szeretjük mindkettőt. =))


Cím: Re: Sport őrület
Írta: [M] Dawer - 2011.02.27 00:10
Gyúrás, foci. *-*


Cím: Re: Sport őrület
Írta: -MH- Bennnii - 2011.02.27 00:40
Vízilabda rulez.


Cím: Re: Sport őrület
Írta: [TIM] cakko - 2011.02.27 00:52
Szerintem meg nem kellenének a hsz vadász/teljesen fölösleges topikok. így is van belőlük elég :D


Cím: Re: Sport őrület
Írta: -ELIT- Sheffield - 2011.02.27 00:57
Gyúrás, futás, bicikli, ping-pong, alvás.


Cím: Re: Sport őrület
Írta: -TDT- MassaSami - 2011.02.27 08:52
4 eve vizilabdazok meg jo hogy ra szavazok :D

Dani te tetted az UTALOM A SPORTOT-ra?


Cím: Re: Sport őrület
Írta: ChupaChupsBoy - 2011.02.27 09:38
Hallod te Zak! Kosárt lazán berakhattad volna, világ szinten kedvelik.
Lentre: Kosarazok.


Cím: Re: Sport őrület
Írta: Gaz - 2011.02.27 10:13
Röplabda, kézilabda, túra (ez sportnak számít?).


Cím: Re: Sport őrület
Írta: (-PRO-) Zak - 2011.02.27 11:11
Hááát. A túrázás én inkább hobbinak nevezném. Vagy idő töltésnek.

És akkor berakom a kosár fanoknak, hogy nekik is legyen mire szavazni. :D

És amúgy meg röplabda, és box.--> régebben foci volt, de már nem rajongok érte.


Cím: Re: Sport őrület
Írta: Betonkezű MaRc600 - 2011.02.27 11:18
Box más nem :P.


Cím: Re: Sport őrület
Írta: (-PRO-) Zak - 2011.02.27 11:20
Marc, te űzöd is? :)


Cím: Re: Sport őrület
Írta: Betonkezű MaRc600 - 2011.02.27 11:21
Te űzöd is :D?Nem te is űzöd >.< am igen.


Cím: Re: Sport őrület
Írta: (-PRO-) Zak - 2011.02.27 11:23
Háát. Én csak 1 éve nyomom, de már lassan ott hagyom. :S


Cím: Re: Sport őrület
Írta: -MH- Zaknod - 2011.02.27 11:26
Tájfutás,baseball,tömegközlekedés FTW!


Cím: Re: Sport őrület
Írta: (-PRO-) Zak - 2011.02.27 11:31
Én még szörfözök a neten. Futok a busz után, és véralá futok. :D :D :P


Cím: Re: Sport őrület
Írta: Betonos Jani ;> - 2011.02.27 11:51
Foci és kézi a föbb sportjaim, és pankrációt,siugrást,snowboardot nézek általában.De amúgy komoly sportember vagyok.: Balkézzel is tudok fogatmosni (irtó sok gyakorlás van emögött),- Hálózsákban fel-le tudok urgálni a lépcsőn,Ja, és reflexszerűen visszabunkózok bármilyen jellegű, nekem címzett mondandóra!(jó volt leszedni a face profilomról)^^

EDIT:Tesin floorball de az nemm1.


Cím: Re: Sport őrület
Írta: aron65 - 2011.02.27 12:31
Ha már a pingpongot (asztaliTENISZ) be tudtad rakni, azért a tenisz is jöhetett volna...


Cím: Re: Sport őrület
Írta: [M] Dawer - 2011.02.27 13:33
Floorball.  ;)


Cím: Re: Sport őrület
Írta: Tektonik_Killer - 2011.02.27 13:36
én már 5 éve focizom és nagyon szeretek is. jó ötlet volt ez a Sport őrület


Cím: Re: Sport őrület
Írta: csékmaha - 2011.02.27 14:39
kickbox,kézi,aikido,snowboard  :P


Cím: Re: Sport őrület
Írta: lemonizzle`*´ - 2011.02.27 17:42
Reggeli buszhoz futás, bicikli, fotball.


