(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #330 Dátum: 2011.01.07 18:02 » |
|
Stickman/data mappából töröld a modelledneve.wp1 és a modelledneve.kd1 file-okat. Így újra generálja a szilárdságát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Zak
|
|
« Válasz #331 Dátum: 2011.01.08 15:45 » |
|
szaisztok! az lenne a kérdsem hogy kell a fórum oldalon a klánoknál ilyen mappa szerűséget csinálni,és benne a témákkal?mert nem tudom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #332 Dátum: 2011.01.08 15:46 » |
|
Sehogy barátom. Azt csak admin tud nektek csinálni, de biztosíthatlak, hogy nem kaptok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Zak
|
|
« Válasz #333 Dátum: 2011.01.08 15:48 » |
|
mert? fradinak is ő csinált?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #334 Dátum: 2011.01.08 15:50 » |
|
Igen. És minden klánnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
YoYo
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #335 Dátum: 2011.01.08 19:15 » |
|
Egy gyors kérdés. van egy ismerősöm aki most kerül oda, hogy válasszon hogy milyen szakmát fog tanulni.Ő a programozást preferálja, csak nem tudja hogy milyen nyelven.Érdekli a webfejlesztés is meg a console programok is. Azt nem tudja hogy melyik az a nyelv amit sokan keresnek és versenyképes a fizetés. Annyi a kérdés hogy milyen nyelvet tanuljon. we
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #336 Dátum: 2011.01.08 19:19 » |
|
1. Mint mondtam, ez a topic CSAKIS a játékhoz kapcsolódó kérdésekre van.
Szóval át Offtopicba.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #337 Dátum: 2011.01.08 19:22 » |
|
YoYo, ha megmondod a lakcímed, megmondom a választ.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #338 Dátum: 2011.01.16 04:10 » |
|
A könnyített célzás mire jó?
nagyon sokan tudjátok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SgSilVeR
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #339 Dátum: 2011.01.16 12:43 » |
|
Sziasztok a gondom: 2.8-as proci 1.5gb ram és 256-os vidikari. 1 megás net minimum grafikán szaggat de régen működött. Amíg nem lépet be teljesen mikor még LAN-t írt ki nem szaggatott. de amikor kijött hogy Pityuli szeróján játszol azután kezd el szaggatni. Minden bevan zárva googlle chrome stb MSN-is. régen nem szaggatott. esetleg directX kell neki? 9.0c-van rajta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Inad
Veterán tag
Nem elérhető
Olvasás kocka
|
|
« Válasz #340 Dátum: 2011.01.16 12:51 » |
|
1 megás net Itt lehet a kutya elásva. Meg kell, hogy mondjam, hogy 1 mbit csúnyán kevés, így nem csoda a szaggatás. Pláne, hogyha esetleg még ül valami más program is rajta. Feladatkezelőben (tálca->jobbklikk) a folyamatok fül alatt meg lehet nézni ezeket. Van még laggmentesítő program, a Game Booster, bár nem tudom, az pontosan milyen alkalmazásokat lő ki. Mindenesetre ha ez a kettő sem segít számottevően rajtad, akkor bizony nagyobb netre kell váltani, (Nekem 5 megás van, de tudtommal 20 fölöttit is árulnak itthon, sőt valaki 60-assal is villogott itt az elmúlt hetekben.) azzal megoldódnak a gondok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #341 Dátum: 2011.01.17 11:52 » |
|
A netnek a szaggatáshoz semmi köze nincs, fogjátok már fel végre. Az internetsebesség még a laggba sem szól bele (itt egy kis kitérő - a laggot a nagy válaszidő okozza(ping), tehát lehet neked gigabites szerverneted is, hogy ha pocsék a válaszidő a szerver és a géped között, viszont ha laggolsz is, de a játék nem szaggat, akkor folyamatosnak látod az eseményeket, csak a többiek látnak téged "teleportálgatni"), szóval ezt légy szíves felejetsétek el.
Igazából minél újabb verzió jön ki a játékból, a régebbi konfigokon annál jobban akad. Nálam is ment gond nélkül a régi 2,2-es AMD-men, amiben csak 768 RAM van. Nekem már jó pár verzióval ez előtt is szaggatott. A játékon belül a polygonsűrűség növekedése lehet a fő gond, én legalábbis erre tudom fogni ... Ahogy én észrevettem, minél több RAM kell a játéknak, bár a 1.5 giga nem kéne, hogy kevés legyen (tudtommal Alex is gyengébb gépen tesztel), de általában ez szokott a kritikus pont lenni.
A dx reinstallnak azért nincs semmi köze az egészhez, mert szorosan nem függ össze a megjelenítéssel (magyarázza el, aki ért hozzá, tőlem legyen elég ennyi), sokkal inkább driverproblémának lenne betudható. Pl régebbi Ati kártyáknál (ez tapasztalat, nekem az van) nem nagyon érdemes a legújabb drivereket használni, mert az új architektúrák miatt a régi kártyákat máshogy kezelné. Ha túl friss (10.x) driver van fent, érdemes lenne egy downgrade-el megpróbálkozni (8.x-ig is akár, ezeket interneten archiválva megtalálod, de a hivatalos honlapon kevés esély van rá), az talán segít.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Sk1z0FrEE
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #342 Dátum: 2011.01.17 13:58 » |
|
Sziasztok Előre mondom nagyon kezdő vagyok szóval nemér nevetni Az a kérdésem h hogyan tudok pl. más pályán játszani Mert amikor elindítom mindig ugyan arra a pályára rak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-TDT- MassaSami
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Tankcsapda 'n' Linkin Park forever.
|
|
« Válasz #343 Dátum: 2011.01.17 14:31 » |
|
Ugyanaz a palya van.Ha mas palyara akarsz kerulni akkor lekelltoltsel Omodot.Ez sajat meglatas.oModon en nem tudtam olni.Igazabol egyedul is voltam
|
|
|
Naplózva
|
Nem erdekel senki,semmi hagyjatok beken enni......
|
|
|
Sk1z0FrEE
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #344 Dátum: 2011.01.17 14:45 » |
|
És még1 h miért írja azt h NO LAN NO PLAYERS stb ha közben a másik gépen a bátyám is fentvan és neki is azt írja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|