(-PRO-) Darknesss
1337 tag
Nem elérhető
Senki Alfonz (és igen, olyanom van, mint a képen)
|
|
« Válasz #1335 Dátum: 2011.07.12 16:02 » |
|
LAW-al a suicide kill megadást ki lehetne venni mert nagyon idegesítő hogy mindenki azzal rohangászik és nagyon könnyű vele ölni így. Ha nem megoldható, legalább nevezzük át LOW-ra.
|
|
|
Naplózva
|
The darkest player of the game - by Tiger
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #1336 Dátum: 2011.07.12 16:10 » |
|
Akik mondjuk az oldalon moderátorok, azok lehetnének a játékban is, csak mert a sok gyökér nem tudja hogy kell viselkedni egy játékban, és az a tudat, hogy bárhogyan is viselkednek és nem von semmit maga után... Biztos meg lehetne nevelni a kölköket.
Mert szerinted aki itt oldalon modi, az olyan gyakran feljár? Nem. És Admin párszor már elmondta, hogy nem, asszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #1337 Dátum: 2011.07.12 16:37 » |
|
Akik mondjuk az oldalon moderátorok, azok lehetnének a játékban is, csak mert a sok gyökér nem tudja hogy kell viselkedni egy játékban, és az a tudat, hogy bárhogyan is viselkednek és nem von semmit maga után... Biztos meg lehetne nevelni a kölköket.
Mert szerinted aki itt oldalon modi, az olyan gyakran feljár? Nem. És Admin párszor már elmondta, hogy nem, asszem. Hát azért a moderátorok, mert megbízhatóak, más nagyon meg úgyse lesz szóval mindenképp ők . Párszor elmondta. Mondja el most is ha a válasza nem. Sokan azért hagyják abba a játékot, mert egyszerűen nincs meg az az elvárt intelligencia a játékban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #1338 Dátum: 2011.07.12 16:52 » |
|
Az Industrial Districtet felbontani. Nem jó ez így, hogy a gyáár mögé lespawnolok, a kikötőben császkál valaki, és mivel az ind. district tagja, keresem összevissza...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
m4rcee
Veterán tag
Nem elérhető
Ezt ne olvasd el mert...
|
|
« Válasz #1339 Dátum: 2011.07.12 18:29 » |
|
Az Industrial Districtet felbontani. Nem jó ez így, hogy a gyáár mögé lespawnolok, a kikötőben császkál valaki, és mivel az ind. district tagja, keresem összevissza...
Ma pont ezen gondolkoztam. Sztem a gond tényleg a kikötő mert pont nem esik úgy a látómezőbe mint a többi (ha belülről nézzük.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[FC]Ron
Rendszeres látogató
Nem elérhető
http://
|
|
« Válasz #1340 Dátum: 2011.07.12 18:33 » |
|
Szerintem a pantitól jobbra el lehetne helyezni pár épületet
|
|
|
Naplózva
|
"Nudli" by PIZZA "Gúglidzsumpi" by Huni
"Figyelj, aki a valóvilágot szereti (vagy rosszabb, hogy elhiszi, hogy "való"), és azért szereti, mert szerinte milyen jó (pl. győzike sót azért bírtam, mert akkora baromság), az egy BUTA SZAR EMBER. És én a buta szar embereket utálom. Szóval így függ össze." Admin
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #1341 Dátum: 2011.07.12 20:14 » |
|
Ma pont ezen gondolkoztam. Sztem a gond tényleg a kikötő mert pont nem esik úgy a látómezőbe mint a többi (ha belülről nézzük.) Szintén ma gondoltam rá én is. (Milyen érdekes ) Egyébként én már régóta nem is veszem figyelembe az ind. district enemy számát, mert nem jelent semmit, a gyártól a kikötőig bárhol lehet... És ez egy bazi nagy terület. Egyébként már korábban is az lett mondva, szinte amióta egy zónába lettek olvasztva ezek az épületek, h vissza lesznek állítva a régi zónák.
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #1342 Dátum: 2011.07.13 00:48 » |
|
Industrial A és B részlegre lesz osztva (lehet még lesz C is)
A játékba nem kell moderátor, és nem is lesz. Ez egy FPS. Ha valaki csetelni megy fel, az vállalja a következményeket.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
Gaz
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-FirePower- hűséges tagja!
|
|
« Válasz #1343 Dátum: 2011.07.13 07:18 » |
|
Érzékenyebbé tenni azt a funkciót, hogy valaki floodbannt kapjon.
|
|
|
Naplózva
|
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." Stephen Dolly
|
|
|
Gaz
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-FirePower- hűséges tagja!
|
|
« Válasz #1344 Dátum: 2011.07.13 10:10 » |
|
Esőről jut eszembe. Mikor kikapcsolom az esőt, akkor is hallom, hogy esik.. Elég fura.
|
|
|
Naplózva
|
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." Stephen Dolly
|
|
|
HelloTibi
|
|
« Válasz #1345 Dátum: 2011.07.13 10:44 » |
|
A játékban nem az esőt lehet kikapcsolni, hanem az esőcseppek kirajzolását. (Ezért is van az a beállítási lehetőség a grafika fülön.) Az teljesen normális, ha hallod az eső hangját amikor a játék szerint esnie kellene az esőnek, de a kikapcsolt esőcseppek miatt nem látod, hogy esik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HammeR
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1346 Dátum: 2011.07.13 17:20 » |
|
Ha egy ellenség lőne, akkor jelezné a helyét a radaron pirossal. (Pl pár másodperc múlva meg elhalványul)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
m4rcee
Veterán tag
Nem elérhető
Ezt ne olvasd el mert...
|
|
« Válasz #1347 Dátum: 2011.07.13 22:56 » |
|
Ha egy ellenség lőne, akkor jelezné a helyét a radaron pirossal. (Pl pár másodperc múlva meg elhalványul) már más felvetette, el lett utasítva az én véleményem az hogy eléggé nagy szemétség a camperekkel szemben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #1348 Dátum: 2011.07.13 23:39 » |
|
Sztem lehetne vmi revenge megoldás. Én imádom, képes vagyok addig nem lelőni senkit míg elkapom aki megölt. Aztán ugye t-bag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonkezű 55andris
1337 tag
Nem elérhető
A Sajt Hörcsög gazdija *.*.
|
|
« Válasz #1349 Dátum: 2011.07.14 11:53 » |
|
LAW-al a suicide kill megadást ki lehetne venni mert nagyon idegesítő hogy mindenki azzal rohangászik és nagyon könnyű vele ölni így.
ezt én is támogatom. Ezen kívül arra gondoltam h nem kéne egy kicsit csökkenteni a quad tűzgyorsaságát?Mert így iszonyat erős és elég zavaró hogy mindig közelharcolok valakivel oszt egy quados meglát egyből ki is lő.Vagy Erősíteni az M72-őt mert talán az egy olyan fegyver ami tényleg hatásos a quad ellen. (igen az M72 a LAW). várom a véleményeket.
|
|
|
Naplózva
|
,,Bekenem magam 5 karátos naptejjel˝ by:Bálint a sticktalin
HK & Kalashnikov & FN & Colt fan.
|
|
|
|