Colly
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #165 Dátum: 2011.01.04 20:08 » |
|
Na nem huzom az idöt kezdem is. Na szóval nyáron elmentem táborba ott rémtörténeteket mesélt mindenki és amikor a nagyobbak elmentek a saját szobályukba azután én akartam csinálni roluk egy képet és amikor kopogtam elkeztek egyszerre sikonyálni aszittem megsüketülök amikor mentem vissa a többiek mondták hogy ott is lehetet hallani és kitört a röhögés. lehet hogy nem vlolt olyan vicces de akkor nagyot röhögtünk rajta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #167 Dátum: 2011.01.04 21:43 » |
|
Nem vágom, de ha már itt vagyok, mesélek én is. Nyelvtan óra volt. Írni kellett egy olyan szót, ami TOR-al végződik.. Jólvan, játszunk, egyszer csak jön ez; A krokodikhoz hasonlít az orra, és olyasmi. Erre írja egy gyerek(na jólvan én voltam xD): DISZNÓTOR! Erre a válasz: aligátor. Na mondom ez nem ér. :/
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #169 Dátum: 2011.01.04 21:59 » |
|
Két windows gomb balra? A második sor meg gyakorlatilag abc rendbe van rendezve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sTofii™
1337 tag
Nem elérhető
Legenda.?
|
|
« Válasz #170 Dátum: 2011.01.05 22:20 » |
|
Az osztálytermünk alatt van egy emelettel a tanári dohányzó, ezért gyakran szoktuk érezni a füst szagot. Az egyik órán is ott voltunk. A tanár megkérdezi: Gyerekek, mi ez a cigi szag? Én: Jaj bocsánat tanárnő mindjárt elnyomom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam15
Veterán tag
Nem elérhető
Elmélkedő vándor a nagyvilágban
|
|
« Válasz #171 Dátum: 2011.01.06 00:09 » |
|
Ma technika órán beszéltük a féléves jegyet az osztályban. Eljutotunk a legrosszabban tanuló gyerekhez aki egyébként 6 technikán nem volt ott, de ő elkezdte: Csak 1 technikán nem voltam itt, A technika nem is olyan fontos mert sportoló leszek, stb. Elkezdett veszekedni a tanárral erről és addig huzodot hogy a 12 fős osztályon nem is értünk a végig az óra végére. Illetve ugyanezen a technikán: Ki lett osztva a dolgozatunk: Az enyém 3/4 lett. Mondom a 2 padtársaimnak: -Ez már mi, hiszen kevesebb mint 1!! Aztán megyek ki aláíratni az ellenőrzőben a jegyet és azt látom a naplóban hogy négyes van beírva az én oldalamon. Gyorsan elő a tollal és kisatírozni a hármast mellőle. A tanár nem is figyelte csak aláírta a jegyet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #172 Dátum: 2011.01.12 17:18 » |
|
Árpád-házi királyok puska a táblán...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #173 Dátum: 2011.01.12 19:21 » |
|
Neeeeee. Must try.
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #174 Dátum: 2011.01.12 20:59 » |
|
Amúgy nézte a tanár az óra elején, de nem esett le neki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frg/10
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #175 Dátum: 2011.01.12 21:37 » |
|
Oli ez b*szott nagy xDDDDDDDD
Most én írok: Nem voltam ott, osztálytársam mesélte, de állítólag az egyik oszt. társam egy literes kólásüveget (bontatlant) kidobott a 3.-ról, (előtte jól felrázva) ami aztán szépen pörgött, forgott, pattant össze vissza. Megpróbálom rávenni, hogy csinálja meg még1x, de akkor ár le is kamerázom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Colly
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #176 Dátum: 2011.01.12 22:06 » |
|
am mi elneveztük a tanárainkat állatoknak xD pl.:oszt.fönök(bagoly) ja erröl jut eszembe a munkafüzetbe bele volt nyomtatva 1 bagoly elkeztem hangosan röhögni tanár kérdi min röhögök én meg: semmin... xD másik:még kedden föcin leveleztem oszt. társammal azt véletlen ledobta a földre a levelet felvettem a tanár rám nézett arréb raktam a radirom mintha az lett volna azt vissza nézett a könyvére xD hát ez LOL Oli
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #177 Dátum: 2011.01.12 22:13 » |
|
Fizika tanár : Kinek van számológépe? Én : Nekem. (csak nekem volt) Tanár: Elő is tudod venni? Én: Elővettem... Tanár : Oda is tudod adni? Oda adtam Szegény kicsit ideges lett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Colly
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #178 Dátum: 2011.01.14 23:54 » |
|
tegnap magasugrásoztunk oszt. társam ott állt a rudnál amikor ugrottam véletlen levertem a lábammal a rudat az nekiment meg még + megrugtam a rudat tuti fájt szegénynek xD meg ma ugyanaz az oszt. társam elment mögöttem pont gyürüztem azt véletlen segberugtam xD ja meg elsö padban ültem a tanár elkezdett magába dudolni padtársammal ránézünk azt utána ö is ránk azt mind a 3-an elkeztünk röhögni na ez az ucso: tanár elkezdett egykis szöveget énekelni valami zenéböl vagy nemtom xD erre én:jól érzi magát? ö:Szandra szemtelen vagy? xD (am nem az énektanár hanem az angoltanár volt xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #179 Dátum: 2011.02.01 16:31 » |