IMortal
1337 tag
Nem elérhető
Fuck and you
|
|
« Válasz #60 Dátum: 2010.05.13 18:59 » |
|
Szerintem ha terület megjelölés akkor inkább tábla legyen vagy zászló:D Off:nézzétek meg az új parkour videóm : http://www.youtube.com/watch?v=9qBMM0pSXwI
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csankdaniel
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #61 Dátum: 2010.05.13 19:44 » |
|
Húúúúúú, te, én ma találtam egy teleportot, és valamelyik ház tetejére teleportált, amin volt egy luk, beleugrottam és szinte nekiestem a véres hullának. Húúúú baze, nagyon megijedtem, öcsém, majdnem kiugrottam a bőrömből. Ha a horrorisztikus képet akartad elérni, akkor sikerült, mert én kib*szottul meglepődtem. Azt hittem hogy csak a labirintusban van hulla. Vagy mi van, kivetted a 3. részben???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blackman
|
|
« Válasz #62 Dátum: 2010.05.13 19:45 » |
|
Easter egg. Le van írva az 1. hsz-ben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
torrent
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 2010.05.13 20:54 » |
|
Nem töltöttem le de a képeken jól néz ki.Szerintem kéne egy olyan missiont is csinálnod ahol feladatokat kell teljesíteni és táblákon lenne kiírva a történet miközben haladsz.Ha érdekes a történet akkor mindenki végig akarja majd csinálni a pályát hogy megtudja a történetet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #64 Dátum: 2010.05.14 09:15 » |
|
Ezt úgy kéne, h csinálsz wingsbe 1 táblát, textúrát csinálsz hozzá amin írva van, v pedig wingsbe csinálsz rá feliratot. És pl. az lenne az 1.-n, h menj a labirntusba, bemész, megkeresed, aztán azon van mondjuk egy relytvény: "Olyan helyet keress ahol érzed a só szagát, és mégiss belátsz sokmindent". Ez jelen esetben a tornyod lenne, mert ott látsz mindent, a só szag meg a tengert, ill az ott levő vizet jelenti.
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
Blackman
|
|
« Válasz #65 Dátum: 2010.05.14 14:48 » |
|
Új verzió!
Elkészült az új verzió! (NIM magazinnal!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ricsi12alma
Vendég
|
|
« Válasz #66 Dátum: 2010.05.14 14:55 » |
|
Háát nekem a totemoszlop az inkább kifaragva nézne ki jól, nem ráfestve, de ezt te tudod és a temető nagyon is szép lett Ja és nem értem, a dísznek miért dísz a neve? Egyáltalán mi az?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blackman
|
|
« Válasz #67 Dátum: 2010.05.14 15:05 » |
|
Egy kocka, ami el van fordítva. Amúgy meg csak úgy, azért van. Totemoszlop meg inkább festett oszlop, tudom, mert én így akartam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
IMortal
1337 tag
Nem elérhető
Fuck and you
|
|
« Válasz #69 Dátum: 2010.05.14 16:18 » |
|
Most nézem következő számba velem készítenek interjút Egyébként segítenék kicsit a magazinba, de nem újságírónkét csak történetet és videó csinálásba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blackman
|
|
« Válasz #70 Dátum: 2010.05.14 16:19 » |
|
Most nézem következő számba velem készítenek interjút Egyébként segítenék kicsit a magazinba, de nem újságírónkét csak történetet és videó csinálásba. Khm... Személyesen, én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
IMortal
1337 tag
Nem elérhető
Fuck and you
|
|
« Válasz #71 Dátum: 2010.05.14 16:45 » |
|
Készítettem egy kis "háttér történetet", remélem tetszik. Egy eltűnt katona naplója 2020.3.4. Félek....igen félek ettől a helytől, hátborzongató.... Mikor fel szálltam a hajóra bíztam benne, hogy egy olyan helyre jutunk el ahol én, és társaim új életet kezdhetünk, de nem így történt.Mikor megérkeztünk csak egy szigetett láttunk, de mikor kiléptem a hajóból valami félelem, valami..ami félelemmel töltött el járt keresztül az egész testemen, már akkor tudtam hogy ez nem...nem egy normális sziget, próbáltam a vezéreket meggyőzni, de ők rám se figyeltek.Gondoltam magamban talán tévedek, ebben is reménykedem. 2020.9.1. A vezetők azt tervezték felkutatják a szigetet, haladtunk is rendesen...de..de egy óriási félelmetes labirintust találtunk.Különös dolgok folytak már kívül is, a hummereinket a levegőbe dobták mintha szellemek emelték volna fel... És most egy csapatott szerveznek amiben én is benne vagyok.Fel akarják deríteni a labirintust, úgy érzem ez lesz az életem utolsó estélye, és most írok utoljára is ide.Istenem segíts......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blackman
|
|
« Válasz #72 Dátum: 2010.05.14 16:49 » |
|
Írjál mondjuk a 0.7-ről, levélben megkapod, hogy mi lesz benne. Ehhez írjál történetet! De ez (amit most írtál) bekerül a magazinba!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.05.14 16:55 írta -|H.S.P.C.|- Blackman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonkezű MaRc600
|
|
« Válasz #73 Dátum: 2010.05.14 17:16 » |
|
Blackman csináltam humi skint de magán mer a nevem van rá irva de csinálhatok a modhoz is csak küldj vmi alapot és csinálok. itt a skin amit csináltam ez a kerék várom a véleményedet de szntem kicsit xar és itt a humi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blackman
|
|
« Válasz #74 Dátum: 2010.05.14 17:17 » |