[M] Dawer
1337 tag
Nem elérhető
Mindíg minden körülmények között?
|
|
« Válasz #135 Dátum: 2011.01.02 21:26 » |
|
Hajrá Totthenam, Hajrá Arsenal!
|
|
|
Naplózva
|
Az életben lesznek olyan idők amikor nehéz lesz mosolyognod,de annak ellenére amit látsz,az összes fájdalom ellenére,meg kell őrizned a humorérzékedet.Tudnod kell mosolyogni azon a sok baromságon!
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #136 Dátum: 2011.01.02 22:05 » |
|
Tartalékosan és álmosan győzött a Barca. Ez a nyitó meccs unalmasra sikeredett bár Pedro lőtt két szép gólt, valószínű, hogy a következő mérkőzésre vissza nyeri tavalyi formáját a Barca. Az eredmény 2:0, a szó a studióé.
Valóban kicsit unalmas volt viszont a gólok szépek voltak, viszont Stofi, Az eredmény 2:1 lett nem 2:0.
|
|
|
Naplózva
|
Damisz a komisz. By: Elég Sokan.
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #137 Dátum: 2011.01.02 22:42 » |
|
Fogadhatunk is.
A Barca Mindig minden körülmények között nyer.
Nana, mi is volt tavaly a bl elődöntőn? A bl-t ki nyeri idén? Csak is a Bayern Munchen lehet a befutó. Robben is Ribery nélkl is aláztunk mindenkit. Bár olic hiányozni fog :/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #138 Dátum: 2011.01.02 22:43 » |
|
Jól hallottam, hogy a Liverpool-t eladják? O.o
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #139 Dátum: 2011.01.02 22:44 » |
|
Jól hallottam, hogy a Liverpool-t eladják? O.o
Liverpool arra a sorsa jut, mint a Leeds.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kalló peti
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #140 Dátum: 2011.01.03 16:11 » |
|
bayern münchen lehet jó a német bajnokságban de spanyol vagy angol nagycsapatok ellen biztos nem tudna győzni......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sTofii™
1337 tag
Nem elérhető
Legenda.?
|
|
« Válasz #141 Dátum: 2011.01.03 16:51 » |
|
Tavaly a Barca azt gondolta, hogy ne nyerjenek már kétszer egymás után és ezért át engedte az Intert. A Bayernek kifog esni, én maximum egy elődöntőt saccolok de az már bravúr lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #142 Dátum: 2011.01.03 16:55 » |
|
bayern münchen lehet jó a német bajnokságban de spanyol vagy angol nagycsapatok ellen biztos nem tudna győzni......
Na,na. Emlékezz csak, ki verte ki a Manchastert. Stofi ezt te sem gondolhatod komolyan Idén a másik milánói csapat is befuthat. Bayern még mindig Európa egyik, ha nem a legjobb csapata. A világ egyik legjobb fociát játszó német vállogatott alapja van benne. Igaz kapus poszton rosszul állunk, de megszerezzük neuert^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsolt998
|
|
« Válasz #143 Dátum: 2011.01.03 17:24 » |
|
Hányadik is a bayern? ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #144 Dátum: 2011.01.03 17:32 » |
|
Hányadik is a bayern? ^^
Jólvan már. Őszt mindig el******. Tavasszal meg felhozzuk, és nyerünk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Dawer
1337 tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #145 Dátum: 2011.01.03 17:44 » |
|
Na,na. Emlékezz csak, ki verte ki a Manchastert.
Elhiszed, hogy most egy Totthenam, Arsenal, vagy akár egy Manchester könnyű győzelemmel otthagyná a Bayern-t.
|
|
|
Naplózva
|
Az életben lesznek olyan idők amikor nehéz lesz mosolyognod,de annak ellenére amit látsz,az összes fájdalom ellenére,meg kell őrizned a humorérzékedet.Tudnod kell mosolyogni azon a sok baromságon!
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #146 Dátum: 2011.01.03 17:47 » |
|
Na,na. Emlékezz csak, ki verte ki a Manchastert.
Elhiszed, hogy most egy Totthenam, Arsenal, vagy akár egy Manchester könnyű győzelemmel otthagyná a Bayern-t. Totthenam? C csapattal megverjük őket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Dawer
1337 tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #147 Dátum: 2011.01.03 18:06 » |
|
Csak egy játékost mondanék: Gereth Bale. Ilyen gyors játékost életembe nem láttam, tessék végig nézni mind a két videót, az első az Inter elleni mester hármas, mind háromszor ugyan azt a sarkot vette célul. 4-0 ról 4-3-ra pár perc alatt, az azért szép teljesítmény. http://www.youtube.com/watch?v=Tjrbg6_6SD8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Pp0ZUdopxjY
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Dawer
1337 tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #148 Dátum: 2011.01.03 18:50 » |
|
egyébként meg a Manchester United is nagyon elgyengült.
Épp az, hogy még mindíg lista vezetők...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kalló peti
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #149 Dátum: 2011.01.03 20:33 » |
|
Dawernek igaza van.A bayernben a világ legjobb focistái vannak,meg a német alapemberek?Az lehet hogy német alapemberek vannak bent de azok egyáltalán nem a világ legjobb focistái.az arsenalban tényleg vannak jók igaz még nem elég rutinosak,mert elég fiatalok,de köztük szinte minden játékos nagyon tehetséges.Így is hogy nem elég rutinosak ott vannak a második helyen.Az Arsenalban nagyon tehetséges fiatalok vannak pl.:Walcott,Wilshere,Airshavin,Fabregas,és még sorolhatnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|