Ridik ;)
|
|
« Válasz #15 Dátum: 2010.09.26 12:12 » |
|
Egy vicc, férfiak számára:
Mi a különbség egy római légió és egy nő között? - Egy római légióban csak hatezer ember volt.
Egy közlekedési vicc:
Dermesztő hidegben lehúzott ablakkal száguld a taxis. A didergő utas megjegyzi: - Igazán felhúzhatná az ablakot, odakint nagyon hideg van. - Na és mit gondol, ha felhúzom, odakint melegebb lesz?
Egy anyósvicc:
Két barát beszélget: - Az én anyósom olyan, hogy egy tárgyról órákig tud beszélni. - Az semmi! Az enyémnek még tárgy sem kell, és napokig jár a szája.
Egy malac vicc:
A lány reggel megy haza, és az anyja e szavakkal várja: - Hol voltál egész éjszaka? - Tudod, az udvarlóm meghívott vacsorára. Aztán megreggeliztünk.
Egy anyósvicc:
Kovácsékhoz felugrik az anyós frissen vágott hajjal, és így szól: - Na ugye, mennyit számít a frizura! Így, rövid hajjal nem nézek úgy ki, mint egy öregasszony. - Tényleg nem, -mondja Kovács- inkább mint egy öregember!
|
|
|
Naplózva
|
Semmi gond Mark. Neked mindent. (757)
|
|
|
Szandií^^
1337 tag
Nem elérhető
Hmm
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2010.09.26 12:39 » |
|
Még pár humoros beszólás Bajban van, mint Ádám anyák napján. Budapesten kétféle gyalogos van: kaszkadőr és kamikáze. Nem azért küzdöttem fel magam a tápláléklánc csúcsára, hogy vegetáriánus legyek. A mákos-meggyes bableves egy olyan étel, ami úgy készül, hogy kettőt lapozunk a szakácskönyvben. A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni. A dzsungelben minden ehető. Te is. A legrosszabb dolog a világon az, amikor a hülyeség szorgalommal párosul. A sast legkönnyebben a tojásban lehet elkapni. Kórustag voltam, amíg rá nem jöttek, honnan jön a zaj. S mondá az Úr: legyen világosság! S váratá őt az ELMÜ három hónapig. Én sosem verem a kiskutyámat. Ha büntetni akarom, szájkosarat teszek rá és bezárom egy órára a kolbászok közé. Nagyanyám nagyon kemény asszony volt. Három férjet temetett el, pedig kettő közülük csak szundikált. Pezseg, mint aranyhal a királyvízben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2010.09.26 20:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szandií^^
1337 tag
Nem elérhető
Hmm
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2010.09.27 17:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Szandií^^
1337 tag
Nem elérhető
Hmm
|
|
« Válasz #20 Dátum: 2010.09.28 16:50 » |
|
Igaz,ezt már láttátok,meg az előző humor topic-ban is elküldtem,de annyira bírom http://www.youtube.com/watch?v=5Cjrp23lBSMAzért a vicces beszólások sem maradhatnak ám el Felirat a motoros hátán: "Ha ezt el tudod olvasni, leesett az asszony!" Ekkora zajban nem lehet légkalapáccsal dolgozni! Átkok Ó, hogy egy csontváz hívna baráti találkozóra! Ó, hogy a vakondok puszilgassák a homlokod! Hogy a patológus lásson beléd! Hogy a könnyűbúvárok tisztítsák meg a szélvédődet! Hogy faggasson téged a Mónika! Hogy nőne körülötted a meteor árnyéka... Egy fogad legyen és az is fájjon! Hogy a patológus lásson beléd! Hogy a lánctalpas csiklandozná meg a hasadat! A könnyűbúvárok pucolják meg a szélvédődet! A medve igyon rád vizet! Az forgassa meg a spórolt pénzed, aki nem volt apáca! Rohadjon meg az összes befőttöd! Mókus rakjon fészket az orrodban! Az APEH levelezzen veled! Hogy kötölődzön csomó a gatyamadzagodon mikor elér a szapora! Egyszerre kapj tüsszögési rohamot és hasmenést! A nyüvek adjanak neked jóéjt-puszit! Hajoljon föléd a boncmester... A bőr hűljön a fogadra! A hangyák kubikozzák ki a májad! Hogy mindenki nevessen, csak te vigyorogj! Hogy szárítsam meg a gatyámat a keresztfádon! Annyi esélyed legyen, mint Szálasinak a