Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #90 Dátum: 2010.10.26 16:51 » |
|
Azt kell csinálni hogy kockulsz egész nap a verseny napján és úgy mész el a versenyre,így úgy mond benne marad a kezedbe a killelés.
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
bubendek
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
"oopsz"
|
|
« Válasz #91 Dátum: 2010.10.26 18:59 » |
|
Bocsánatot kérek Admintól.Igazad van amihez kedvetek van azt csináljátok!Csak az új verzió miatt aggódtam mert már nagyon sokan mondták h kész lesz szeptemberre és már nagyon várom/vártam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #92 Dátum: 2010.10.26 19:34 » |
|
Jó lett az internetes plakát a bajnokságrol
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.10.26 21:13 írta kléni »
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
sTofii™
1337 tag
Nem elérhető
Legenda.?
|
|
« Válasz #93 Dátum: 2010.10.26 20:35 » |
|
Jó a plakát de szerintem még egy kis szint lehetett volna bele vinni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #94 Dátum: 2010.10.26 21:09 » |
|
Eléggé színes. Inkább a kép minősége lehetett volna jobb. Full grafon van fényképezve és ilyen csúnyácska lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chicken
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
A Csirke az állati [url=http://kephost.hu/share-3E
|
|
« Válasz #95 Dátum: 2010.10.27 16:46 » |
|
Helo evvel lenne egy kis gond szívesen neveznék de arra nem gondoltok hogy aki B.A.Z-megyéből valósi azt fel fogják vinni a szülei Pestre elég sok benzin a lényeg hogy szerintem ezt megoldhatnánk Online mindenkinek aki benevezte E-mail--ban elküldenénk a szeró nevét ahol lenne a bajnokság és lenne egy bíró is aki mondaná stb. Tudom szar mert így sokan AIM-olthatnak de ezen gondolkoztok el. Ha nem hát nem maximum 20 gyerekel keveseb lesz a sulimból vagy annyian jönnének
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #96 Dátum: 2010.10.27 20:55 » |
|
de arra nem gondoltok hogy aki B.A.Z-megyéből valósi
Szombathely, vagy Pécs húzósabb. Egyébként majd' minden városból megy vonat Budapestre, azzal is mehetsz. Ha ez nem szimpatikus, akkor busz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #97 Dátum: 2010.10.27 21:05 » |
|
Értsétek meg: Nem lehet olyan helyet kijelölni, ami minden embernek jó. Ha pl. B.A.Z.-megyéhez közel lesz a bajnokság, akkor már a Dunántúliaknak nem jó. Ha Dunántúlra, akkor fordítva. A fővárosnál korrektebb megoldás nem nagyon van (vagy csak én nem tudok róla).
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #98 Dátum: 2010.10.27 21:09 » |
|
Kár ezen annyit vitázni.Pest az ország közepe nagyjából,aki nagyon akar az eltud menni.Amúgy meg szerintem a legtöbb játékos Pestről van ebben a játékban,már csak ezért is ott kell megrendezni.Tudom hogy sok vidéki player is szívesen részt venne rajta,de mint Márk is mondta nem találsz olyan helyet ami mindenkinek jó.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #99 Dátum: 2010.10.27 21:10 » |
|
Vagy Bolint járja az országot és minden faluba csinál egy versenyt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #100 Dátum: 2010.10.27 21:14 » |
|
Ja, még hozzátenném, hogy pontos helyszínt is kéne találni, ahol minimum 20 gép van, és vannak annyira jófejek a tulajok, hogy pár órára nyugodtan tudnánk használni mindegyiket. Ami szerintem nem egyszerű mulatság lerendezni...
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #101 Dátum: 2010.10.27 21:14 » |
|
A fővárosnál korrektebb megoldás nem nagyon van (vagy csak én nem tudok róla).
Kecskemét az ország kellős közepén van, ez a legjobb hely. De a fővárosban érdemes inkább megtartani, már csak az ott lévő játékosok száma miatt is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #102 Dátum: 2010.10.27 21:15 » |
|
Helyszín meg van csak időpont kérdéses, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #103 Dátum: 2010.10.27 21:23 » |
|
Én úgy értettem, hogyha más városban lenne, akkor kéne ott *blablabla*...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #104 Dátum: 2010.10.27 21:27 » |
|
Jaa boccs, fail Amúgy verseny alatt az lesz, hogy csak verseny accal lehet belépni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|