-MH- Mark575
|
|
« Válasz #405 Dátum: 2010.08.30 22:02 » |
|
Véleményemet leírtam mindkettő videónál.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #407 Dátum: 2010.09.02 15:35 » |
|
Az intro az tetszik. Az ölés meg neked nem megy annyira, vagyis nem ,hogy nem megy hanem nincsenek benne szép killek csak egyszerű zoomosak. Gyakorolj és csinálj egy újat (esetleg más fegyverrel is)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MeekE
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Sztereoszuptikus Javaládé
|
|
« Válasz #408 Dátum: 2010.09.02 17:09 » |
|
Van benne 1-2 jó kill, de amúgy Ilyen killeket mindenki tud csinálni Most, biztos hogy szinte mindenki arra gondol, hogy minek beszélek, én se vagyok jobb, de azért ennél még én is jobban játszok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #409 Dátum: 2010.09.02 17:13 » |
|
Tomi10 videója után ez már egy fellélegzés! Jó nem lett egy olyan nagy szám, de a zene tökéletes, San Andreas-os választás , és hát a killek, a killek - elmennek, szerintem közepes. Az intro pedig megfelelő! Go Bőrmajom Go !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bőrmajom
|
|
« Válasz #410 Dátum: 2010.09.02 17:18 » |
|
Kösz mindenkinek! Amúgy az is gond, hogy csak demo Frapsom van, szóval egyszerre csak fél percet tudok felvenni, és úgy csináltam, hogy meglátok egy embert, elindítom, lelövöm, megállítom. Emiatt sem volt egyszerű néha. De nem sokára elkezdem a következő videóm. Most, biztos hogy szinte mindenki arra gondol, hogy minek beszélek, én se vagyok jobb, de azért ennél még én is jobban játszok. Nyugodtan írhatod normál betűmérettel, nem leszünk mérgesek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #412 Dátum: 2010.09.02 17:40 » |
|
Kösz mindenkinek! Amúgy az is gond, hogy csak demo Frapsom van, szóval egyszerre csak fél percet tudok felvenni, és úgy csináltam, hogy meglátok egy embert, elindítom, lelövöm, megállítom. Emiatt sem volt egyszerű néha. De nem sokára elkezdem a következő videóm.
Ez ne legyen akadály, rámírsz, s már küldöm is a regisztrált, full verziót!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #413 Dátum: 2010.09.02 20:35 » |
|
Annyira nem bejövős videó. Ha adhatok egy tanácsot ölés szempontjából mpg-nél célzás közben ha ugrálsz(és nem sétálva mész előre) sokkal pontosabban lősz és már szinte első lövéssel is leszeded még nagyon távoli embereket. Ha a szép killek megvannak valamivel könnyebb lesz a videó vágása is(nálam legalábbis így van) és maga a videó elkészítése is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #414 Dátum: 2010.09.03 22:43 » |
|
Sheff most néztem meg a vidit,és...Valami eszmélet király lett,szavakat nem találok nagyon jó,kiváló vágás minden kiváló,elképesztő jó vidi:P Grat hozzá,kemény munka meghozza gyümölcsét:P
|
|
|
Naplózva
|
Damisz a komisz. By: Elég Sokan.
|
|
|
Adam15
Veterán tag
Nem elérhető
Elmélkedő vándor a nagyvilágban
|
|
« Válasz #415 Dátum: 2010.09.04 21:27 » |
|
Szeretnék én is csinálni egy frag moviét de egyik rögzítő sem rögzíti az SMWF-t. Mi lehet a baj?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #416 Dátum: 2010.09.04 22:42 » |
|
Frapsnek kellene... Próbálj meg másik rögzítőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam15
Veterán tag
Nem elérhető
Elmélkedő vándor a nagyvilágban
|
|
« Válasz #417 Dátum: 2010.09.04 22:51 » |
|
A fraps az rögzíti csak felül van az a szám és amiatt nem szeretném azt használni. Hogyan kell kikapcsolni hogy ne lássam?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #418 Dátum: 2010.09.04 22:54 » |
|
Az f12 nyomod addig amíg el nem tűnik a szám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #419 Dátum: 2010.09.04 23:51 » |
|
A számok csak az FPS(Frames Per Second) értékét jelzik. A videóban, amit rögzít nem látszik. Szóval nyugodtan használhatod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|