Tisztelt klántagok!
Már egy ideje, legalábbis a klánunk első születésnapja körül érlelődik bennem a gondolat hogy a Fight Clubnak is szeretném ha indulhatna egy saját klánfórum.
Néhány levélváltást, és fórumbeli nyilatkozást is tettem ez ügyben, ahol e kezdeményezéshez támogatást, ill. ennek ellenzését is kaptam. Viszont kaptam egy javaslatot is, hogy a fórummal rendelkező klánokat, illetve azok vezetőit keressem meg ez ügyben, és a válaszuk függvényében vihetnénk tovább a dolgot a döntéshozókig.
Erre a legjobb mód, ha itt a fórumon kereslek meg titeket, és remélem nem zavar hogy erre használom a fórumotok.
Tudom hogy egy jó ideje le lett állítva az új fórumok nyitásának lehetősége, de talán éppen ezért lehetne újra felhozni ezt a témát. Én sem szeretném hogy minden sebtében összehozott klánnak fórumot lehessen létrehozni, de talán [FC] a maga 14 hónapos létével már kinőtte ezt. A klán sok személyi változáson ment keresztül régebben, próbálltam aktív harcosokat, új reménységeket, és régebbi barátokat csábítani hozzánk, hogy a top listán is céljaink teljesüljenek. ( TOP 10 )
Ami azért azzal is járt hogy cserélődtek a stickek lehet sűrűbben mint ahogy elvárható, de ez a folyamat már megnyugodni látszik. A klán helyzete stabil, és most már jobban meg lehet szűrni hogy kit vegyünk fel, nincs olyan nyomás a klánon hogy fel kell verekedni magát minden áron, és csak a kp számítson.
Szeretném a támogatásotok kérni hogy korrekt feltételekhez kötve, vagy akár csak próbaidőre, klánom a Fight Club fórumhoz jusson.
üdv: SnowFlake
Ezt nem olvasom, el sry
De azért köszönöm =))