Részletesen a mai (2010.11.14) Szombathelyi Haladás - Ferencvárosi TC mérkőzésről:
Ahogy a Telki edzést olvastam a hivatalos oldalon (
www.haladas.hu), én valóban hittem a srácokban. Aczél Úr elmondta, hogy egy Albert Stadionban beállni védekezni teljes halált jelent. Igaza volt a tapasztalt trénernek, véleményem szerint. A bírót nem szeretem/-ném szidni, de, azért a félidőben 16 - 2-es szabálytalansági arány egy kicsit durva volt. Hát a játékosokról annyit, hogy remekül játszottak, ismét (!) pozitívan csalódtam Korolovszky Gáborban, és Sipos Norbertben. Hihetetlen szívvel játszottak, akkor már megemlítem az ellenfélnél: Dragóner Attilát, és Heinz személyét. Az utóbbi góljához annyit fűznék hozzá, hogy remek találat volt, de azért azt még had említsem meg, hogy kapus posztra továbbra sincs emberünk. Egy ilyen (20 - 23 méteres) szabadrúgásnál nem szabad hagyni 2 - 3 méternyi helyet a kapufától, mert tényleg bajok lesznek. Ahogy már mondtam, a szabálytalansági arány enyhén kifejezve is durva volt, ezt Kenesei is megemlítette. Róla még annyit, hogy nem ezzel kéne foglalkozni, hanem azzal, hogy amikor egy az egyben van egy fekvő kapussal (Ranilovic) szemben, akkor illene betenni a labdát abba a rozsdás kapuba... Oross Marci ismét maga alatt volt. Nagy Gábor engem meglepett remekül centereztek Kenővel, meglepetés volt számomra ez a sok keresztbemozgás. A félidőben jóval többet támadtunk, a labdabirtoklás is a mi oldalunkon volt, bár hiába, ha Heinz góljával vezetett a Ferencváros. A második félidőben csere nélkül jöttek ki a csapatok. "Édes cukor" volt még számomra Devecseri Krisztián játéka, rengetegszer hibázott, bár mentségére szóljon, hogy élete 2. élvonalbeli találkozóját vívta meg. Tóth Péter továbbra sem méltó a csapatkapitányi karszalaghoz, szerintem bátran dobja át Koro-nak. Az ellenfélnél Morales nekem nagyon nem tetszett. Csizmadia munkája önmagáért beszél, én az ifjabb Lipcseinek nevezném, egyre komolyabb lesz ez a srác, ahogy nálunk a hasonló posztot elfoglaló Korolovszky. A szurkolóinknak tisztelet, azért, hogy elmentek a
ZüllőiÜllői útra, a szemben lévő (fradi) táborra ezt ugyanúgy mondanám, bár egy - kettő "kedves" rigmust "elnyomtak", és most valóban nem volt provokáció, de ez benne van a pakliban, meg hát a két csapat táborai között a viszony azért önmagáért beszél. Igazából "lőttünk" egy gólt, gratula. Nagyon sok boldog szülinapot kívánok Prukner Lászlónak, aki betöltötte az ötödik ikszet. Holnap Dragóner Attila (névrokonnak) lesz születésnapja, mellesleg nekem is, szóval majd "iszunk rá Atis". Ha ma megvertük volna az FTC gárdáját, a
tabella szerint még így sem jutottunk volna el az undorító 15. helyről, de lett volna, azért némi "megindító" remény. A helyzetkihasználásunk még mindig nagyon botrányos. Sajnálom, hogy Irhás Igi kidőlt a sorból, mert sokat dobott volna a srácokon, mind mentálisan, mind fizikálisan. Azért az is figyelemre méltó, hogy nem álltunk le, és semmi gondom nincs a fiúkkal, támadtak, mentek előre a 2. bekapott gólnál is. Bár a táblázat egyre "savanyúbb", nekem ez a mai mérkőzés felért egy győzelemmel. A Kecsó elérése már - már egy elúszott hajó, hiszen 13. helyen táboroznak, előttünk 5 bajnoki ponttal. Jövő héten a Debrecen látogat a Rohonci útra, aztán majd a Szolnok, és utána visszük a fényt sötét "barátainknak". Én azt mondom, hogy még van esélyünk, bárhogy is legyen én veletek leszek, és szurkolni fogok az idők végezetéig!
Hajrá Szombathely, Hajrá Haladás, előre srácok!