|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #1517 Dátum: 2011.07.08 10:42 » |
|
Ja most volt, hogy 2009 óta elolvastam egy jelentkezést. O_o
Az enyémnek is csak az első sorát olvasta el
|
|
|
Naplózva
|
ööö ez egy aláírás akar lenni?
|
|
|
-TDT- MassaSami
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Tankcsapda 'n' Linkin Park forever.
|
|
« Válasz #1518 Dátum: 2011.07.08 10:44 » |
|
Vicces.Abbol döntött JUDIT:Sen én most megtaláltam a jelentkezésed.Olyan hosszu volt hogy bele se kezdtem
|
|
|
Naplózva
|
Nem erdekel senki,semmi hagyjatok beken enni......
|
|
|
-TDT- MassaSami
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1519 Dátum: 2011.07.08 11:14 » |
|
Valaki tud vidizni?Ha igen akkor szeretnék beszélni vele skypeon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #1521 Dátum: 2011.07.08 11:40 » |
|
És Daninak is köszönöm hogy elment nyaralni Majd ha megjön....
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
|
SL Zotee *.*
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-.-
|
|
« Válasz #1523 Dátum: 2011.07.08 11:58 » |
|
Ha megjön Dani akkor nem én vettelek fel.
|
|
|
Naplózva
|
StickLows
|
|
|
-TDT- MassaSami
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1524 Dátum: 2011.07.08 12:01 » |
|
A HAESPECEbol csak en nezek f1-t?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SL Zotee *.*
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-.-
|
|
« Válasz #1525 Dátum: 2011.07.08 12:02 » |
|
Ja most volt, hogy 2009 óta elolvastam egy jelentkezést. O_o
Nekem meg csak egy laza Igent toltál ^^ Am néha szoktam kb vágom a lila az a redbull,a vörös meg az alonso,vagy nem?!
|
|
|
Naplózva
|
StickLows
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #1526 Dátum: 2011.07.08 12:12 » |
|
Ez mindent vitt (születésnapi hozzászólás ) Tisztelt klántagok! Már egy ideje, legalábbis a klánunk első születésnapja körül érlelődik bennem a gondolat hogy a Fight Clubnak is szeretném ha indulhatna egy saját klánfórum. Néhány levélváltást, és fórumbeli nyilatkozást is tettem ez ügyben, ahol e kezdeményezéshez támogatást, ill. ennek ellenzését is kaptam. Viszont kaptam egy javaslatot is, hogy a fórummal rendelkező klánokat, illetve azok vezetőit keressem meg ez ügyben, és a válaszuk függvényében vihetnénk tovább a dolgot a döntéshozókig. Erre a legjobb mód, ha itt a fórumon kereslek meg titeket, és remélem nem zavar hogy erre használom a fórumotok. Tudom hogy egy jó ideje le lett állítva az új fórumok nyitásának lehetősége, de talán éppen ezért lehetne újra felhozni ezt a témát. Én sem szeretném hogy minden sebtében összehozott klánnak fórumot lehessen létrehozni, de talán [FC] a maga 14 hónapos létével már kinőtte ezt. A klán sok személyi változáson ment keresztül régebben, próbálltam aktív harcosokat, új reménységeket, és régebbi barátokat csábítani hozzánk, hogy a top listán is céljaink teljesüljenek. ( TOP 10 ) Ami azért azzal is járt hogy cserélődtek a stickek lehet sűrűbben mint ahogy elvárható, de ez a folyamat már megnyugodni látszik. A klán helyzete stabil, és most már jobban meg lehet szűrni hogy kit vegyünk fel, nincs olyan nyomás a klánon hogy fel kell verekedni magát minden áron, és csak a kp számítson. Szeretném a támogatásotok kérni hogy korrekt feltételekhez kötve, vagy akár csak próbaidőre, klánom a Fight Club fórumhoz jusson. üdv: SnowFlake
Ezt nem olvasom, el sry De azért köszönöm =))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
The boy who tried to destroy the world
|
|
« Válasz #1527 Dátum: 2011.07.08 12:40 » |
|
Ez mindent vitt (születésnapi hozzászólás ) Tisztelt klántagok! Már egy ideje, legalábbis a klánunk első születésnapja körül érlelődik bennem a gondolat hogy a Fight Clubnak is szeretném ha indulhatna egy saját klánfórum. Néhány levélváltást, és fórumbeli nyilatkozást is tettem ez ügyben, ahol e kezdeményezéshez támogatást, ill. ennek ellenzését is kaptam. Viszont kaptam egy javaslatot is, hogy a fórummal rendelkező klánokat, illetve azok vezetőit keressem meg ez ügyben, és a válaszuk függvényében vihetnénk tovább a dolgot a döntéshozókig. Erre a legjobb mód, ha itt a fórumon kereslek meg titeket, és remélem nem zavar hogy erre használom a fórumotok. Tudom hogy egy jó ideje le lett állítva az új fórumok nyitásának lehetősége, de talán éppen ezért lehetne újra felhozni ezt a témát. Én sem szeretném hogy minden sebtében összehozott klánnak fórumot lehessen létrehozni, de talán [FC] a maga 14 hónapos létével már kinőtte ezt. A klán sok személyi változáson ment keresztül régebben, próbálltam aktív harcosokat, új reménységeket, és régebbi barátokat csábítani hozzánk, hogy a top listán is céljaink teljesüljenek. ( TOP 10 ) Ami azért azzal is járt hogy cserélődtek a stickek lehet sűrűbben mint ahogy elvárható, de ez a folyamat már megnyugodni látszik. A klán helyzete stabil, és most már jobban meg lehet szűrni hogy kit vegyünk fel, nincs olyan nyomás a klánon hogy fel kell verekedni magát minden áron, és csak a kp számítson. Szeretném a támogatásotok kérni hogy korrekt feltételekhez kötve, vagy akár csak próbaidőre, klánom a Fight Club fórumhoz jusson. üdv: SnowFlake
Ezt nem olvasom, el sry De azért köszönöm =)) Tudok ám..:"DDD A HAESPECEbol csak en nezek f1-t?
Én addig néztem, míg volt Kimmi, de a magyar nagydijra megyek..;b
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-TDT- MassaSami
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1528 Dátum: 2011.07.08 13:05 » |
|
Kb. mennyi egy jegy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
The boy who tried to destroy the world
|
|
« Válasz #1529 Dátum: 2011.07.08 13:16 » |
|
Hát nem tudom, a bátyám minden évbe kapja ingyen a jegyeket. De kb ilyen 45kért lehet venni álló jegyet..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|