népbíróság előtt! A rák egye ki a bendődet! Hogy szőjön valaki norvégmintás pulóvert a testszőrzetedből! Olyan lázad legyen, hogy a családodat melegen tartsa. Hogy folytál volna le apád lábán! A holló játsszon a szemeddel! Hogy neveznének el betegséget rólad! Téged is inkább a Nap keltett volna ki... Simuljon ki az EKG-d! Mengele legyen a háziorvosod! Legyen száz gyűrűd, de ujjad egy se! Inkább a nyakadat vágták volna el a köldökzsinór helyett! Inkább a lepedőn száradtál volna meg! Hogy sírva adják rád az inget! Hogy kapna be a fogaskerék! Hívjon az öcséd Apunak! Az Isten pofozza rád a temetőajtót! A villamos szabja rád a rövidnadrágodat! A szél kuszálja össze a lábaidat... A pék rakjon tele! Anyádék is inkább mentek volna moziba... A ló nyalja meg azt a meztelen szemedet! A kukac álljon a talpadba! Akkor legyen áramszünet, amikor a szívedet műtik! A kannibálok mondják rád, hogy jó ember voltál! A hátad legyen elöl! A Doszpot Péter rajzoljon körül! A bőgő álljon a hasadba és a rák pengesse!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szandií^^
1337 tag
Nem elérhető
Hmm
|
|
« Válasz #21 Dátum: 2010.09.29 17:22 » |
|
Pár vicc A Danubius rádiót felhívja a cigány: - Jó nápot kivánok. Lákátos Áládár vágyok. Tegnap a Váci utcábán táláltám egy pénztácát. Volt benne 82 ezer forint, 510 német márká, 600 UZSA dollár, 500ezer olász lirá, és 280 svájci fránk. Volt benne egy személyi igazsolvány is, aszongya: Kiss Páter Richárd, Budapest, Dobo ucca, Nnnnaa, neki küldeném a következő számot.... Két ördög találkozik. Az egyik vidám, a másik szomorú. A vidám megkérdezi a szomorút: - Miért vagy szomorú? - Az utóbbi időben sok gondot okoznak nekünk a felvételnél a programozók. - Miféle gondokat? - Például tegnap az egyik motoros fűrésszel a fél részleget likvidálta, mire sikerült neki megmagyarázni, hogy ez nem a DOOM folytatása! - Mivel működik a számítógép? - - Füsttel. Ha kiszáll belőle, nem megy tovább. A három roma gyerek elmegy a szomszédos búcsúba muzsikálni. Hajnaltájt érnek csak haza mikor az öreg purdé faggatja őket: - Hát fijajim, milyen vót a bucsu? - Aaa, az jó vót. - Éteték? - Éttünk. - Ittatok? - A tok az itt van, de a hegedűt szétverték a hátunkon. Windows szlogen: Gondolkodom, tehát FAGYOK ! Windows - vírus? Sokan mondják, hogy a Windows valójában vírus, pedig nem az. Nézzük meg, mit csinál egy vírus? 1. Villámgyorsan terjed - jó, a Windows is ilyen. 2. A vírusok gyorsan felhasználják a rendszer erőforrásait, lelassítják a rendszer működését - mondjuk, a Windows is ezt teszi. 3. A vírusok időnként törlik a merevlemezed tartalmát - bár ezt a Windows is megteszi időnként. 4. A vírusok úgy kerülnek a felhasználóhoz, hogy hasznos programnak álcázzák magukat - hoppá, a Windows is így terjed. 5. Egy vírusos gép tulajdonosában gyakran felmerül, hogy nagyon lassú a gépe (lásd 2. pont) és szüksége lenne egy gyorsabbra - izé, ez a Windows esetében is így van. Eddig úgy tűnik, hogy a Windows egy vírus, ám van néhány különbség is: - a vírusokat a készítőik folyamatosan fejlesztik - a vírusok szinte minden gépen működőképesek - a vírusok forráskódja tömör, gyors működésű és megbízható. Szóval a Windows nem egy vírus. Csak egy bug.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #22 Dátum: 2010.09.29 21:57 » |
|
Egy kisfiú almamagot árul az utcasarkon. Meglátja a rendőr, és kérdi: - Mit árulsz kisfiú? - Almamagot! Ettől lehet okosodni. Száz forint az ára. - Na, adj egyet! - azzal lenyeli a rendőr. Pár perc múlva így szól a gyerekhez: - Te becsaptál engem! Ennyi pénzért én két kiló almát tudok venni, és abban rengeteg mag van. - Na látja! Már hat is!
