KisRévay
Vendég
|
|
« Válasz #60 Dátum: 2010.04.08 21:10 » |
|
Kecsappp: Szerintem is jó lett. Na, emberek ez hogy tetszik? Sztem hírdetésnek is jó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #61 Dátum: 2010.04.08 21:17 » |
|
A széleit állítsd transparent-re, és akkor nem lesz vele gond. Az alsó 2 sorban pedig a kettőspont után tegyél szóközt, ha már a többnél úgy van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bőrmajom
|
|
« Válasz #62 Dátum: 2010.04.08 21:18 » |
|
Hirdetésnek nagyon jó! Ki kell nyomtatni 1x1 méteresbe és mindenhova kirakni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #63 Dátum: 2010.04.08 21:24 » |
|
Mivel egy egy banner/userbar topic ide nem illik! Bannernek és userbarnak is nagy! szórólapnak talán jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #65 Dátum: 2010.04.08 21:30 » |
|
Hát először is, van a felső fekete rész, a szöveg pont középen legyen ebben, vagyis felülről és alulról egyenlő távolság legyen. Másrészt akkor már csináld szélesebbre, és redd jobb oldalra a képet, mert ez az üres hely így nem mutat jól. A kép sem passzol szerintem túl jól így kivágva. Szóval még alakíts rajta, ha oldalra teszed a képet viszonylag kifér egy fórumra kis reklámnak, de akkor azt a felső fekete izét is nyomd meg kicsit, formázd még, így még egyszerű, kicsit legyen szebb
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #66 Dátum: 2010.04.08 21:40 » |
|
A "By:KisRévay" rész felesleges, ha tényleg a játék reklámozásáért csináltad, és nem önfényezés volt a célod vele. Amúgy, ez így nem több, mint egy szöveges aláírás, pár linkkel. Azokat legalább lehet kattintani is. Képbe szerintem egyáltalán nem illik link, maximum egy stickman.hu, mindenféle aldomain, http://, és www. nélkül. De amúgy ez egyáltalán nem figyelemfelkeltő ez így. Amúgy most gyorsan csináltam egy kis "izét": Ötletet kérnék, mert ez így eléggé egyszerű, valamivel még lehetne csicsázni. És itt nem csak magára a szövegre gondolok, lehetne rakni mást is mellé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #67 Dátum: 2010.04.08 21:45 » |
|
Lehetnének rajta stickek pl egy betűn támaszkodva, célozva stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #68 Dátum: 2010.04.08 21:50 » |
|
Én is erre gondoltam, a tim logója is ezért tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #69 Dátum: 2010.04.08 21:59 » |
|
Ja, gondoltam már rá, de nem illik szerintem ezekhez az elforgatott betűkhön. Amúgy ilyet már csinálam régebben: http://stickman.hu/forum/index.php?topic=1357.msg57689#msg57689Amúgy Green, a régi, extrára feltöltött fotóidat nem tudnád összegyűjteni, és feltölteni valahova egy helyre? Mert most, hogy végiglapoztam a fan artok topicot, sok alkotásodat megnézném újból, csak hát az extra megszűnt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #70 Dátum: 2010.04.08 22:00 » |
|
De ha azt kiteszem egy fórumra... Akkor próbáld ki, milyen elforgatás nélkül, esetleg kicsit világosabban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #71 Dátum: 2010.04.08 22:42 » |
|
Csináltam én is egyet, habár szerintem nem egy nagy ász, mind1, kint van aláírásban is:
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
KisRévay
Vendég
|
|
« Válasz #72 Dátum: 2010.04.09 06:45 » |
|
A széleit állítsd transparent-re, és akkor nem lesz vele gond. Az alsó 2 sorban pedig a kettőspont után tegyél szóközt, ha már a többnél úgy van.
Oké, ma délután (Suli után) még fényezem. Hirdetésnek nagyon jó! Ki kell nyomtatni 1x1 méteresbe és mindenhova kirakni! Az lesz. A "By:KisRévay" rész felesleges, ha tényleg a játék reklámozásáért csináltad, és nem önfényezés volt a célod vele. Amúgy, ez így nem több, mint egy szöveges aláírás, pár linkkel. Azokat legalább lehet kattintani is. Képbe szerintem egyáltalán nem illik link, maximum egy stickman.hu, mindenféle aldomain, http://, és www. nélkül. De amúgy ez egyáltalán nem figyelemfelkeltő ez így. Amúgy most gyorsan csináltam egy kis "izét": Ötletet kérnék, mert ez így eléggé egyszerű, valamivel még lehetne csicsázni. És itt nem csak magára a szövegre gondolok, lehetne rakni mást is mellé. Akkor azt is leszedem, a te feliratod pedig jó. Még mehetne rá egy kis Stick. Ja, már írták. Csináltam én is egyet, habár szerintem nem egy nagy ász, mind1, kint van aláírásban is: Egyedül csak a Stickek mögött nem jó és a szöveg, mert előbb kell megcsinálni (Paint-ben) a hátteret, később a szöveget. GIMP-el lehet, hogy tudnál rá megoldást. (A Kitöltési Eszköz-->Küszöbszint. Ezzel be tudod állítani, hogy a hasonló színeket egyszerre színezze, minnél megasabbra állítok, annál többet színez egyszerre.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.04.09 06:52 írta KisRévay »
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #73 Dátum: 2010.04.09 12:09 » |
|
Dzsidzsi, ennek megint csak a színvilágával van a gond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
8th4
1337 tag
Nem elérhető
Az elismert balf*sz
|
|
« Válasz #74 Dátum: 2010.04.09 12:42 » |
|
Nos, én egy ilyet kreáltam. Várom a véleményeket.
|
|
|
Naplózva
|
Let's play!
|
|
|
|