Gyümi
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 2010.10.07 20:09 » |
|
Tesi óra után amikor öltözködtünk bejöttek a nagyok és az egyik kér a másiktól 1 öngyújtót az odadobja neki az közben fújta be magát és ráspriccelt a lángra...és lett 1 kis jó lángszóróXD mondjuk kicsit veszélyes de tök jó volt ott nézni:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #76 Dátum: 2010.10.07 20:18 » |
|
Ja, jó kis látvány. Még régebben csináltunk ilyet, a játszóteres pinpong asztalra felállítottunk egy hókupacot, elé egy gyertya gyújtva, aztán mehet a spré
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Ridik ;)
|
|
« Válasz #77 Dátum: 2010.10.07 20:24 » |
|
Ja, jó kis látvány. Még régebben csináltunk ilyet, a játszóteres pinpong asztalra felállítottunk egy hókupacot, elé egy gyertya gyújtva, aztán mehet a spré xD. Ezt idén télen megcsinálom én is osztálytársaimmal. (Ha lesz hó!? :/) Ma angolórán dolgozat.Megírtuk, beadtuk. Mindenki egyből:1 hiba ötös 2 hiba ötös... Mi 3 haverommal egész órán ezzel szivattuk a tanárt. Óra végén tanár jó ott az Andrásék csapata 1 jeggyel rosszabat kap, mi meg ha 1 jeggyel rosszabat kapunk lehet még ötös. :/ xD
|
|
|
Naplózva
|
Semmi gond Mark. Neked mindent. (757)
|
|
|
gulyko
Vendég
|
|
« Válasz #78 Dátum: 2010.10.07 20:27 » |
|
A tanár töri órán vetített egy bemutató és lesett minden a vetítő a hangfal az egyik gyerek megfelfordított hogy azta k*rva és a tanár meg nem vette észre hogy felordította nagyon nagyonvolt XD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #79 Dátum: 2010.10.07 20:27 » |
|
Ma töri. Gyerekek, ma négy szerencsétlen dolgozatot ír. Mondom: Fene egye meg bátyja', mondom úgyis én írok elsőként. Na mármost, az első felelő Koltay Attila. Mondom. Hát ilyen nincsen, csak a mesében. Enyhén Babi Nénis stílusban. Végül aztán összehoztam valamit, ilyen az élet. Kléni: Ötletet adtál nek(em)ünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamikus
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #80 Dátum: 2010.10.07 20:31 » |
|
Tesi óra után amikor öltözködtünk bejöttek a nagyok és az egyik kér a másiktól 1 öngyújtót az odadobja neki az közben fújta be magát és ráspriccelt a lángra...és lett 1 kis jó lángszóróXD mondjuk kicsit veszélyes de tök jó volt ott nézni:D
Tényleg poén tud lenni az ilyen, csak ez nem igaz. Már több kitalált történet is van itt, de ez az, ami tökre nem életszerű, mert nem valószínű, hogy a fickónak aki dobta olyan gyújtója volt, ami ég ha már egyszer meggyújtották, mert az eléggé drága ahhoz, hogy csak úgy dobálja (meg miért is pazarolná a gázt, hogy úgy dobja el ? ). A sima, meg nem ég, ha nem nyomod a gázadagoló gombot. Ha meg már a kezében volt, és úgy fújta, miközben égett, akkor egyrészt hülye a csávó; másrészt ügyes, mert ezt megtudta csinálni; harmadrészt elnézést kérek a vádaskodásért.
|
|
|
Naplózva
|
+------------------------------+ | Ha kivágod ezt a kupont, | | vehetsz egy új monitort ! | +-------------------------------+
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #81 Dátum: 2010.10.07 21:39 » |
|
xD. Ezt idén télen megcsinálom én is osztálytársaimmal. (Ha lesz hó!? :/) Vigyázzatok, mert ha beindul a kicsike, nehéz lefékezni a mellett, hogy megsül a kezetek
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
(-PRO-) Darknesss
1337 tag
Nem elérhető
Senki Alfonz (és igen, olyanom van, mint a képen)
|
|
« Válasz #82 Dátum: 2010.10.07 22:06 » |
|
Ma irodalom órán, szokás szerint, hülyítettük a tanárt! Osztálytársam az ellőte levő lánynak kikapcsolta a melltartóját erre a tanár felordít: HAGGYÁTOK MÁR ABBA A MELLTARTÓZÁST! /mellesleg a tanári szoba mellet van a terem/ + legtöbbször eldugjuk az irodalom tanár elől a szivacsot (: Volt már virágtartóban, a falon levő hangszóró tetején meg ezernyi helyen!
|
|
|
Naplózva
|
The darkest player of the game - by Tiger
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #83 Dátum: 2010.10.12 15:02 » |
|
Ma úgy írtunk olasz dogát, hogy előtte felírtuk szünetben a táblára kb. 5-6 ige ragozását, névmásokat, minden hülyeséget. Tanárnak nem tűnt fel Ettől függetlenül rohadt nagy karó lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pisti
|
|
« Válasz #84 Dátum: 2010.10.12 15:50 » |
|
Nálunk infóból felelet volt, egyik kérdésben az állt, sorolj fel mindent amit a CU-ról tudsz. ez nem a kémiai elem, félreértések elkerülése végettOsztálytársam mondta a tanárnak, hogy semmit nem tud róla, a tanár meg azt felelte, írjon oda valamit. Ez a hülye meg leírt a rézről mindent
|
|
|
Naplózva
|
"Alea iacta est."