Faviccek: Mi a legkisebb favicc? A szálka! Mi a legrégibb favicc? Már elkorhadt! Mi a legújabb favicc? Éppen most faragják!
Két kamera ül a fán leesik az egyik mondja a másik:-Felvegyelek?
Mit mond az illedelmes terminátor? :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Bocs hogy félbeszakítottalak!
Milesz a trabantból ha nekimegy a falnak? :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Porse
Hogy hívják az arab fogorvost??? Blend-ahmed.
|
|
|
Naplózva
|
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." by:Michael Schumacher
|
|
|
Szandií^^
1337 tag
Nem elérhető
Hmm
|
|
« Válasz #23 Dátum: 2010.09.30 19:48 » |
|
Pár locsolóvers..igaz,nincs húsvét,de nagyon tetszik nekem Természetbarát locsolóknak: Zöld a moha, zöld a páfrány, Meglocsollak, házisárkány. Sivatagban él a teve. Locsolkodni jöttem. Hehe! Árok partján döglött ló. Én vagyok a locsoló. Én kis kertész legény vagyok, Magam után szagot hagyok. Zöld erdőben jártam, Zöld levelet láttam. Elszívtam! Bejött! Ganédombunk oldalában megjelent egy bögöly, meglocsollak, azé' hogy meg ne d-ögölj! Szomjas locsolóknak: Zöld erdőbe vótam, Adj egy sört, oszt jó van. Én verset nem tudok, azt mondjanak a kicsik. Én csak azért jöttem, hogy igyak egy kicsit. Zöld erdőben jártam, unikumot láttam. Ha nem kapok belőle, nem locsolok jövőre. Sört innék, bort innék. Szabad-e locsolni? Szomjas vagyok! Locsolhatok? Zöld erdőben jártam. Berúgtam, oszt' hánytam. Politikus locsolóknak: Zúg a traktor, szánt az eke, Elvtársnő, permetezhetek-e? Nem vagyok én liberális, ezért vagyok ideális. Szabad-e locsolni? Kossuth téren jártam, Nagy tömeget láttam. Nem akart oszolni, Szabad-e locsolni? Fövárosban jártam, balesetet láttam. Én voltam a hibás, rögtön odébb álltam. Szabad-e locsolni? Igaz, hogy én mókás vagyok, A vágyaim mégis nagyok: Meglocsollak és cserébe Tojást tegyél e tenyérbe! Csak tojással be nem érem, Az ÁFÁ-val együtt kérem. Zöld erdőben jártam, Atombombát láttam. Fel akart robbanni, Szabad-e locsolni? Anyagias locsolóknak: Tavasz van, tavasz van! Mosolyog az ég is, Adjanak egy ezrest, Mosolygok majd én is! Zöld erdőben jártam, Barna medvét láttam, Szereti a mézet, Add ide a pénzed! Ajtó mellett állok, piros tojást várok. Ha nem adtok piros tojást, idepipiskálok! Egyéb locsolóversek: Van nálam egy kis pacsuli, Leloccsintom magát. Ha egy kicsi mázlija van, Szereti a szagát. Verset kéne mondani mostan, persze rögtön, itt, és nyomban. Legyen benne nyúl és tojás, kölnivíz meg egyebek, Hogy a versem hallgatói boldogok legyenek. De ha már ezt felsoroltam, A szót tovább minek is nyújtsam, Felteszem inkább a kérdést, Szabad-e locsolni? Egy tök - két tök - három tök - négy tök, Nem tökölök - Öntök. Zöld erdőben jártam, Elszállott egy sirály, Locsolkodni jöttem, Hö, király! Zöld erdőben nem jártam, kék ibolyát nem láttam, Nem akart hervadni, nem-e szabad-e locsolni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wborg1
Veterán tag
Nem elérhető
Népszerűség: 1024
|
|
« Válasz #24 Dátum: 2010.09.30 19:54 » |
|
Nah ehhez mégegy:
Zöld erdőben voltam, arra járt a medve; úgy gondolta könnyít magán, nesze, itt a nedve!
