-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #720 Dátum: 2010.08.01 22:20 » |
|
A stickpont tervben van már nagyon rég.
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
|
torrent
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #722 Dátum: 2010.08.02 22:10 » |
|
tök jó a reaktor! 5let:először tf2-be láttam hogy a katonák reagálnak a környezetükre hangokkal. stickmannél is meg lehetne csinálni hogy ha a stickman melett (vagy fölött,alatt)egy beprogramozott távon belül pl. elhalad egy lövés akkor azt mondja hogy "the enemy is attacking me!" vagy "there is a sniper!" (ha mesterlövészpuskával lőnek) ha lawwal lőnek akkor azt mondja hogy pl. "the enemy has got a rocket launcher!" ha lövést hall (ellenfeles lövést) azt mondja "enemy is in the area!" ezek a beszédek random ideig nem hangzanak el hogy ne idegesítsen mindenkit. valami ilyesmire gondolnék amit be lehetne állítani hogy a te stickmaned mondja e ezeket vagy sem. vagy kikapcsolni hogy ne halljad az többiek beszédét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #723 Dátum: 2010.08.03 19:56 » |
|
Azért angol a menü meg stb., h a külföldi játékosok is tudják, mi mit jelent. Mert egy pl. lengyel játékos hamarabb rájön mi a connect, mint hogy Kapcsolódás.... Egyébként meg meg lehetne csinálni, csak nem kis munka, és nem is biztos, h jó 5letnek tartják mások ( értem ezalatt a hozzáértőket ).
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #724 Dátum: 2010.08.05 20:34 » |
|
Lesznek stickpontok. Nem lesznek letelepített automata fegyverek. Nem lesz ilyen idegesítő beszélgetős dolog Nem lesz több nyelv egyelőre. Hector: atomgrat, egy csomó nyalást kellett törölnöm miattad (még jó hogy csak kikommenteltem a reaktorgömb effektet. A tértorzítását viszont tovább kell majd felesztenem, hogy így nézzne ki ) <==A modellek fórum arra van, oda is postold mindenképp
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #725 Dátum: 2010.08.11 15:47 » |
|
Lehetne a 'Ki Online" résznél csak azokat írni, akik tényleg online. Vagy ha azt nem akkor a 15 perccel ezelőtti embert még leírni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaz
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-FirePower- hűséges tagja!
|
|
« Válasz #726 Dátum: 2010.08.11 17:20 » |
|
Akkor azt mond meg nekem, hogy az mire lenne jó, hogy 15 perccel ezelötti embereket leírni. Jó itt volt, láttad, de nem tudom mi hasznod belőle.
|
|
|
Naplózva
|
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." Stephen Dolly
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #727 Dátum: 2010.08.11 17:26 » |
|
Cakko túl sok lekérdezés lenne.
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #728 Dátum: 2010.08.11 17:35 » |
|
Így nem sok? Igaz nem értek hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D.T.E.- Jani
Vendég
|
|
« Válasz #729 Dátum: 2010.08.11 21:38 » |
|
Lehetne valami szabályozó vagy valami a quadrosok ellen, mert borzasztó.Megse lehet mozdulni mert egyszerre három irányból lőnek a quadrosok, és még laggolnak is.Kész rémálom GUN-nak lenni már.Meg 18 TECH-ből általába 14 quadros.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #730 Dátum: 2010.08.11 21:42 » |
|
Megoldás: Ne legyél gun, legyél tech, és ne használd a quadot Am mindenki mindig szidja a quadosokat, de te is ugyanúgy megteheted, h tech leszel, és quaddal mész. Ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
Betonkezű 55andris
1337 tag
Nem elérhető
A Sajt Hörcsög gazdija *.*.
|
|
« Válasz #731 Dátum: 2010.08.12 06:44 » |
|
Meg 18 TECH-ből általába 14 quadros.
jah és 32 gunból menyi csipa? és mennyi laggol?
|
|
|
Naplózva
|
,,Bekenem magam 5 karátos naptejjel˝ by:Bálint a sticktalin
HK & Kalashnikov & FN & Colt fan.
|
|
|
-MH- Inad
Veterán tag
Nem elérhető
Olvasás kocka
|
|
« Válasz #732 Dátum: 2010.08.12 08:12 » |
|
Lehetne olyasmi korlátozás a Quadro-ban, mint amilyen az X72-ben, tehát több lövés egyenlő lassabb újratöltés. Ezzel meg lehetne oldani, hogy egy camper Quadro-s ne kaszálja le a fél guntársadalmat. Persze meg lehet oldani ilyen mondvacsinált dolgokkal, hogy legyél Tech, de vannak olyanok, akik teljesen Gun-ra vannak berendezkedve. Én például az összes Gun fegyverrel szoktam menni, míg ha Tech vagyok, szinte csak MPG-vel és Noob-bal. Nem lehet a játékosokat a másik oldalra kényszeríteni, mert ott nagyobb a tűzerő... pláne hogy csipásoktól jócskán kisebb laggolást lehet látni (persze ennek lehet az az oka, hogy mostanában Gun vagyok és így a legtöbb figyelmemet annak az oldalnak szentelem).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #733 Dátum: 2010.08.12 08:30 » |
|
Ne menj nyílt terepre, vagy lődd le mielőtt ő téged. Érdekes módon mikor én csipával még elég elég aktívan toltam, nyílt terepen is leszedtem miközben lőtt rám. Nem hinném, hogy sokkal ügyesebbek lettek azóta a quadrosok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #734 Dátum: 2010.08.12 09:35 » |
|
Semmi baj nincsen a quadro-val, nincs olyan, hogy leszedi az összes gun-t, mert bekempelt valahova. Egy sniperes, vagy lawos egyből észreveszi, már csak az élénkzöld lövedékből, és a hangból. Ha meg pont téged szedett le sokszor, kérj meg egy sniperest rádión/chaten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|