Cím: Re: Sport őrület
Írta: sadypisten - 2011.02.27 18:06
Hokizom.

Egyébként szavazásba betettetek egy csomó nem épp casual dolgot, de mondjuk olyan szépségek, mint a kerékpározás kimaradtak. Én személy szerint azt szeretem űzni, bár nem sport szinten (komolytalan kerékpár, nulla felszerelés, aki bukósisakot használ amúgy is gyík), viszont attól van olyan vádlim, mint a combom. Meg az acélbetétestől. Meg hogy minden hétvégén 5 kiló feletti pakkot hurcolok magammal. Meg úgy egyáltalán, mozgok, amennyit megkövetel a szervezetem, de sportolni? Az összes sportoló korán hal.


Cím: Re: Sport őrület
Írta: Nesh. - 2011.02.27 18:10
Kosárlabdaa. *-* Épp előbb értem haza egy két napos tornáról. ;D


Cím: Re: Sport őrület
Írta: [M] Olivér - 2011.02.27 18:19
Vizilabdaaaa ^^ (L) :D


Cím: Re: Sport őrület
Írta: Bilux - 2011.02.27 19:20
100m-en való véraláfutás, vagy fedettpályás kinézmagasabbra. :)


Cím: Re: Sport őrület
Írta: -|H.S.P.C.|- Sensui - 2011.02.27 19:28
Kori minden terepen <3  :D


Cím: Re: Sport őrület
Írta: The boy who tried to destroy the world - 2011.02.27 19:29
És az extrémsportok? :P
Én öszintén szólva nagyon szeretek gördeszkázni, bicikizni, túrázni, kézilabdázni..:D


Cím: Re: Sport őrület
Írta: [Fight Club] david rossz - 2011.02.27 21:10
Kosárlabda, Ping-pong, Shaolin kung-fu.

Légyszives a kung-fut máskor így írd!
Mellesleg sok különbség van a kung-fu és a Shaolin kung-fu között!


Cím: Re: Sport őrület
Írta: Tomi - 2011.02.27 21:24
Hol a wow?


Cím: Re: Sport őrület
Írta: [TIM] cakko - 2011.02.27 22:24
Van videójáték világbajnokság :P.


Cím: Re: Sport őrület
Írta: JELackland - 2011.02.28 12:08
Az egészséges életmódnak ott van vége, ahol a sport kezdődik.
Amikor fociztam, belesz.rtak a lelkivilágomba, hogy a 166 cm-mel csak az edzéseken lehettem kapus (pedig a lapos lövések nagymestere voltam, nekem még a 4-es metro sem rúgott volna gólt 8)
Ezért... lilahagymás zsíroskenyérrel, sörrel, cigivel felfegyverkezve előszeretettel szeretek ülni a televízió előtt a magyar jégkorong, kézilabda, vizilabda válogatott mérkőzéseit megtekinteni.
Egy europid hozzászólás kapcsán:
aki bukósisakot használ amúgy is gyík
Ez nem igaz. Én csak azért nem hordok, mert 1) amibe kerül, azt el is költhetem másra (6 sör után minden kerékpárút tökéletesen sima az alfelem alatt, 2) hülyébb már nem leszek, 3) van életbiztosításom, 4) éljen az evolutió és a selectió, hadd hulljon a férgese, 5) számomra közlekedési eszköz a/ évente megtakarítok kb. 125-130 eFt-ot, b/ magamnak vagyok kiszolgáltatva, c/ magam bűzét kell csak elviselnem, nem úgy, mint a BKV-n.
komolytalan kerékpár
20-ért már nagyon jó cromo acélvázas kerékpárt lehet venni. Szputnyik, Favorit szocialista felhozatal, továbbá BCA, KTM stb. Nem röhögni! Azok még mindig kerékpárok.
Sapy! Mondtam már, hogy öreg vagy!? ;) /Más korosztály./
A sport 20-21. századi gladiátorok küzdelme. (Amatőr vagy profi) megvásárolható rabszolgák a plebs szórakoztatására. Panem et circenses!