|
|
|
Naplózva
|
"a 1.-izét felérecsökkenytyük, a 2.-izét kécceresérenagyíttyuk" by ÉN "[2010.10.18. 16:47:49] Gaz: Wborg egy tisztességes, normális ember. Jó? te magaddal foglalkozzál..." http://sadypisten.blog.hu/ <--- KATT!!!
|
|
|
gulyko
Vendég
|
|
« Válasz #25 Dátum: 2010.09.30 19:55 » |
|
Nos itt egy pár malacos vicc Nyár van, és a második emeletről egy férfi nyakába zuttyan egy használt kotongumi. Felháborodva néz fel. Látja, hogy csak egyetlen ablak van nyitva. Felveszi a pottyanatot, és becsenget a lakásba. Kijön egy idősebb úr. - Mondja, kérem, ki tartózkodik abban a szobában, aminek az ablaka az utcára néz és nyitva van? - kérdezi. - A lányom és a vőlegénye. - Akkor tessék, itt van az unokája. Az emberek beszélgetnek a kocsmában, hogy ki hány figurát ismer a kefélésben. - Én huszat ismerek! - szól az egyik. Az emberek hümmögnek. - Én harmincat! - mondja egy másik. - Az semmi, én negyvenet! - kiabál valaki hátulról. Elismerő moraj. - Hát te, Józsi? - kérdezik az egyik félrehúzódót. - Én csak azt a hagyományosat, mikor az asszony lefekszik hanyatt, szétteszi a lábát, én meg ráfekszek és bedugom. Kiáltás ismét hátulról - Akkor én negyvenegyet! Az előjáték során megszólal a lány: - Nyom a pecsétgyűrűd. - Az nem a pecsétgyűrűm, hanem a karórám. A városi bankba bankrablók törnek be. - Vetkőzzön mindenki meztelenre, és feküdjön arccal a földre! - üvölti az egyik, miközben egy sorozatot enged a falba. A pénztárosnő csukott szemmel teljesíti a parancsot, mire odaszól neki a kolléganője: - Nem muszáj becsukni a szemed, mert ez igazi bankrablás, és nem hivatali buli! Kovácsot a liftnél kedélyesen hátba csapja szomszédja és így szól: - Gratulálok öregem! Hogy neked milyen vidám, jó humorú kis feleséged van! - Igazán? - Komolyan. A múltkor elmeséltem neki egy jó malac viccet és úgy nevetett, hogy mindketten majdnem kiestünk az ágyból! Az orvos behívja a várószobában üldögélő férjet a rendelőbe: - Nézze csak, uram - mondja - megpróbálok finoman, tapintatosan fogalmazni. Szóval van egy jó és egy rossz hírem a maga számára. - Mi a rossz hír? - kérdezi idegesen a férfi. - Úgy van, ahogyan sejtettük. A feleségének trippere van. - Hát ez tényleg nagy baj. És mi a jó hír? - Az, hogy nem magától kapta. Egy bácsi elmegy az orvoshoz, és panaszkodik hogy kilencvenkettő éves és öregszik. - És milyen jelei vannak? - kérdezi az orvos. - Hát, mondom az asszonynak tegnap, hogy gyere drágám, dugjunk egyet. Erre jól leteremtett, hogy micsoda telhetetlen disznó vagyok, hiszen félórája sincs, hogy dugtunk! - De bácsika, miért panaszkodik, ez remek dolog a maga korában! - Igen, de a feledékenység...! Az étterem annyira zsúfolt, hogy egy vacsorázni betérő férfi más lehetőség híján odalép egy magányosan ülő hölgyhöz, és udvariasan megkérdezi, volna-e az asztalnál szabad hely. - Pimasz disznó! -kiáltja válaszul a hölgy. - Hogy én lefeküdjek magával? Soha! Mindenki a férfit nézi, aki vörös képpel odébb kullog, és letelepszik a bárpult mellé. Némi idő elteltével a hölgy feláll az asztaltól, és odamegy a megszégyenített férfihoz: - Ne haragudjon rám. Viselkedéspszichológus vagyok. Az imént csak egy tesztet csináltam. Kíváncsi voltam, hogyan reagál egy ilyen inzultusra. A férfi hirtelen elordítja magát: - Micsoda? Tízezret egy éjszakáért? Hát mit képzelsz magadról, anyukám?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szandií^^
