Surveyor
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Big Tower Challange Modder
|
|
« Válasz #15 Dátum: 2010.09.09 23:12 » |
|
Kivittem és nem olyan rossz. Sőt. Jó tanács: a fal és a padló textúra SOHASE ( kivéve ha direkt szivatni akarsz) legyen ugyanaz. Lehet közel hasonló is, cxsak nem egyforma. Mivel 100% árnyék belülről a torony ezért a fények nem dominálnak, így alig lehet észrevenni a feljárót.
Amúgy jó úton jársz a siker felé: először csinálj olyat amit szeret az ember: könnyűt, így úgy lép ki a játékból, hogy ezaz kivittem és örül és a mod és a készítő nevét poitívan tárolja az agyában. KÉsz.
Köszönöm! Direkt csináltam egyformára a padlót és a falat, mert talán így nehezebb volt kivinni és többet játszottak talán vele. És igen. Nem azért csináltam , hogy "fú de nehéz" legyen hanem , hogy egy kicsit gyakoroljak, és hogy tudjam milyen is ha nem csak én viszem végig.
|
|
|
Naplózva
|
Az ember több annál, mint amit alkotni tud! (Balázs Ferenc)
|
|
|
Surveyor
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2010.09.09 23:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
láng láger
1337 tag
Nem elérhető
Na aki beszó' annak szó' a kép.
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2010.09.10 12:56 » |
|
azon h átlehet menni a falon és dobál egyszerűbb megoldani mint gondolnád,ha kész egy új verzió(nem úgy értve h új rész hanem fejlesztetted a mostanit) akkor töröld a .kd1-et,amikor belépsz a játékba regenerálódik és jó lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Surveyor
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2010.09.10 13:05 » |
|
azon h átlehet menni a falon és dobál egyszerűbb megoldani mint gondolnád,ha kész egy új verzió(nem úgy értve h új rész hanem fejlesztetted a mostanit) akkor töröld a .kd1-et,amikor belépsz a játékba regenerálódik és jó lesz Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BlueBoy
Vendég
|
|
« Válasz #19 Dátum: 2010.09.10 13:55 » |
|
Nem is rossz. Nekem tetszik, 2x kivittem, grat. De viszont találtam 1 bugot, ahol mindig beragadok, csinálok képet és editelem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Surveyor
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 2010.09.10 14:38 » |
|
Nem is rossz. Nekem tetszik, 2x kivittem, grat. De viszont találtam 1 bugot, ahol mindig beragadok, csinálok képet és editelem. oOK majd megnézem. De én nem találtam eddig benne bugot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BlueBoy
Vendég
|
|
« Válasz #21 Dátum: 2010.09.10 14:49 » |
|
Hát, nem tudom 1x sikerült a bug, többször nem lehet, hogy csak véletlen hiba.(?) Olyan van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Surveyor
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 2010.09.10 15:17 » |
|
Hát, nem tudom 1x sikerült a bug, többször nem lehet, hogy csak véletlen hiba.(?) Olyan van?
Ezek szerint igen . Nem baj akkor nincs benne bugg. De az új pályát is teszelni kéne úgyhogy hajrá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BlueBoy
Vendég
|
|
« Válasz #23 Dátum: 2010.09.10 15:20 » |
|
Előbb fenn voltak kezdők, és nem tudták, hol kell felmenni/tovább menni, szerintem egy képet csinálj a kezdőhelyről. Meg őhm, a bunkereket szedd ki, és csak 1 maradjon ami egyből a btc-hez spawnol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Surveyor
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 2010.09.10 16:27 » |
|
Előbb fenn voltak kezdők, és nem tudták, hol kell felmenni/tovább menni, szerintem egy képet csinálj a kezdőhelyről. Meg őhm, a bunkereket szedd ki, és csak 1 maradjon ami egyből a btc-hez spawnol. nem. mert eza történet lényege... hogy apiramisban talál eg teleportot. olvassák el ha nem tudják ez van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BlueBoy
Vendég
|
|
« Válasz #25 Dátum: 2010.09.10 16:37 » |
|
Ja értem, akkor nem szóltam. Egyébként amit feltettél sticken kérdést, arra a válaszom, a 2. nehezebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #26 Dátum: 2010.09.10 17:44 » |
|
Segítek, ha kell. Csak keress meg. Jah és amikor bele mentem a teleportba akkor pattod a mod padlója... Vagyis ne a piramis helyére rakd a spawnolást, hanem kissit feljebb. És akkor nem fog dobni. Amúgy ha játékban beírod a chatba, hogy /coords akkor ki írja azokat a koordinátákat, ahol vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Surveyor
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 2010.09.10 17:49 » |
|
Segítek, ha kell. Csak keress meg. Jah és amikor bele mentem a teleportba akkor pattod a mod padlója... Vagyis ne a piramis helyére rakd a spawnolást, hanem kissit feljebb. És akkor nem fog dobni. Amúgy ha játékban beírod a chatba, hogy /coords akkor ki írja azokat a koordinátákat, ahol vagy.
Köszi de már nem paddog... legalábbis nekem az új verzió
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #28 Dátum: 2010.09.10 18:35 » |
|
Szerintem az első könnyű lett a másodikat is 3. nekifutásra vittem végig. De azért első challange-nek nem rossz! Várom a következő részeket.
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #29 Dátum: 2010.09.10 18:37 » |
|
Surveyor lehet hogy könnyű lett meg rövid ,de azért jó lett.Nekem kifejezetten tetszik pl.azért is mert nem csak szürke,szóval grat.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
|