Kezdeném is azzal, amiért az egész fórumrész lett.
Egyre többen kezdenek el mindenféle grafikákat csinálni, és eddig úgy láttam, nem volt rendes hely ezeknek. Volt egy ilyen topic a Web részlegben, a Modelleknél, de még a Modoknál is. Tessék, most itt lesz minden ezzel kapcsolatos összeszedve
A másik, ami miatt kértem Alextől ezt a fórumrészt, az, hogy ugyan sokatok rajzolgat, és nagy lelkesedéssel, de leragadtatok a Userbaroknál (remélem, hogy csak kis részetek azért, mert vannak generátorok). Ki tudja miért, de szerintem azért is, mert nem ismeritek a programot, amit használtok. Ezért lesz egy Segédletes, tippes topic, ahova majd én, meg remélem ti is fogtok pakolgatni hasznos dolgokat, amit felfedeztetek, esetleg a témával foglalkozó oldalakat is.
Tudom, hogy mindenki a Photoshopot isteníti, de szerintem nem azzal kell kezdeni, és szerencsére vannak itt olyanok, akik más programmal dolgoznak, és nagyon szép dolgokat csinálnak. Ezektől az emberektől is jó lenne tutorialokat látni
A topicok funkciója hasonló lesz, mint a modelleknél, tehát mindenki csinálhat magának egy kis galériát, bemutatótermet, de azért az igénytelen, és kezdeti próbálkozásoknak itt is lesz topic.
Most több nem jut eszembe, ha van még valami, leírom.