Bőrmajom
|
|
« Dátum: 2009.08.25 21:34 » |
|
Csináltam skineket a Gun fegyókhoz, de majd lesz több is. Az a lényeg, hogy ezeket a fegyvereket vandálok használják és nem is a legújabbak szóval rozsdásak és átvannak festve minden fajta ízlésben. Gun fegyverek-Képek: M4A1: M82A1: LAW: MP5A3: Ennyi, de majd még lesznek Tech fegyverek is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2009.08.25 21:41 » |
|
Ha valamien fegyver rozsdás vagy koszos, az biztos hogy nem így koszos, sem rozsdás... amúgy nekem csupán az m4-tetszik... és pls rakd fel a skineket, ne csak ingame képeket, mert lehet hogy valakinek kell, és használni szeretné... amm ha valami rozsdás akkor ne lila legyen.. ha valami koszos, az terepszínű.... kb..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2009.08.25 21:45 » |
|
Öhöm! Lehet lila kösz, csak nem teljesen.. Lásd cod 4 mp5sd5 lila változata.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bőrmajom
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2009.08.25 21:57 » |
|
KöszI! (Am GH Olvasd el!: rozsdásak és átvannak festve minden fajta ízlésben)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2009.08.25 22:00 » |
|
Ha te látsz valahol ennyire rozsdás, és így rozsdás fegyvert, akkor szólj, fotózd le, és küld el.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2009.08.25 22:25 » |
|
Nem értek egyet, bár a minőség nagyon gagyi (több munka gyerekek, dolgozatok már kicsit többet), a kezdeményezés nekem tetszik Elhasználódott karcos szar régi fegyverek, visszatükrözi azért a "történelmet"
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2009.08.25 23:08 » |
|
A kezdeményezés valóban ötletes. De szerintem a megvalósítás pocsék, már elnézést. Egy ilyen fegyver alapvetően működésképtelen, ha így le van amortizálva. De vegyük sorra ... Az M4-esen több a műanyag, mint a fém ... Sosem fog így kinézni, amúgy is eléggé játékfegyver feelingje van a kicsikének, pedig komoly tűzerőt biztosít. M82 ügyében nem tudok nyilatkozni, de az biztos, hogy szintén nem nézne ki így ... Na a LAW ... Az már tényleg csupa vas, az rozsdásodhat, de kit vágtak orrba vele, hogy ilyen véres? A lila MP5 pedig ... Nos, hát no comment, ez valami más vegyület lesz, aminek semmi köze nincs a fegyverekhez ... Nem is tudom, talán káliumpermanganát? De lehet, hogy az sem lilán oxidálódik ... Akkor jód? Nem tudom, ez a kettő tuti lila, bár a KMnO4 az alapból eléggé oxigéndús ... De a kémiaóra nem ide tartozik.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Bőrmajom
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2009.08.25 23:10 » |
|
Nem tudom hannyadjára mondem el, de ROZSDÁSAK és levannak FESTVE ha levan festve lehet lila...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2009.08.25 23:13 » |
|
A kálium permanganát az szürkésebb, sokkal.. Most hogy ránéztem a képre, nem csak, há, kép, görgő szinten.. Tényleg eég hülyén mutat..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2009.08.25 23:19 » |
|
Na de ha tényleg le van festve (bár nem hiszem, hogy ilyenre bármikor is festenének valamit) akkor egész jól mutat. A lawosban a vér nem tetszik, vagyis a piros volt - érthető, mert ilyen nincs a játékban. Az m8 az úgy valamennyire elmegy, az m4ben szeritnem kcist kevesebb legyen a rozsda, és az is jó lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2009.08.25 23:19 » |
|
Nem tudom hannyadjára mondem el, de ROZSDÁSAK és levannak FESTVE ha levan festve lehet lila...
Aha ... Rozsdamaró? Arról látom megfeletkezel És mint mondottam, ilyen fegyverrel már nem lehet lőni. Hja, és még valami. Nem szokás fegyvert átfesteni. Semmilyen körülmények között. Felületkezelni szokás, krómozni, mattá tenni, vagy hasonló eljárásnak alávetni, esetleg a sima, rozsdamentes fémet szabadon hagyni. De festeni soha
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2009.08.25 23:32 » |
|
Nézzük a jó oldalt, és nem a valóságot, esetleg valaki nagyon őrült kedvében van, és mégis átfesti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2009.08.26 00:19 » |
|
biztos van aki egyedinek akarja a fegyverát amit..... hogy is mondjam.... seggébe dugja és meghúzza a ravaszt....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2009.08.27 17:47 » |
|
És mint mondottam, ilyen fegyverrel már nem lehet lőni.
Dehogynem, a MadMaxben és a WaterWorldben is tudtak xD De akkor tényleg úgy kéne megcsinálni, nem pedig paintes sprés KmnO4-esre (annak csak a kristálya sötét, a vizes oldata k**va módon lila )
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
|