Rudi
|
|
« Dátum: 2010.08.01 11:33 » |
|
Itt lehet jelentkezni a klánba. Tagfelvétel: NINCS
Feltételek:
- Ismert legyen a jelentkező
- Legalább fél/egy éves múlttal rendelkezzen
- Aktívan fórumozik/játszik
- Fórumon ismert legyen, aktívan használja, ez alól NINCS SE KIVÉTEL, SE "BIZALOM", mint a kill limitnél!
- Minimum 20.000 kill, kivétel RITKÁN van
- Komoly szándéka a klánba kerülés
- Jófej, nem anyázós, nem káromkodós típus
- Klán vándorokból nem kérünk.
- Árulóknak már a jelentkezésük is törlendő.
- A felvételi várakozási idő legalább három legfeljebb öt hét, ezalatt az idő alatt mind a jelentkező, mind a klán alaposan átgondolhatja a dolgot; aki ennyi időt hajlandó kivárni, az komolyan is fejébe vehette, hogy közénk akar tartozni.
- Ha más klánhoz adott be előzőleg jelentkezést, és hozzánk fordul egy hónapon belül, automatikusan NEM
- Egy hónap próbaidő
- Felvételnél egyetlen nem szavazat elegendő a jelentkező elutasítására (Igen/Nem megindoklása! Ez viszont a mi feladatunk!)
- MSN/Skype cím, az elérhetőség miatt
- A klán maximum létszáma 18 fő, megüresedés esetén automatikus TGF nyitás
Ez a topik nem offtopik, beszélgetésre az általános és offtopic témák vannak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.05.22 21:39 írta -MH- Mark575 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2010.08.04 17:02 » |
|
Nem rossz jelentkezés.Nem annyira ismerlek de általába quaddal látlak.Én inkább a többiekre bízom a döntést(ismét xD).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.08.05 14:26 írta Betonkezű Damisz »
|
Naplózva
|
Damisz a komisz. By: Elég Sokan.
|
|
|
H4rdcore
Vendég
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2010.08.04 17:45 » |
|
NEM mert : 1.nagyon néha látlak a szerveren pedig mindig fentvagyok. 2. Ha heti 2-3k van hogy hogy nem látlak hetiben /3k azért nem lehet mert ha stofnak nemsikerül senkinek nemfog xDD/ 3.Azér amikor fennvagy ha anyázik valaki én úgyláttam hogy vissza anyáztál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kalló peti
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2010.08.04 17:53 » |
|
1.soha nem anyázok nem tudom hogy mit látsz. 2.érdekes hogy béjbi 6k-val lett az elsö és én akkor lettem a 4-edik 3000 valamennnyivel -.- 3.aktiv vagyok 4 honapja játszok 17k van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Dawer
1337 tag
Nem elérhető
Mindíg minden körülmények között?
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2010.08.04 19:10 » |
|
Klánjaidról beszámoltál már, hogy mennyi volt?
|
|
|
Naplózva
|
Az életben lesznek olyan idők amikor nehéz lesz mosolyognod,de annak ellenére amit látsz,az összes fájdalom ellenére,meg kell őrizned a humorérzékedet.Tudnod kell mosolyogni azon a sok baromságon!
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2010.08.04 19:24 » |
|
Dawer nevét látva a főoldalon gondoltam írok egy igent, de ráfaragott. Így nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2010.08.04 19:27 » |
|
Hátha valóban ilyen vélemények születnek rólad akkor... Válaszom módosítva NEM:Hogy miért mert én is nem egyszer láttam már hogy káromkodsz ezerrel talán a belegondolok egyszer nekem is beszoltál.A többi fegyót nem tudom hogy kezeled mert csak quaddal vagy.Na de mindegy lényeg a lényeg NEM
EDIT:Dzsidzsi kedvéért:Helyesírási hiba/ák szerkesztve:P
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.08.04 20:33 írta Betonkezű Damisz »
|
Naplózva
|
|
|
|
aron65
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2010.08.04 20:26 » |
|
NEM.
|
|
|
Naplózva
|
Tanuld meg a szakkifejezéseket:1. Cheaterek és hackerek nincsenek, csak laggerek. 2. Akit lelősz, az noob. 3. Aki téged lelő, az láma. 4. Aki beszól, az low. "aron nem pro, hanem aron" /by Tiger "aron nem jófej, hanem aron" /by Zyzu
|
|
|
Captain Jack Harkness
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2010.08.04 20:31 » |
|
1. Kalló Peti, helyesírás..... 2. Damisz, Lyn, ti is írjatok egy picit helyesebben, gondolok itt a káromkocc-ra, Azér-ra, és a többi apróságra ( Nem akarok szőrszálat hasogatni, de zavarnak ) 3. NEM, mivel több követelménynek nem felelsz meg. aron: Nem akarok szőrszálat hasogatni, de megteszem de fölösleges space-ek vannak a zárójeleid után .Én: Tudom, de direkt vannak ott És azért, mert különben ( nekem ) összefolyik a benne irtakkal. Így jobban olvasható ( számomra )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.08.04 21:13 írta Đzsiđzsi »
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
Bőrmajom
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2010.08.04 20:45 » |
|
Nem. (Hányszor kell modani, hogy ne offoljatok? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2010.08.04 21:02 » |
|
Hányszor kell modani, hogy ne offoljatok? "megmondtam már ezerszer, hogy kétszer nem mondok semmit" by Vipu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kalló peti
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2010.08.05 10:42 » |
|
azért vagyok sokszor quaddal mert azzal hamar sok killt szerzek és nem szoktam káromkodni ha valamit irok a chatre az az hogy valaki 1v1?meg ilyenek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2010.08.05 10:44 » |
|
Hát én nem azt látom sokszor anyáztál(1szer nekem is) szóval a válaszom továbbra is NEM és sokan NEM-et mondtunk ugy hogy szerintem ezzel elbucsuzhatsz tölünk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bőrmajom
|
|