Cím: Re: Sport őrület
Írta: láng láger - 2011.02.28 15:29
A sakk is sport...

Amúgy amiket én szoktam:

Futás(busz után,ha sz*rba vagyok),százméteres síkf*sás.


Cím: Re: Sport őrület
Írta: Betonkezű Damisz - 2011.02.28 15:31
Én 8 évig fociztam de rossz posztra kerültem és meguntam majd abbahagytam. 5 éve úszom (Még most is rendszeresen heti 4 edzés) és emellett még búvárkodom. :P


Cím: Re: Sport őrület
Írta: (-PRO-) GamehunteR - 2011.02.28 16:43
Shaolin Kung-Fu. Már több, mint 5 éve.


Cím: Forma1 2011
Írta: -TDT- MassaSami - 2011.03.01 13:31
Sziasztok!Remelem nem baj hogy megnyitottam ezt a topicot.Itt lehet beszelni az f1rol.Es persze szavazni is lehet :)


Cím: Re: Sport
Írta: kléni - 2011.03.01 15:37
A 3 téma összevonva, ezentúl minden, sporttal kapcsolatost ide.


Cím: Re: Sport
Írta: Nesh. - 2011.03.01 16:06
Na, túl vagyok az erőléti felvételin, szétt stapált bokával. 50-ből-40 körüli eredményt sikerült összehozni. Kötélmászásnál: kifogtam azt a kötelet ami a legvékonyabb, ráadásul olyan volt mintha papír lenne köré tekerve. :P


Cím: Re: Sport
Írta: Pisti - 2011.03.01 19:29
Én a szájkaratét űzöm, több-kevesebb sikerrel.


Cím: Re: Sport
Írta: -MH- Bennnii - 2011.03.01 23:54
2:1!Ennyi volt a nagy Manchester United ,rinyálhatnak , hogy a Chelsea javára fújt inkább a bíró de hát ilyen a foci :P
Szép volt Chelsea.


Cím: Re: Sport
Írta: fradi - 2011.03.02 16:48
Benni azért sokáig vezetett a MU,és Rooney gólja nem volt csúnya,igaz a Chelsea megfordította az eredményt,amire 0-1-nél nem sokan fogadtak volna szerintem.


Cím: Re: Sport
Írta: -MH- Bennnii - 2011.03.02 17:12
Rooney gólja szép volt , afelől semmi kétség , de azért örülök , hogy kikapott az MU.


Cím: Re: Sport
Írta: -TDT- MassaSami - 2011.03.02 17:46
Ha Rooney szep volt akkor David Luize milyen?
Szep gol volt ez egy vedotol


Cím: Re: Sport
Írta: Rudi - 2011.03.02 19:47
E-Sport miért nem felel meg senkinek? :'(


Cím: Re: Sport
Írta: -TDT- MassaSami - 2011.03.05 15:11
Adam Malysz lengyel siugro visszafog vonulni.Utolso versenye Planican lesz.


Cím: Re: Sport
Írta: Menyus2000 - 2011.03.25 19:37
Ennek a topicnak az a neve: sport. Ez azt jelenti, hogy nem csak a futballról van szó, hanem más sportokról is pl. vízilabda, kézilabda, síelés, snowboard, stb.


Cím: Re: Sport
Írta: fradi - 2011.03.25 19:38
Menyus az eszedért téged se fognak ellopni az tuti.


Cím: Re: Sport
Írta: [TIM] cakko - 2011.03.25 19:42
De én csak azért is megkérdezem, hogy ki pesszimista és ki optimista a 20:00-kor kezdődő Magyarország - Hollandia EB selejtezőre nézve? :) Szerintem nyerünk :P.