|
|
|
Gyümi
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 2010.10.12 16:37 » |
|
Irodalom órán egy olyan teremben voltunk ahol az ajtó nagyon régi már ki is akarták cserélni és alig állt na beszél a tanár és akkor pufff eldőlt az ajtó és a tanár felkiált juj mi meg mindannyian röhögtünk XD olyan hangos volt hogy a folyosó végén is hallották és mindenki kiment hogy megnézze mi volt ez:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #86 Dátum: 2010.10.12 16:44 » |
|
Háát, ma egy osztálytársam, akit nagyon felhúztunk, meg 3-szor kellett felelnie ugyanazon az órán (nem is mondom mi lett a jegy ), és ideges volt, és a tanár leküldte a biosz terembe vmit felhozni. Alig akart lemenni. Amikor kiment, futott mint a ló, azt nekirohant az igazgatónak akinek forró kv volt a kezébe, az meg neki ment. Elsőnek nem tudta ki az, azt felkiállt, h: Minek állsz elém te redvás p***! Megnézte az igazgató volt az. Felkiáltott az igazgató, mindenki kirohant az osztályból azt felment az igazgatóiba Azóta nem láttam
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
Wborg1
Veterán tag
Nem elérhető
Népszerűség: 1024
|
|
« Válasz #87 Dátum: 2010.10.12 16:45 » |
|
Angolóra van, dejó. De: hülye Czinderi CZ-VEL (csak hogy neki is tettszen) ordibál össze-vissza, tanárnak elege van, büntetődoga mindenkinek, aszt még ő sír, hogy mér ír ő is dogát xD Másik, ismét angolóra, leverem a tolltartóm, kiömlik belőle minden. Oké, lenyúlok, füzetemre támaszkodom, majd hirtelen zutty! a padlón kötök ki. Csajok sikítanak (igen, elég hülyék), többiek röhögnek, köztük én is, tanár kérdezi: "Tamás, mit csinálsz ott???" Erre mondom: - Háát, csak fekszem a főldőőn és szedegetem fel a cuccaiim...
|
|
|
Naplózva
|
"a 1.-izét felérecsökkenytyük, a 2.-izét kécceresérenagyíttyuk" by ÉN "[2010.10.18. 16:47:49] Gaz: Wborg egy tisztességes, normális ember. Jó? te magaddal foglalkozzál..." http://sadypisten.blog.hu/ <--- KATT!!!
|
|
|
elbandii
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #88 Dátum: 2010.10.12 17:05 » |
|
tudni illik nekünk 3 nyelvet kell tanulnunk. (magyar, angol, német) amiből egy a tanárunk. Szegíny 70éves Marika Néni. Bejön hogy nagyba tartsa nekünk a németet, mi meg addig magyaráztuk neki, hogy magyar van, amig el nem hitte Jaj most jutott eszembe, a nyári tábor. Nos gondoltam, mert előtte még tanév közbe hallotam hogy sok jó csaj jön a táborba. Vetem egy 5 doboz gumit. Jó ez meg nem vicces. Jó akkor megyek a buszhoz, meglátom hogy itt a gumi el fog fogyni, csupa jó csaj... What The Fuck? 2 táskám volt. Egyikbe a cuccom, másikba a gumik. 2 tök ugyanolyan kinézetű. Erre én még félálomban fél 5kor, még kettőt látok mindenből, és se kép, se hang. Na mit láttam, hát 4 (ami amúgy 2) tök egyforma táskát. Na jóvan, tudom hogy másnapos vagyok, azthiszem hogy 4et látok, ezért felkapok egy táskát. 3-at tippelhettek hogy melyiket vittem. Megyünk tihanyra, és én KB fél úton felordítok, "G*ci csak a kotont hoztam!" Na jólvan, mindenki röhög. Na jó, nem csak ez a vicc. A srácok olyan töketlenek voltak, hogy este tőlem kértek, hogy hát tudod, mondtad hogy csak izé és hát... Tudnál adni? Én meg ott áltam mint egy díler nagyon nagy show volt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.10.12 18:07 írta elbandii »
|
Naplózva
|
<<== katt ide. Hülyeségre vagy éhes? Tucc ennél jobbat?
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #89 Dátum: 2010.10.12 18:52 » |
|
Tesi óra előtt öltöző... Zuhanyzó műanyag ajtójára ráfújtunk minden féle formákat dezodorral és meggyújtottuk öngyujtóval. Épphogy sikerült eloltani mielött jött volna a tanár. Olaszórán ülünk már kicsengettek 5 perce a tanár magyaráz, magyaráz... Megkérdezem: Bocsánat tanárnő de tudja, hogy kicsengettek. Mondja: Nem. Nem tudtam, sajnálom. Feladom a házit és mehettek >< Így késtünk el majdnem tesiről ><
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|