(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #240 Dátum: 2010.08.03 21:47 » |
|
Király videó lett Shef. Nekem az tetszik amikor no zoom lelősz a panti elől a raktárba. (Mostmár csinálj Jumpstyle videót is xD)
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #241 Dátum: 2010.08.03 22:05 » |
|
Nagyon szép videó sheff, és kiváló vágás.Szegény Vex-et sajnálom hogy egymásután mennyiszer kinyirtad:D
|
|
|
Naplózva
|
Damisz a komisz. By: Elég Sokan.
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #242 Dátum: 2010.08.03 22:06 » |
|
Rászántam magam a megnézésére. Ez nálam nagy szó. Remek. Szép a vágás, jó a zene.
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #243 Dátum: 2010.08.03 22:28 » |
|
Köszi mindenkinek a pozitív véleményeket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #244 Dátum: 2010.08.03 22:36 » |
|
Mivel a Kc topicba már nem tudom írni, ezért ide írom: Készítenék egy Kecsappp's Challenges befejező videót. Aki szeretne benne szerepelni az írjon rám PM-ben, és azt is írja, hogy mikor ér rá. Akkor lesz forgatás, amikor a legtöbben érnek rá. A realm nevét elküldöm PM-ben mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #245 Dátum: 2010.08.03 23:27 » |
|
legalább 4 órát töltöttem vele.(mondjuk ez az első vidim (kivéve a kocsisat) kb 30-40 perc a felvétel és a többi az összerakás)És nehogy aszt hidd h elsőre egy csúcsszuper vidit csinálok sokan ilyet se tudnak!
http://www.youtube.com/watch?v=CAjKmWPWjeYElső videóm (amit én szerkesztettem). Nem az egom csiszolása miatt linkelem/mondom, csak úgy megmutatom, hogy elsőre is lehet jó videót csinálni. Sheff, a véleményemet leírtam a videódnál.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #246 Dátum: 2010.08.04 00:15 » |
|
Valahogy megpróbálkoztam Sony Vegas-sal, de őszintén megmondom nem jártam sok sikerrel. Elég nehézkes volt, azt hiszem maradok a Magix-nél. Sheffield-nek grat. a videóhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #247 Dátum: 2010.08.04 00:31 » |
|
EDIT: Aki megmondja, hogy az MP5-ös videóban hogy lőttem ki ParaZitát kb. 20 másodpercnél, azt a következő találkozón meghívom egy piára, mert konkrétan 10-dik visszanézésre se vettem észre. Lehet hogy ez ilyen cs-s dolog. A falon át is kinyírod a k*csögöt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #248 Dátum: 2010.08.04 09:16 » |
|
Mark, Sheff nagyon jó frag videók
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
tomi10.
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #249 Dátum: 2010.08.04 14:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szakic
Veterán tag
Nem elérhető
Legbénább a bújócska döntőjében XD
|
|
« Válasz #250 Dátum: 2010.08.04 14:46 » |
|
Egy ilyet 10 perc alatt összegányolok. Szóval nem lett jó.
|
|
|
Naplózva
|
Két művelt nép háborúja összeesküvés a civilizáció ellen /Carmen Sylva/ [img]ht
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #251 Dátum: 2010.08.04 14:52 » |
|
A videóban össz-vissz 6-t öltél xD
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #252 Dátum: 2010.08.04 15:00 » |
|
Ember, ha nem is tudsz M8-azni, akkor ne is videózd le!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #253 Dátum: 2010.08.04 15:01 » |
|
Tomi10 ez nem szép akadsz ezerrel vedd fel frapsel másik meg ez szinte semmi és ne azt vedd fel h álsz egy helybe hanem h milyen killeid vannak, ez így semmi szinte ez katyvasz már sorry.Remélem megértesz.
|
|
|
Naplózva
|
Damisz a komisz. By: Elég Sokan.
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #254 Dátum: 2010.08.04 15:02 » |
|
Meg ha csak azok lennének benne amikor ölt akkor az egy félperces vidi lenne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|