1337 tag
Nem elérhető
Hmm
|
|
« Válasz #26 Dátum: 2010.10.01 14:07 » |
|
Rómeó és Júlia kicsit másképp..naon durva.. xD
Kar: Két nagy család élt a szép Veronába Ez lesz a szín, utunk ide vezet Rómeó nem nyúlhatott Júliához, Mert nem kapott szabad kezet De Ő megtette ezt, s ahogy írva volt, Megrázta Őt a 380 Volt. Csak amikor már sarjuk föld alatt van, Ezt mondja el e 10 perces darab. Néző, türelmes füllel jöjj, segédkezz, És mi eddig csonka volt, itten az egész lesz.
Rómeó: (bejön létrával a kezében, hasra esik) De kuss, Júlia vetkezik (sztriptíz következik) Látom amint ruhája, omlik a válláról S tar fejét megfosztja parókájától Kinyitja az ablakot, s dús hajába tép a szél Itt látom én, hogy Bánfiból egy liter is elkél Te vagy számomra az élet, Nélküled én nem is élek. Mosolyod számomra meghozza a tavaszt Hát nem érted, szeress Te paraszt. (suttogva halkan hogy amaz meg ne hallja) Lám meglát engemet, amint a földön heverek (s fölkiált)
Júlia: Ó, Rómeó, de nem az, Csak Romja ó, Romja ó Óh, Rómeó, miért vagy Te Rómeó? Dobd el neved, S vidd innen a mocskos kezed Tagadd meg atyád, S told le a gatyád.
Rómeó: Ó, Júlia, szeretem szemed Mely kancsal, s üveg Szeretem füled, Mely a válladon lebeg Szeretem orrodnak két hatalmas likát, Melyen a pesti gyors röhögve fut át.
Júlia: Ó, Rómeó, szeretem fejedet Azt a kerek holdat, Melyen már nem segít A hajnövesztő oldat.
Rómeó: Ó, Júlia, beléd estem mint vak ló a gödörbe, Érted könnyezem a felmosó vödörbe. Ha méhecske volnék, mézet hoznék eleségül, Ha marha volnék, elvennélek feleségül.
Kar: Így fejezte ki Rómeó fröcsögve szerelmének hevét, S ennek is Júlia itta meg a levét.
RÓMEÓ & JÚLIA (Duódráma)
R: Megyek hát, s tüstént szólítom kedvesem, Hisz biztos reám vár talpig tetvesen. De csitt! Mi fény villózik amott? Konnektorba nyúlt, s ettől görcsöt kapott. Ó, én egyetlenem, segítenék máris, De nem teszem, hisz látom élvezed a fázist.
J: Bűzt hoz a szellő, ez Rómeó lenne? Ilyen szaga neki van, biztos vagyok benne. Elindult felém, ide vezet útja, Remélem, hogy erejéből több menetre futja. Jöjj hát szerelmem, s csókold meg ajkamat, De sietned kell, mert bélgiliszták hajtanak.
R: Mily furcsa a hangja, csak nem esett baja? Tán rühes a kedves, hogy hullik a haja? Ó, a galád tele van kéjjel, Biztosan megcsalt mással az éjjel.
J: Ne szólj így Rómeó, hisz meg szűz vagyok.
R: A füledre kedves, attól hallasz nagyot.
J: Szerelmem Rómeó, ne gyanúsíts engem, Hisz éjjel az odúm csak terád fentem. Loboncos trombitád, mely igen derék fajta, Nyújtsd fel hát íziben, s felhúzlak rajta.