Cím: Re: Sport
Írta: Menyus2000 - 2011.03.25 19:50
De én csak azért is megkérdezem, hogy ki pesszimista és ki optimista a 20:00-kor kezdődő Magyarország - Hollandia EB selejtezőre nézve? :) Szerintem nyerünk :P.
Én remélem, hogy nyerünk, de ennek kevés az esélye, de az a kicsi esély is győzhet. :D


Cím: Re: Sport
Írta: JELackland - 2011.03.25 20:37
Magyar foci? Szenvedés-élvezeti foka felér egy való világgal. Inkább a jégkorong vb-re gyúrjatok! (És jöjjenek japánok, a második helyért. /Bár az olaszoktól nagyon tartok. Legyünk bizakodók, ütöttük meg már a finneket is./)


Cím: Re: Sport
Írta: potion - 2011.03.28 20:20
A legjobb sport a küzdősport na meg persze jó a foci kézi vizilabda és én szeretem a dartsot is.


Cím: Re: Sport
Írta: EE.one - 2011.03.28 20:41
Manapság kondi & jogging. Meg talán póker ;D


Cím: Re: Sport
Írta: Bilux - 2011.03.28 23:06
Fedettpályás kinézmagasabbra.  ::)


Cím: Re: Sport
Írta: JELackland - 2011.03.29 09:20
Részletek a mai Hollandia-Magyarország utáni nyilatkozatból:
"...a fiúkat sokkolta, hogy az esélytelenek teljes nyugalmával léphetünk pályára..."
"...ismételten elkerülhető gólokat kaptunk..."
"...csatárainknak egy-két alkalommal már sikerült átlépniük a felezővonalat..."
"...megzavart minket a gyorsan (első percben) kapott gól, és már nem volt időnk megfordítani a mérkőzés eredményét..."
"...számunkra szokatlan volt a hollandok játékstílusa, hogy a labdarúgást futva és labdával játszák..."
"...mérkőzésről mérkőzésre látványosan javul a játékunk; a fejlődés meglátszik abban is, hogy most nem 7-1-re kaptunk ki..."


Cím: Re: Sport
Írta: -TDT- MassaSami - 2011.03.29 13:01
A medve vagy mi a Hollandok kajáját ette.Szval a meccset nem is kell játszani.


Cím: Re: Sport
Írta: -MH- Bennnii - 2011.03.29 22:10
Nem semmi ez a Holland-Magyar...1-0 , 1-2, 3-3, 4-3. Gyerünk! Még egy gól belefér. Bőven.
5-3 már -.- Fail.


Cím: Re: Sport
Írta: [TIM] cakko - 2011.03.29 22:24
Azért szép volt. Most mégis, világbajnok másodikok ellen mit vártál? :D


Cím: Re: Sport
Írta: -TDT- MassaSami - 2011.03.30 11:20
És a Hollandoktol voltak hiányzok is.Na jo Magyaroktol is.Valljuk a Magyar majdnem sose lesznek olyan jok mint a Hollandok.


Cím: Re: Sport
Írta: Szabesz-kun - 2011.04.01 15:21
Nos, igen. Akire mindenki várt, elkezdődött a 27. Wrestlemania hétvége!
És ma, elérkezett a történelmi nap, ahol véget vetünk egy nagyon hosszú balszerencsés szériának!
Egy kis hangulatadás:http://www.youtube.com/watch?v=e27LxR_hZtA


Cím: Re: Sport
Írta: [FC]binyhun - 2011.04.01 15:43
És nekem keddre meg lesz dvd-n az egész :D
Amugy valaki nem tudja, hogy valahol lehet-e nézni élőbe?Ugy jobb lene.


Cím: Re: Sport
Írta: Szabesz-kun - 2011.04.01 17:13
Én élőben fogom nézni, de nem adok chanelt, mert betelik :<


