Hector
|
|
« Dátum: 2010.06.15 17:28 » |
|
Üdv mindenkinek!!! Elkészült a kalandpark-sorozat első legkönnyebb része! Ez a sorozat azért lesz más, mert itt nem csak azok fognak szórakozni, akik nem esnek le 2 cm-es peremeken, mert itt különleges kihívások lesznek, néha fejtörő, néha akadálypálya, lesz hummeres akadálypálya, meg majd meglátjuk. Kalandpark 1:
| Ezen az első igen könnyű akadálypályán nem csak a fára való feljutás lesz a cél, hanem hogy Te legyél a leggyorsabb! Az idő mérését a teleportba való ugrástól számítjuk, és bizonyítékul videót kell beadni. A többi akadálypályán észrevettem, hogy 100% beton, ezért úgy gondoltam, hogy ideje kicsit feldobni a környezetet, ezért gondoltam 3 fa meg egy szikla jó lesz.
Beküldött videók száma:4 Eddigi legjobb:cakko - 0:44(magát döntötte meg) Senki nem akarja megdönteni?
|
Kalandpark 2: A könyvtárPark of Adventure 2: The Library
| "A fa tetejéről kalandorunk meglátta merre kell folytatnia az útját. A könyvtárba. Csak a pincén keresztül sikerült bejutnia. Az épület teljesen elhagyatott volt, minden korhadt, leszakadt. Kalandorunk óriási bátorsággal felmászott a könyvtár tetejébe, deszkákon ugrálva, peremeken mászkálva, lácokon egyensúlyozva. Ezután egy második kihívás várta. Egy hatalmas végeláthatatlan labirintusba érkezett. Először majdnem belesett egy gödörbe, de végül hosszú idő múlva megtalálta a kivezető utat..."
Beküldött videók száma:5 Eddigi legjobb:E.L.I.T. Sheffield - 1:59
|
Kalandpark 3
| Ez a rész mindenkinek szól. Emlékezzeetek vissza milyen jók voltak s sorversenyek. Azért mert itt ez vár rád. Egy igen egyszerű pálya megkettőzve, és mehet a sorverseny! Az egész pálya víz fölött van, aki beleesik annak újra kell kezdeni a kört!
Fogok egy versenyt rendezni szombat este 7 órakor (lehet máskor is). Legyetek ott!!!
|
Kalandpark 4: 28%
| "A könyvárban bejutsz egy szobába. Egy szoba a közepén egy óriási könyvvel. Különös csábítást érzel, egyszerűen meg kell nézded. Érzed, hogy ez így nem jó, de nem tudsz ellenállni, mintha varázs ülne a könyven. Közelebb indulsz hozzá, már biztosan látod, hogy ez egy varázskönyv. És milyen érdekes, mesék vannak benne..." folytatása következik
|
Remélem teszik és örömöteket lelitek benne! Ha tetszik írhattok vagy növelhetitek a karmám
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.07.05 08:35 írta Hector »
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
Radva
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2010.06.15 18:22 » |
|
Nem volt időm végigmenni rajta, de nagyon szép, igényes modnak néz ki. Sokkal izgalmasabb kinézete van így, mint ha csak betontömbökből állna. Nagyon jó lett, csak gratulálni tudok.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha feldobva tanulsz, feldobva vizsgázol, és feldobva vesznek fel!"
|
|
|
[-Gres-]
Veterán tag
Nem elérhető
Grescsi + Gres a kemper =világvége xD
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2010.06.15 18:23 » |
|
Nekemis nagyon tetszik és nekemis az a véleményem mint Radvának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2010.06.15 18:32 » |
|
Szintén, egyet kell értenem az előttem szólókkal. Sokkal jobb a hangulat mintha tele lenne minden betonnal. Van egy varázsa. És sokkal jobb volt mászkálni itt mint a betonon. És az is nagyon meglepett, hogy sok olyan ugrás van ami a beton pályán nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2010.06.15 18:34 » |
|
Látszik rajta, hogy igényes mod, nem csak egy egyszerű challenge, nagyon tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
Big.Sün
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
*Basketball is My LIFE *
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2010.06.15 18:39 » |
|
Igényes jól elkészített mód grat hector remélem még többször csinálsz ilyet (1x már kivittem le** ha vki nem hiszi el.. lol tiger 23-24 xer XD)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.06.15 20:25 írta -FirePower- Big.Sün »
|
Naplózva
|
Újra játszik "bigicsunáj"-by SzéCsi "Gumisün O_o"-by Dark G. "Sukársün "-by Dark G. xD Én. WÁÁÁÁÁ Tiger.Ez mindig kedvre derít )))))
|
|
|
Chimci
Vendég
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2010.06.15 18:45 » |
|
Ngayon szép lett úgy hogy nem mondok mást mint itt az előbbiek. De most fogom kipróbálni aztán majd mondok még rá vmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2010.06.15 18:47 » |
|
Akkor látom sikere a van modnak : http://imagerz.com/QEMTDEtvAwJQUF0bEwVRSzóval már ki is találtam mia következő: Kalandpark 2 - A Könyvtár Most kezdem csinálni, kis infó: ebben már lesz fejtörős rész is!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.06.15 18:59 írta Hector »
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
Petra987 (x
Veterán tag
Nem elérhető
I (L) Damisz^^
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2010.06.15 18:57 » |
|
Nagyo nKafa Mod !!1x kivittem de töbször is ki fogom.A 3.ik lettem:DÉs nagyon várom a következő részt !!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Petra987 (x
Veterán tag
Nem elérhető
I (L) Damisz^^
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2010.06.15 18:59 » |
|
Kalandpark 2 -A könyvtár mikor rakod fell?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2010.06.15 19:01 » |
|
Ha kész lesz első dolgom az lesz h. felteszem. Még csak a design van meg, az akadályokon most gondolkodok (persze a fele meg van).
|
|
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
Nesh01
Vendég
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2010.06.15 19:17 » |
|
Szééép. Grat, várom a második részt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hph01
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
SW Bajnokság 61.-ik
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2010.06.15 19:32 » |
|
Akkor látom sikere a van modnak : http://imagerz.com/QEMTDEtvAwJQUF0bEwVRSzóval már ki is találtam mia következő: Kalandpark 2 - A Könyvtár Most kezdem csinálni, kis infó: ebben már lesz fejtörős rész is! Nagyon jó, csak gratulálni tudok! És ott vagyok a képen, ye! Lehetne valami versenyt csinlni, mondjuk lenne 5 perc és aki előrébb jut, az nyer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2010.06.15 19:59 » |
|
A betűk hátsó része kimaradt a textúrázásból. És végre sikerült végig vinni, Grat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
«BoCÍiI'™»
Rendszeres látogató
Nem elérhető
Múúú xP http://www.hungrana.hu/_user/browser/Image