-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #285 Dátum: 2010.08.14 23:27 » |
|
vissza az evolúcióba! Ez hogy-hogy csak nekem tűnt fel? Ja várj! Igazad van, most másztál vissza a fára.
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #286 Dátum: 2010.08.15 09:00 » |
|
Jé tényleg, azon a hummeren nincs is kerék. Akkor Sapi, szerintem te hagytad bent a keréktextúrás materialt a hummer importálása után Nem hiszem, mivel nem is importálja, lévén külön tárolja a kerék modelljét.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
goofre
|
|
« Válasz #287 Dátum: 2010.08.15 12:18 » |
|
Van még pár, pl a http://stickman.hu/mod - is ilyen.Én innen tanultam meg az alapokat, mostmár egész jókat tudok modellezni.
|
|
|
Naplózva
|
"Ne lopd el, mert nincs időm újat csinálni!" By:Nyolcvan
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #288 Dátum: 2010.08.15 13:38 » |
|
Igy van én is onnan tanultam pár dolgot és ott egészitettem ki a tudásom ami még mindig s z a r xĐ.Én is csinálok egy modot de még nincs kész azt ide fogom tenni me ha nyitnék neki egy topikot akkor 1 napot adnék neki azt letörölné Oli.Nagyon hosszura csináltam és a nehézsége olyan BSC és a KC között lesz,még a fele sincs kész de má 3 szor hosszab mint a KC8 .
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
Szabesz-kun
Vendég
|
|
« Válasz #289 Dátum: 2010.08.15 13:48 » |
|
Figyelj remélem nem követed el azt a hibát mint annó kecsappp, hogy az akadályok közt 3 km futás van. Ha így lesz azért nem fogják kivinni mert meg fogják unni... Banán BSC-je meg a Kpark azért van lényegesebben fent a ranglistán mert ők figyeltek arra, hogy kelljen sokat futni és Hector még a környezetre is. Szóval ne úgy legyen hosszú, hogy sokat kell futni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #290 Dátum: 2010.08.15 16:29 » |
|
nem olyan lesz ugy lesz hogy KB a területnek az 1 tizede lesz sétálos de lessz több olyan hely ahol meglehet álni PL cölöpökön pihenni me hát egy huzásra ezt a páyláyt senki nem fogja kivinni
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
|
|
|
[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #291 Dátum: 2010.08.17 16:39 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.08.17 16:46 írta -FirePower- Kecsappp »
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #292 Dátum: 2010.08.17 16:53 » |
|
Nagyon jól néz ki. Még csinálj bele:tamplomot, temetőt és láma tanyát..xĐ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #293 Dátum: 2010.08.17 16:59 » |
|
A házak ugyan olyanok, csak a méretük más, van ami még túl nagy is. Eléggé elkapkodott. Csinálhattál volna egyedi házakat. Aztán vannak azok a feljárók... Meg az az óriási torony.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #294 Dátum: 2010.08.17 17:17 » |
|
Ha nem 10 perc alatt dobtam volna össze, akkor nem a homokozóban lenne...
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #295 Dátum: 2010.08.17 17:29 » |
|
Csinálni akartam én is egyet, középkorias stílusban (várral, természetesen), de akkor hanyagolom. Bár ha igényesebb lenne, akkor lecsapnék a dologra.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #296 Dátum: 2010.08.17 17:30 » |
|
Nice lett nagyon kecsapp Tetszenek az épületek hogy ilyenközel vannak egymáshoz imádom a zsúfoltságot.Csinálj valami temetőt templomot és klafa lesz:P(most is az de még klafább lehet).Grat hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
Damisz a komisz. By: Elég Sokan.
|
|
|
[-Gres-]
Veterán tag
Nem elérhető
Grescsi + Gres a kemper =világvége xD
|
|
« Válasz #297 Dátum: 2010.08.17 17:48 » |
|
Kecs ez nagyon zsír lett tegyél bele még 1 templomot vagy várat és akkor nagyonjó lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #298 Dátum: 2010.08.17 20:46 » |
|
Nkeme igy is tetszik tök jol néz ki grat.Ha már ez egy stickman warfare falu lehetne fegyver tár is xĐ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Reboяn
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
MadaéstársaNyóctéhánégy ropigyártó KFT NagyKövet
|
|
« Válasz #299 Dátum: 2010.08.17 21:45 » |
|
Nekem ez nem tetszik. Nagyon Zsúfolt minden. De ez emlékeztet valamire, valahol vannak ilyenek, ha eszembe jut editelek.
|
|
|
Naplózva
|
Lebron /Zyzu/ Re(born) /Kolta/
|
|
|
|