Cím: Re: Sport
Írta: Szabesz-kun - 2011.04.05 20:44
ÉÉS, IGEEN! 19-0 Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam. :D
Eredmények a XVII Wrestlemaniaról amit a Georgia állam beli Atlantában rendeztek 71.617 néző előtt.
Dark meccs: Royal rumble - győztes The Great Khali
Egyéni meccs az U.S övért:Sheamus vs Daniel Bryan győztes Sheamus
Egyéni meccs a Nehézsúlyú világbajnoki övért: Edge vs Alberto Del Rio győztes Edge
Egyéni meccs: Cody Rhodes vs Rey Mysterio győztes Cody Rhodes
8 emberes csapat meccs: The Corre vs Big Show&Santino Marella&Kane@Kofi Kingston győztes Big Show alakulata
Egyéni meccs: Jerry "The King" Lawler vs Michael Cole/speciális bíró: Stone Cold Steve Austin/ győztes Michael Cole diszkvalifikációval
Egyéni meccs: Randy "RKO" Orton vs CM Punk győztes Randy Orton
Egy szabályok nélküli meccs: The Undertaker vs Triple H győztes The Undertaker 19-0
Egy 6emberes vegyes páros meccs: Doplh Ziggler&Lay-Cool vs Jhon Morrison@Trish Stratus & Nicole "Snooki Polizzi győztes Snookiék csapata
És a főmérkőzés a WWE bajnoki övért: The Miz vs John Cena győztes The Miz Rock beavatkozásának köszönhetően!
Az est házigazdája: Dwayne "The Rock" Jhonson


Cím: Re: Sport
Írta: -TDT- MassaSami - 2011.04.06 06:12
Tottenham-Real 0-4


Cím: Re: Sport
Írta: [FC]binyhun - 2011.04.06 11:08
tanulság amit shawn michaels nem ért el triple H sem fog  ;D


Cím: Re: Sport
Írta: -TDT- MassaSami - 2011.04.06 11:39
lesz az 20-0 is.Én éloben néztem a Wrestlemaniát.


Cím: Re: Sport
Írta: [FC]binyhun - 2011.04.06 11:48
de hol Lehetett?  ;D


Cím: Re: Sport
Írta: -TDT- MassaSami - 2011.04.06 11:49
Román sport.ro-n.


Cím: Re: Sport
Írta: Szabesz-kun - 2011.04.06 13:14
Ha ennyire képben vagy, mikor kezdődött?


Cím: Re: Sport
Írta: [FC]binyhun - 2011.04.06 13:29
Mi? a wrestlemani 27? elméletileg hajnali egykor (nekem Nekem ezt mondották;))


Cím: Re: Sport
Írta: Szabesz-kun - 2011.04.06 14:09
Nem tőled kérdeztem, hanem Samitól.


Cím: Re: Sport
Írta: -TDT- MassaSami - 2011.04.06 14:39
Vasárnap vagyis hétfő 00:00-01:00 közt.


Cím: Re: Sport
Írta: Betonos Jani ;> - 2011.04.06 15:19
Ha annyira nézted, akkor mikor Stone Cold bejött, mivel jött be? :)


Cím: Re: Sport
Írta: -TDT- MassaSami - 2011.04.06 16:15
Talán sörrel? :)


Cím: Re: Sport
Írta: Szabesz-kun - 2011.04.06 18:25
Nem nézted. Kamus kis féreg vagy.
Először is: Itt magyar idő szerint 02:00-06:00ig ment..
Stone Cold pedig egy kvaddal szálguldott be a ringhez, fiam. Buktaaa.


Cím: Re: Sport
Írta: -MH- Mark575 - 2011.04.06 18:40
Azért arra is kíváncsi lennék, hogy hogyan nézted hajnali 1-kor, mikor itt MO-n 2-kor kezdődött... Ha jól tudom, Romániában laksz, ahol plusz 1 óra az időeltolódás, szóval nálad min. 3-kor kellett volna kezdődnie.


Cím: Re: Sport
Írta: -TDT- MassaSami - 2011.04.07 11:35
Kamus kis féreg vagy.

AZ vagyok  :)


Cím: Re: Sport
Írta: [FC]binyhun - 2011.04.08 23:11
Kamus kis féreg vagy.

AZ vagyok  :)

És az mért jó ?


Cím: Re: Sport
Írta: -TDT- MassaSami - 2011.04.09 07:42
Probálok leszokni a kamuzásrol.
Ma F1 szerintettek ki indul 1. helyröl?


