B3nc2
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 2011.02.20 19:57 » |
|
Áhh na vééégre alig varomn má
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[-WSE-] Dodi_Villa7
Új
Nem elérhető
http://vidi.hu!!!
|
|
« Válasz #76 Dátum: 2011.02.20 22:24 » |
|
Egész Faxa lett
|
|
|
Naplózva
|
menék a klánba
X72: Értelmetlen parasztvakítós használhatatlan csicsafegyver
|
|
|
Benjoy
Új
Nem elérhető
Bolond lawos
|
|
« Válasz #77 Dátum: 2011.02.21 16:00 » |
|
Oké akkor ha papirosra irsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mand.
1337 tag
Nem elérhető
Mandi Family Member ^^
|
|
« Válasz #78 Dátum: 2011.02.21 17:07 » |
|
Na kitettem egy újabb verziót,itt már van a bunkikon egy csuzda is(csak csicsa,még lesz szépítgetve mert még nincs teljesen kész),és a csuzda alatt van egy teleport ami a toronyba dob.A képeket frissítettem,és a letöltő linket is. A letöltő link: http://data.hu/get/3535583/Mocsarfogo.rar Nagyonjóó, de én ajánlanék egy visszateleportot a toronyból teljesenminegy-hova, mert ez így idegesítő, hogy meg kell a visszajutásért halni. Hunii, milyen csúzda ez?! Nem csúszik! Reklamálok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #79 Dátum: 2011.02.21 19:34 » |
|
Na kitettem egy újabb verziót,itt már van a bunkikon egy csuzda is(csak csicsa,még lesz szépítgetve mert még nincs teljesen kész),és a csuzda alatt van egy teleport ami a toronyba dob.A képeket frissítettem,és a letöltő linket is. A letöltő link: http://data.hu/get/3535583/Mocsarfogo.rar Nagyonjóó, de én ajánlanék egy visszateleportot a toronyból teljesenminegy-hova, mert ez így idegesítő, hogy meg kell a visszajutásért halni. Hunii, milyen csúzda ez?! Nem csúszik! Reklamálok! .....(csak csicsa,még lesz szépítgetve mert még nincs teljesen kész).....
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #80 Dátum: 2011.02.21 20:09 » |
|
Egyre jobb, így tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #81 Dátum: 2011.02.21 20:23 » |
|
Az új verzióról nem lehetne képet kitenni?
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #82 Dátum: 2011.02.21 20:34 » |
|
Ott van az első üzenetben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bk.F@ntaSTICK^^
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Add mán vissza, a csapágyamat :D
|
|
« Válasz #83 Dátum: 2011.02.21 20:53 » |
|
Képekről nagyon jól néz ki! Nem sokára ki is próbálom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #84 Dátum: 2011.02.21 20:56 » |
|
Az új verzióról nem lehetne képet kitenni?
Kivan téve,ha valami új van a pályán,mindig kilesz téve az első üzibe a róla készült kép. Lentre:Sajnos nem tudom kitenni a régebbieket,mert azokat felülírtam a mostanira,de akkor mostantól mindig ott maradnak a régebbiek.
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #85 Dátum: 2011.02.21 20:57 » |
|
Bocs, csak reflexből a legutolsó képet néztem meg, az meg ki volt rakva korábbi verziónál is. Szerintem jó lenne, ha a korábbi verziók képeit is láthatnánk, hogy eldöntsük, mi változott.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
[FC]binyhun
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #86 Dátum: 2011.02.24 10:07 » |
|
ez szökésen fog hangzani de hogy kel aktiválni a modokat most töltöm le az elsöt és gözöm sincs a modok rol Xd edig csak killemtem
|
|
|
Naplózva
|
Ha mindenki tanulna elkövetett hibáiból, korunkbővelkedne tanult emberekben. Feleki László
Ez igaz rám és még sok más embere is
|
|
|
[M] Olivér
1337 tag
Nem elérhető
Exclusive Hunt
|
|
« Válasz #87 Dátum: 2011.02.24 11:59 » |
|
ez szökésen fog hangzani de hogy kel aktiválni a modokat most töltöm le az elsöt és gözöm sincs a modok rol Xd edig csak killemtem
Látom iskolába sem jártál
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.02.24 12:04 írta Preda :D »
|
Naplózva
|
|
|
|
[FC]binyhun
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #88 Dátum: 2011.02.24 13:53 » |
|
ja Xd de hogy indi tom el
|
|
|
Naplózva
|
Ha mindenki tanulna elkövetett hibáiból, korunkbővelkedne tanult emberekben. Feleki László
Ez igaz rám és még sok más embere is
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #89 Dátum: 2011.02.24 14:26 » |
|
Letöltöd és amit letöltöttél az egy modolt stickman verzió. Azt indítod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|