R: Értem a terved, fáj a fogad a golyóra, Húzzon fel inkább a Vágó Pisti rolója.
J: Hármat kérek kedves, ölelj, csókolj, szeress, Szoknyám alatt íziben mamutfészket keress!
R: Ide figyelj kedves! Mit mondasz, csupa vidámság, De nincs itt a Dévényi, ez nem három kívánság. S most mondok neked szépet én is Júlia: Arcod látványától kipusztul Grúzia.
J: Szerelmem Rómeó, hangod mint az álom, Meredő tagodat epedve várom. Tudom, hogy féltél, s éjjel reám vártál, S félelmed jeléül megtelt az ágytál. Tudom, hogy szeretsz, s imádsz kellőképpen, Vizelő kacsád kimutatta nékem.
R: Szót se többet erről, hisz elég a bajom, Az engem ért csapást szó nélkül nem hagyom. Keserű a sorsom, melynek tűz az oka, Házunk égésének nagy volt a foka.
J: Ezek után Rómeó nem élet az élet, Haljunk meg együtt, igyuk meg e mérget. Az élet örömeit már élvezni nem merem, Mert napok óta sajog, s gyötör aranyerem. Ég veled hát kedves, az életet már utáltam, S ha meghaltam, jöjj te is utánam. (Júlia megissza a mérget, s meghal.)
R: Balga lány, mit képzelsz! Hogy halni veled menjek? Odébbállok, s inkább maszturbálok egyet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fegyenc
Új
Nem elérhető
[img]http://stickman.hu/images/smiley/xd.png[/img]
|
|
« Válasz #27 Dátum: 2010.10.01 14:48 » |
|
LOL
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ridik ;)
|
|
« Válasz #28 Dátum: 2010.10.02 10:47 » |
|
Székely viccek
A székely, az angol és a francia bizonygatja egymásnak, hogy a saját nyelvük a legbonyolultabb. Az angol azt mondja: A mi nyelvünk a legbonyolultabb, mert úgy írjuk, hogy S h a k e s p e a r e és úgy mondjuk, hogy Sekszpír. A francia azt mondja: A mi nyelvünk a legbonyolultabb, mert úgy írjuk, hogy B o r d e a u x és úgy mondjuk, hogy Bordó. A székely azt mondja: A mi nyelvünk a legbonyolultabb, mert úgy írják, hogy Gara és úgy mondjuk, hogy Vasútállomás.
Fiatalok kirándulnak székelyföldön. A faluba visszamenet eltévednek. Az arra érkező székely bácsit kérik meg segítségre: - Elnézést bátyánk, messze van ide a falu? Mire a székely bácsi: - Hát ide 10 km légvonalba' de tudok egy rövidebb utat...
A székely fiú vacsora közben így szól az anyjához: - Édesanyám, nem elég savanyú ez a káposzta. - De hát fiam, ez nem savanyúkáposzta, hanem mákostészta. -Annak elég savanyú.
Jean viccek
- Jean! Hány fokos a fürdővizem? - 26, Uram. - Plusz vagy minusz?
- Jean, miért szorít a lakkcipőm? - Mert benn maradt a nyelve, uram. - Ugyan, Jean! Ha kidugom a nyelvem, akkor is szorít. - Jean, rúgja be a motort! - Már berúgtam, uram. Ott van az árokban.
Viccek hölgyeknek
Két barátnő találkozik a cukrászdában: - Kinek viszed ezt a nagy szelet tejszínhabos tortát? - A férjem titkárnőjének. - Születésnapja van? - Nem. Túlságosan karcsú.
Mivel tudja felizgatni a férj a feleségét a házasság első, második és harmadik öt évében? - Az első öt évben a testével, a második öt évben a pénzével, a harmadik öt évben pedig a puszta jelenlétével. Miért teremtette meg Isten a férfit? - Mert a gorillákat sehogy sem tudta megtanítani a fűnyírásra.
Muszlim viccek
Allah Osama bin Ladenhez szól: - Te barom! NEM azt mondtam, hogy térítsd el a gépet, hanem azt, hogy térítsd meg a népet...