Cím: Re: Sport
Írta: Szabesz-kun - 2011.04.09 12:05
Volt ma F-1? B*ssza meg, tudtam, hogy valamit elfelejtettem..


Cím: Re: Sport
Írta: -TDT- MassaSami - 2011.04.10 17:07
Kinek szurkolsz?Az eredmény lett:
1.Vettel
2.Button
3.Heidfeld.
4.Webber
5.Massa
6.Alonso.
7.Hamilton.

EDIT:Megbüntették Alonsot és Hamiltont is.Igy Alonso maradt 6.De Hamiltont igy megelözte Kobayasi.Igy Ham 8. lett.


Cím: Re: Sport
Írta: EE.one - 2011.04.10 18:54
Idén szerintem Renault-fan vagyok :D Heidfeld úgyis favorit volt a BMW-s időkben is.


Cím: Re: Sport
Írta: -MH- Bennnii - 2011.04.10 19:21
Egy a lényeg : az a fas****pó Hamilton ne nyerjen 1 futamot se , sőt ha lehetséges akkor ne érjen be a következő versenyek egyikén se a célba.
Amúgy Alonso rulez , meg persze Vettel , de ő csak másodlagos nálam , max. akkor fogok neki szurkolni hogyha Alonso esélytelen lesz a vb címre.


Cím: Re: Sport
Írta: Tomi - 2011.04.10 20:06
A fent említett 3ból egyiksem tetszetős.. Vettel érjen be azt kész, megérdemli.. A másik kettő díszmajom :)


Cím: Re: Sport
Írta: Szabesz-kun - 2011.04.10 20:07
max. akkor fogok neki szurkolni hogyha Alonso esélytelen lesz a vb címre.
Már most esélytelen :)


Cím: Re: Sport
Írta: -MH- Bennnii - 2011.04.10 20:18
Majd a szezon későbbi részében visszatérünk erre a témára. Kíváncsi leszek , hogy akkor is ezt fogod-e mondani.


Cím: Re: Sport
Írta: Betonos Jani ;> - 2011.04.10 20:18
Sin Cara, a WWE legújabb Mexikói pankrátorának, a bemutatkozása.Hát nem semmi: http://www.youtube.com/watch?v=yNBd5VWwukc
Amúgy Renault & Ferrari forever.A Renault azért mert olyan dudunk van, a ferrari meg alap.


Cím: Re: Sport
Írta: fradi - 2011.04.11 06:58
Az első két futam alapján,úgy nézz ki hogy Vettelt meg se tudják majd közelíteni a többiek,bár technikai sport,ott meg ugye bármi lehet.


Cím: Re: Sport
Írta: JELackland - 2011.04.11 17:49
A nagy forma 1-es "sportolókat" megnézném ebben, mit produkálnának. (Rám 10-15 kört vernének a bicajosok az biztos.)
http://www.youtube.com/watch?v=zWGnM_1ViZA
(2.00-tól brutális)


Cím: Re: Sport
Írta: Szabesz-kun - 2011.04.12 19:02
Szomorú, és nehéz dologgal indult a hét. A Rated-R Superstar Edge bejelentette a hétfői Rawn a visszavonulását, komoly sérülései miatt. Viszlát Edge. Így utoljára szóljon neki a bevonulója: http://www.youtube.com/watch?v=N_r5ceKLoYQ


Cím: Re: Sport
Írta: -TDT- MassaSami - 2011.04.13 14:42
Kulonben emlekezzunk tavalyra akkor is a Red Bull milyen jo volt elejen.A vegen pedig A ferrari utolerte.


Cím: Re: Sport
Írta: -MH- Bennnii - 2011.04.21 00:24
Na, hát , na. Ennyi öröme legyen a Realnak , gratulálok nekik , de legalább valami normális játékos szerzett volna gólt, nem Ronaldo.
Bajnokságot úgyis nyeri a Barcelona és reméljük a BL-t is megnyeri.
Visca el Barca!


Cím: Re: Sport
Írta: -TDT- MassaSami - 2011.04.21 08:11
Tottenham-Arsenal 3-3
Az első 11. percben három gol született.


