Taki
|
|
« Válasz #270 Dátum: 2010.01.26 20:12 » |
|
A <S.T.I.C.K.>-ben én is benn voltam Régi szép idők. Az volt az első klánom
|
|
|
Naplózva
|
A hozzászólás olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki se kíváncsi a másikéra.
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #271 Dátum: 2010.01.26 20:21 » |
|
Hát, valami 29-edik volt, és még görögből is írtam hozzá a hülyeségeket >.< Fórum, stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #273 Dátum: 2010.01.26 21:00 » |
|
Akkor remélhetőleg csak Hades-ra kell várni. Ja és igen.. Taki is benne volt aki immáron [TIM]-es. De dicsekedni nem akarok,hisz az már régen volt. De azért jó visszaemlékezni.. És igen..Rudi is görögországból jött és játszott..beszélgettünk róla meg minden
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
|
|
|
Taki
|
|
« Válasz #277 Dátum: 2010.01.27 22:01 » |
|
Destroy már nagyon bele élte magát, hogy beveszitek. xD Nekem ehhez nincs közöm, de akkor tényleg ne csapd be őket. Ne legyél te is vándor madár.
|
|
|
Naplózva
|
A hozzászólás olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki se kíváncsi a másikéra.
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #278 Dátum: 2010.01.27 22:05 » |
|
Igen, épp akartam mondani..Akarom mondani írni, hogy csak egy feltétel van.: Nem lépsz ki! Sajnos már megszívtuk a tgf-el és Hades-t megértem, hogyha nem akarja a TGF-et.... Az viszont meg már tényleg szemétség lenne hogy Destory-nak húzzuk az agyát és fel sem vesszük. (Egyébként grat a top10-hez hetiben Destory! Csak így tovább )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destory
Veterán tag
Nem elérhető
Pontossan! igen :D
|
|
« Válasz #279 Dátum: 2010.01.28 14:51 » |
|
Kösz kungfus . Heti medálokat akarom megszerezni Egyébként az az 1 követelmény nem nagy dolog betartani:D
|
|
|
Naplózva
|
/"Ha a cápa a kezdből eszik a lábadból is fog "/
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #280 Dátum: 2010.01.28 15:56 » |
|
Igen,de tudod Jani és Tyson sem tudott benn maradni. És azért léptek ki mert nem volt aktív a klán... -,-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Darknesss
|
|
« Válasz #281 Dátum: 2010.01.28 19:56 » |
|
És ost. Kit érdekel ez he'? xD Szóval a jelentkezésnél már volt annyi esze Destory-nak (remélem) hogy rájöjjönh nem vmi aktív a klán
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Márk
1337 tag
Nem elérhető
I am God
|
|
« Válasz #282 Dátum: 2010.01.28 20:27 » |
|
Attól függetlenül, kitart a véleménye mellett hogy ő ide tartozik. Épp ma kérdeztem, és mondta hogy ő bizony ide fog jönni ha engedik.
|
|
|
Naplózva
|
A család szétmegy, a nők felednek, nem baj! Mondj áment minden tesóért, mert ők temetnek el majd!
|
|
|
Taki
|
|
« Válasz #283 Dátum: 2010.01.28 20:31 » |
|
Márk. Egy kérdés. Neked mi a neve az accoun-odnak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Márk
1337 tag
Nem elérhető
I am God
|
|
« Válasz #284 Dátum: 2010.01.28 20:37 » |
|
Nazi Csak már nem tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
A család szétmegy, a nők felednek, nem baj! Mondj áment minden tesóért, mert ők temetnek el majd!
|
|
|
|