kléni
|
|
« Válasz #315 Dátum: 2010.02.04 12:13 » |
|
A leveles ikon világíthatna, ha van új levelem, meg pl ha nem vagyok klánban, akkor eltűnne az az ikon, és a profil oldalsávján jelenik meg egy kis dobozban.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Bolint99
|
|
« Válasz #316 Dátum: 2010.02.04 22:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FullMoonDog
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #317 Dátum: 2010.02.08 17:03 » |
|
CS ALL! Nekem van pár ötletem! Lehetne egy új Intro (mostmár a Klanbazis sziget is benne lehetne)! Arra is gondoltam hogy a kocsik modelljét valamikor lehetne újítani (és igen tudom hogy ez Modellezéssel jár)! Akkor most leírom a "FUN" terveimet, 5leteimet: aki meghal az ha ölt addig amíg meg nem halt akkor egy ilyen pokolba kerül aztán onnan lenne egy teleportáló a szigetre, de azis lehet ne hogyha nem ölt akkor a mennybe kerülne és onnan meg le kéne ugrania de úgy hogy túlélje (jó tudom hogy ez a leugrásos dolog nem biztos hogy összejönne max akkor teleportáló lesz! Járművel el lehetne ütni az embereket, a járművek össze ütköznének (tudom hogy az emberelütés nem valami jó ötlet mert akkor túlerő lenne)! Egyenlőre ennyi! Tisztában vagyok azzal hogy ezek az újítások sok munkábakerülnek és hogy én könnyen beszélek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aron65
1337 tag
Nem elérhető
A BSC 2 és a Stickman bújócska győztese
|
|
« Válasz #318 Dátum: 2010.02.08 18:49 » |
|
Ha már meg is indokoltad az ötleteknél hogy miért nem jók, miért írtad le őket?
|
|
|
Naplózva
|
Tanuld meg a szakkifejezéseket:1. Cheaterek és hackerek nincsenek, csak laggerek. 2. Akit lelősz, az noob. 3. Aki téged lelő, az láma. 4. Aki beszól, az low. "aron nem pro, hanem aron" /by Tiger "aron nem jófej, hanem aron" /by Zyzu
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #319 Dátum: 2010.02.08 21:14 » |
|
FMD: Ajánlom, hogy olvasd el az ötletek FAQ-t, 5 ötletedből 2 el van vetve. A mennyország/pokol felesleges időhúzás lenne, egy idő után megunnád. Ha körökre lenne osztva a játék, akkor megérteném, de akkor is csak a spectator mód jöhetne szóba. A kocsik modelljeinek újítása tervbe van véve, már csak egy jó hummer kéne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balaskas
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #320 Dátum: 2010.02.12 23:10 » |
|
Kérlek és könyörgök,hogy legyen vmi moderátor az 5letek beküldése menüben mert elegem van,abból hogy naponta küldenek be 20 5letet,és azokból 10-et már elmondtak egyszer!Ráadásul lezárni és kéne már 5leteket,mert egy csomó ott áll már mióta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #321 Dátum: 2010.02.13 12:40 » |
|
Egyelőre tesztként van bent a rendszer. Át lesz alakítva, le lesz törölve minden.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
gergőkiller
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #322 Dátum: 2010.02.13 16:04 » |
|
Kellene egy 5let beküldő oldal FAQ.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #323 Dátum: 2010.02.13 16:05 » |
|
Minden olyan ötletet ne küldjön el amikben ezek vannak: barlang, shootgun, shootgan, shotgan, shotgun, stohgun, stoohgun, stoohgan, alagút, átjáró, atjaro, alagut, földalatti, foldalatti, event, alien, idegen, repül, repülő, hajó, úszás, uszas, repulo, földönkívüli, foldonkivuli, szörny, átváltozik, atvaltozik, robot, hej, relytekhej, rejtekhej, relytek, és a többi gyakori gyökérség illetve helyesírási hiba.Marad két ötlet így.
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
hph01
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
SW Bajnokság 61.-ik
|
|
« Válasz #324 Dátum: 2010.02.14 15:35 » |
|
Minden olyan ötletet ne küldjön el amikben ezek vannak: barlang, shootgun, shootgan, shotgan, shotgun, stohgun, stoohgun, stoohgan, alagút, átjáró, atjaro, alagut, földalatti, foldalatti, event, alien, idegen, repül, repülő, hajó, úszás, uszas, repulo, földönkívüli, foldonkivuli, szörny, átváltozik, atvaltozik, robot, hej, relytekhej, rejtekhej, relytek, és a többi gyakori gyökérség illetve helyesírási hiba.Marad két ötlet így.
Most már három, mert én is írtam egyet! http://stickman.hu/page/?o=idea&pg=idea&id=162&l=hun
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #325 Dátum: 2010.02.14 16:00 » |
|
Ha valaki belép és beregizik az tudja változtatni a sticket. Pl. Napszemüveget és mikulássapkát rak rá! Ennek mi értelme? Most nem tudja változtatni a sapkát?..
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
torrent
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #326 Dátum: 2010.02.14 16:44 » |
|
Szerintem lehetne háttér csatazaj, és egy repülő modell ami néha elrepül és egy lövéssorozatot indít,aztán elmegy.Persze nem sérül meg senki sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #327 Dátum: 2010.02.14 16:47 » |
|
Ez kb. olyan mint az űrhajó event. Néha jön, repül, és lövéssorozatot indít. Szal ez fölösleges...
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #328 Dátum: 2010.02.14 16:57 » |
|
MEg ha vannak fent 50-en, akkor azért van csatazaj.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
hph01
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
SW Bajnokság 61.-ik
|
|
« Válasz #329 Dátum: 2010.02.15 18:44 » |
|
Ha valaki belép és beregizik az tudja változtatni a sticket. Pl. Napszemüveget és mikulássapkát rak rá! Ennek mi értelme? Most nem tudja változtatni a sapkát?.. Úgy gondoltam, hogy egyszerre lenne fenn a két dolog!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|