[TIM] cakko
|
|
« Válasz #45 Dátum: 2010.07.30 13:05 » |
|
Válasz: Mindenkinek más a véleménye a dolgokról. Szerintem se haldoklik a klán 13 embernél de tökmind1. Zyzu: Tudom hogy most a nagy harc van Oli és közted de néha a hegyeket már felülről nézed. Haverok vagyunk és szeretném ha leállnál mert látom rajtad hogy csak Oli"ra" mész. Néha már gyerekesen. Tartsd meg magadnak néhány dolgot, ráadásul már úgyse tehetsz ellene semmit csak annyit hogy pofázol. Azt meg már megtetted . Elhiheted én sem barátkoztam meg egyből az ötlettel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #46 Dátum: 2010.07.30 13:32 » |
|
Már több mint fél napja próbálok valami értelmes véleményt alkotni, de ez az egész annyira értelmetlen...
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
Gunner
|
|
« Válasz #47 Dátum: 2010.07.30 15:37 » |
|
Ezt a 3 MH-s SP dolgot nem értem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #48 Dátum: 2010.07.30 18:20 » |
|
Átírtam a nevem hogy legyen emlékem arról. Néha-néha sajnálom hogy ez lett . A tim bannert is meghagyom bárki bármit mond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
miniMarilyn
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
justTrinity...
|
|
« Válasz #49 Dátum: 2010.07.30 19:10 » |
|
Átírtam a nevem hogy legyen emlékem arról. Néha-néha sajnálom hogy ez lett . A tim bannert is meghagyom bárki bármit mond. énis..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha már nincs miért élnem, akkor inkább hősként szívom el az életem"
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #50 Dátum: 2010.07.30 20:24 » |
|
A klánt átneveztük [M]-re, mint Mortals (fő az egyszerűség), mert tényleg hülyén hangzott, és nem akartunk ebből később gondot. Szidást nem kérünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #51 Dátum: 2010.07.30 21:26 » |
|
Szabesz kritikája bárkinek lehet, egy bizonyos klánnal szemben, a dolgokat nem így kell felfogni! /Ezzel a témával, ha érdekelt, akkor általános/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Reboяn
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
MadaéstársaNyóctéhánégy ropigyártó KFT NagyKövet
|
|
« Válasz #52 Dátum: 2010.07.30 22:00 » |
|
[M]indenkinek megvan a sajt véleménye a klánról. Egyébként így sokkal jobb mint a pim. Egyébként mikor lesz átnevezve a fórumrész?
|
|
|
Naplózva
|
Lebron /Zyzu/ Re(born) /Kolta/
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #53 Dátum: 2010.07.30 22:28 » |
|
Ez lesz a végleges klánnév remélem örök időkig megleszünk így. Fórum az rajtunk múlik. Elviekben Admin azt mondta, hogy megkapjuk, csak egy kis ideig bizonyítsuk, hogy kellően komolyan vesszük. Ha ezt megtettük, akkor kapjuk meg a név szerinti [M], avagy Mortals részt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #54 Dátum: 2010.07.30 22:30 » |
|
Kolta amúgy döntöttetek már? :-)
|
|
|
Naplózva
|
ööö ez egy aláírás akar lenni?
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #55 Dátum: 2010.07.30 22:50 » |
|
Mily bölcs gondolat... mivan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #56 Dátum: 2010.07.30 23:34 » |
|
Igen, amint látod, döntöttünk. Üdv. a klánban Sensui, Reborn! Sok jót a klánban mindenkinek, Szebb Jövőt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #57 Dátum: 2010.07.31 00:01 » |
|
Nah meghalt a Win.... Slypeon nem leszek. Telórol netezek addig. Majd holnap megcsinálom..Ilyen is csak velem történik..... =(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #58 Dátum: 2010.07.31 00:05 » |
|
Semmi gond SEnsui, hamar lebonyolítható egy újratelepítés, vagy esetlegesen valamilyen frissítés. Addig is várunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #59 Dátum: 2010.07.31 00:16 » |
|
hehe nekem csak annyi hogy elinditom induláskor a renováló klienst. Lenovo gép. Imádom. Jah.kolta most jut eszembe hogy nem leszek hétfötöl péntekig. Kényszerdekkolás a mamámnál :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|