Nekünk a sulis tábor volt a legdurvább.
Előtte 3 nappal 4 haverommal kiterveltünk mindent.(vittünk jelmezeket,arcfestéket meg mindent)
Na és ott a tábor hely előtt volt egy sír.(valami kutyát temettek el.)
Első este kitaláltunk egy történetet.(Azt ,hogy azt a kutyát elütötték miután meghalt a gazdája és ,hogy sokan látták már a szellemét és a gazdáját is.)Ezt mindenkinek úgy mondtuk el ,hogy amikor sétáltunk jött egy alak és ő mondta nekünk.
Sokan főleg a tanárok csak röhögtek ,de mi ezt akartuk.
Majd este kezdődött a móka.Fél tizenegykor kellett lefeküdni Kb. fél kilenckor sötétedett és a tábort erdős rész vette körül.
Fél kilenckor kicsalogattam Kb. 15 gyereket egy sűrűbb a tábortól messzebbi területre(ahol a bajtársaim már várták őket)
Ekkor már teljesen besötétedett elég félelmetes volt ekkor a barátaim elkezdtek zörögni finoman körölöttünk, mindenki berezelt akkor osztálytársam
ilyen nyöszörgő(hiteles) hangot adott.Ekkor az összes gyerek sikoltozva velem együtt vissza rohant a táborba.
Tízórakkor lámpákkal felszerelkezve megint kicsalogattam mindenkit(Kb. 23 fő)Ekkor már durvább megrémítési efekekteket használtunk.(piros szem a bokorban stb.)Miután már az eleje elkezdett rohanni én látványosan dobtam magamon egy hatalmasat és kiáltottam ,az utolsó 3-4 ember látott de befutott.Ekkor az összes haverom odajött hozzám és pikk-pakk lilafoltokat és véraláfutásokat varázsoltak a lábszáramra.
Majd "sántitgálva" bevánszorogtam a táborba egy-ketten akik nem futottak be a szobájukba kérdezték ,hogy mi bajom van.
Én mondtam ,hogy valami megfogta a lábam valami nyálkás...
Amikor a "sebem" megmutattam teljesen elképedtek.
Sokan szóltak a tanároknak akik csak azt mondták ,hogy biztos valaki csak szórakozik Gergő meg csak elesett de a sokktól képzelődik.
Ekkor már fél tizenegy volt és elküldtek aludni.De még hajnalba(1óra körül) kimentünk és félelmetes hangokat adtunk ki és kicsi kövekkel dobáltuk a redőnyt.Mindenki felkapcsolta a villanyt és halkan síkítoztak.
Másnap reggel megtudtam ,hogy sokan annyian féltek ,hogy egy ágyba aludtak(persze a lányok csak)
A tanárok még mindig csak a szokásos szöveget mondták ,de jött az este.
Amit most már nem részletezek.De végig ijeztgettünk mindenkit és a végén már amikor a gyerekek késsel láttak egy szakadt ruhás embert meg egy vörös szemű kutyát teljesen
sz@rtak.De már a tanárok is hittek nekik és 11 órakkor(ekkor eddig voltunk fent)odáig jutottunk ,hogy a tanárok seprűvel járőröztek odakint.
Mi hátradőltünk a szobánkban és miután szét röhögtük a fejünket kimentünk és közöltük mindenkivel ,hogy-hogy átvertük őket.
Ezután mindenki megakart ölni minket.(pl. egy fiú csapat kint hagyta a fociját a pályán ami az erdős rész másik részén van na és összebujva a sírás határán voltak..xĐ és amikor mentek mi ott szívattuk őket)
Na nekem ez volt a legjobb sulihoz kapcsolódó élmény.