A német, a francia és a Török mennek fel az Eiffel torony lépcsőjén. Az út egyharmadánál a francia a kidobja a sálát, - Miért dobtad ki a sálad? - kérdik tőle. - Hogy lássuk, milyen magasan vagyunk. A sál miatt ne aggódjatok, nálunk Franciaországban nagyon sok van belőle. Mennek tovább. Az út háromnegyedénél a török kidobja az ópium pipáját. - Miért dobtad ki azt a pipát? - kérdik tőle. -Tényleg magasan vagyunk, kíváncsi voltam mennyi idő alatt ér le. De ne aggódjatok miatta, nekünk van belőle bőven. Mennek tovább, míg fel nem érnek az Eiffel kilátójába A német egyből kidobja a törököt. Az angol meghökken. -Miért dobtad ki a törököt? - kérdi. -Még kérded? Van elég belőle nálunk!
Anyós viccek
Hatalmas viharban, csenget az anyós. A veje nyit ajtót: -Anyuka, mit keres itt ilyen rossz időben? Mért nem megy szépen haza?
Két barát beszélget: - Miért tartod a megboldogult anyósod hamvait üvegbúrában? - Tudod, mindig szeretett kinézni az ablakon. A gróf így szól az inasához: - Itt van 1000 forint. Hajtson ki az állomásra, és hozza haza az anyósomat. - És mi van akkor, ha nem érkezik meg? - Akkor kapsz még 1000 forintot
|
|
|
Naplózva
|
Semmi gond Mark. Neked mindent. (757)
|
|
|
gulyko
Vendég
|
|
« Válasz #29 Dátum: 2010.10.02 20:02 » |
|
Itt egy pár Jean vicc - Jean, élnek emberek a Holdon? - Nem, uram! - Akkor miért világítják ki minden este? Hová lett a szürke kalapom, Jean? - Tönkrement, uram. - Akkor menjünk utána! - Jean, milyen magasan repült a vadkacsa, amit ez előbb lelőttem? - Körülbelül 200 méter magasan, uram. - Máskor nem pazarolom a lőszert. Ha olyan magasról leesik, úgyis megdöglik. - Jean, kössön spárgát az anyósomra. - Miért, uram? - Sárkányt akarok eregetni. - Jean, pettyes a ribizli? - Nem, uram. - Akkor megint katicabogarat ettem. - Jean, szóljon, amikor átszeljük az egyenlítőt! - Minek, uram? - Mert meg akarom tekinteni! - Jean, sikoltozik a csengő? - Nem, uram. - Akkor megint a szobalányt nyomtam meg. - Mi ez a nevetés, Jean? - Derül az ég, uram. - Jean, altassa el a tehenet. - Minek, uram? - Aludt tejet akarok inni. - Jean, dugja be a tehén farkát a konnektorba! - Minek, uram? - Forralt tejet akarok inni. - Hozzon egy éles kardot, Jean! - Minek, uram? - Hogy élen járhassak. - Mászik a kaktusz, Jean? - Nem, uram. - Akkor én egy sündisznót öntöztem meg. - Jean, öntse ki ezt a vödör vizet az ablakon! (hirtelen nagy sikítás) - Jean, ki volt a vödörben? - Jean, mi volt ez a nagy csörömpölés? - Egy autó befordult a mellékutcába uram. - És miért csörömpölt? - Mert nem volt mellékutca. - Jean, mi volt ez a lövés? - A szomszéd állam uralkodója érkezett hazánkba. - És mondja, mi volt ez a második lövés? - Valószínűleg elsőre nem találták el, uram. - Jean, ma vendégek jönnek. Vágjunk jó képet hozzájuk! - A falon lévő Munkácsy jó lesz, uram? - Jean, eressze le az órámat az ablakon! - Minek uram? - Mert fel akarom húzni. - Jean, átmegyek a bácsikámhoz. - De uram, az eső szakad odakint. - Nem baj, Jean, azt mondta az öreg, hogy akkor menjek, amikor jól esik. - Jean, hozza be a köntörfalat. - Minek uram? - Mellé akarok beszélni. - Attól tartok, Jean, hogy a cipőm nagyon neveletlen. - Miből gondolja, uram? - Abból, hogy állandóan rám ölti a nyelvét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|