A pattintott sörkorszak most kezdődött, mert reggel szembesültem azzal, hogy a Sziget miatt nem lehet rejtetten aszfalt alatt tekerni, és be kell vállalni a Szentendrei utat is. Igaz, hogy most kisebb már a forgalom, de gépkocsivezetők is "bátrabbak". Így... csak most iszom. A nap nem is volt olyan rettentően meleg, hogy nagyon kelljen folyadék. Viszont a viharos szél nagyon betett, alig kaptam levegőt. Nos, például ezért se bagózzatok! Szél nélkül is időnként lélegeztetőgépre vágyom.
Nagyon rossz, hogy érzed fizikailag bírod a terhelést, sőt jobban is bírnád, csak kéne egy turbófeltöltő.
Ez fizikai dolog mára... Békástól minden bajom volt, a seggem baramira fájt, a montis gusztustalan sebességváltást éreztem az országúti soron is; ez nehéz, eggyel arrébb pedig csak pörgetek.
Viszont, jó dolog is van a dologban: miután Szobig ment a buli, így új egyéni csúcsom van 170 km!
Zebegény és Szob között új kerékpárút van, - Bp-n az új is sz@r -, itt pedig mintha nem is Magyarországon lenne.
Csak a végét kufircolták el, a révnél egy járdaszegéltben végződik.
A révben a vendéglő is, a bodegakocsma is zárva volt (jó, bevallom ezért nem ittam
).