Cím: Re: Sport
Írta: JELackland - 2011.04.21 09:25
Egyre inkább rinyálok az olaszoktól, ők az egyetlen komoly ellenfeleink. Még szerencse, hogy a sorsolás folytán elkerültük az ex-szovjet halálzónát: Kazahsztán, Ukrajna, Lettország, Észtország... ott még a kiesés elkerüléséért is játszhattunk volna, nemhogy az A csoportba való feljutásért.


Cím: Re: Sport
Írta: Pisti - 2011.04.21 20:40
OMFG (http://video.mon.hu/sport/osszetortek-a-spanyol-kupat-a-meccs-utan?autoPlay=true) Balf*szok...


Cím: Re: Sport
Írta: fradi - 2011.04.21 21:02
Jha Pisti.Rámentek a busszal a kupára.Megse érdemelték.Nincs ott jó helyen,ha így vigyáznak rá.


Cím: Re: Sport
Írta: Szabesz-kun - 2011.05.11 13:57
Ferencváros - ZTE! Azt hiszem, ez az év bajnokija volt! Lehet, hogy nem volt káprázatos játék, de hosszú évek óta nem volt ilyen fordulatos, izgalmas meccs az NB. I.-ben! Azt hiszem, a 4-4es döntetlen igazságos eredményt hozott. Az 1. félidőben az egerszegiek 1-re is elhúztak, de a fordulás után a Fradi egy szenzációs 2. félidőt játszva behozta a lemaradást!
Bár, csak Prunkner edző előbb behozta volna Heinzet..


Cím: Re: Sport
Írta: Kismessi - 2011.05.22 11:09
Ma Aston Villa - Liverpool 16:00-kor! Hajrá L'pool.
Bajnok a MU. Grat nekik.
Jövőhéten BL döntő ki nézi??? Hajrá Barca.


Cím: Re: Sport
Írta: zerocool. - 2011.05.22 11:49
Mezeyt elbocsájtották, helyette Souza lesz a menedzsere a Videotonnak, reméljük a Bajnokok Ligájában is jól szerepelnek Souzaval.
Ma Siófok-Budapest Honvéd, ingyenes belépőkkel, mert eldöntötték, hogy ők most ezen a meccsen nem tétre játszanak, hanem hogy szórakozzanak, és ezzel ünnepelnek. :) Ezen kívül még a magyar meccsek: Fradi-Pápa, Újpest-Vidi, Szolnok-ZTE, Loki-Haladás.
Tegnap a Pécs 1-0 játszott a Barcs ellen, míg Gyirmót csak 2-2-t Kozármislennyel. Így Pécs 2. a tabellán. (nb2)
Az Fc Schalke 04 lett a kupagyőztes a német ligában.
Lille lett a francia bajnok, Marseille 2.
Tegnap a Real Madrid "kiütötte" ellenfelét. 8-1-es eredménnyel.


Cím: Re: Sport
Írta: Szabesz-kun - 2011.05.22 19:22
Hm, fradi dobogós, végre!
Alberto kötsög Contador megnyeri a Girot, remek (nem)
Vettel nyert megint! (igen)


Cím: Re: Sport
Írta: -MH- Inad - 2011.05.29 11:26
43 kapott góllal dobogós helyezés, mert megtehetik. Az FTC sosem a védekezésről szólt. A Vidi meg nem tudom, hová törekszik: Mezeyvel megvolt, ami kellett a győzelemhez, aztán ki is ebrudalták, amint megnyerték az NB I-et. Az új edző pedig a csapat felén változtatni akar... nyerő recepten ne változtass? Kíváncsi leszek, meddig jutnak jövőre.


Cím: Re: Sport
Írta: -TDT- MassaSami - 2011.05.30 16:46
"Jaj de jo" Contador nyerte a Girot.


Cím: Re: Sport
Írta: -HUN-Perseus10 - 2011.06.10 16:34
Az eggyik legkedveltebb vidim volt amig megnem tanultam igy lőni:
http://www.youtube.com/watch?v=HSDwrd4iKPk