[FC]binyhun
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #90 Dátum: 2011.02.24 14:58 » |
|
ok köszi már nem érzem magam szökének anyira Xd
|
|
|
Naplózva
|
Ha mindenki tanulna elkövetett hibáiból, korunkbővelkedne tanult emberekben. Feleki László
Ez igaz rám és még sok más embere is
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #91 Dátum: 2011.02.24 15:15 » |
|
Következő verzióhoz lenne egy ötletem. Egy kanyargó csúszda a legmagasabb pontból, egy sima homokozóba.
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
Nesh.
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #92 Dátum: 2011.02.24 15:18 » |
|
Azt nem lehetne megoldani, hogy csináltok egy kanyargós csúzda féleséget, és murvát tenni a csúszdába, hogy lehessen csúszni? :'D
|
|
|
Naplózva
|
sajtoskrumplit enni egy puncipöcögtető bizbasszal a kezedben és közben a tányér melett ami egy puncinvan nem akármiyen élvezhető érzést ad,egy uborka! (blush)
|
|
|
[FC]Ron
Rendszeres látogató
Nem elérhető
http://
|
|
« Válasz #93 Dátum: 2011.02.24 16:49 » |
|
Azt nem lehetne megoldani, hogy csináltok egy kanyargós csúzda féleséget, és murvát tenni a csúszdába, hogy lehessen csúszni? :'D
Én is erre gondoltam.Láthatatlan textúrával jó lenne.
|
|
|
Naplózva
|
"Nudli" by PIZZA "Gúglidzsumpi" by Huni
"Figyelj, aki a valóvilágot szereti (vagy rosszabb, hogy elhiszi, hogy "való"), és azért szereti, mert szerinte milyen jó (pl. győzike sót azért bírtam, mert akkora baromság), az egy BUTA SZAR EMBER. És én a buta szar embereket utálom. Szóval így függ össze." Admin
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #94 Dátum: 2011.02.24 16:52 » |
|
Bocsássatok meg, de pénteki Mocsárfogó nekem nem jó, mert akkor rendezzük a farsangot, átraknám szombatra, akinek jó jöjjön el, és megint bocsássatok meg.
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #95 Dátum: 2011.02.24 16:57 » |
|
Ha valamit letextúrázol azzal, ami murva ként van bent a mappában még nem fog úgy viselkedni, mint a murva. És átlátszónak nem is lehet megoldani. A murva a map része, egy bizonyos dőlésszögű terepre rárakja azt a textúrát és csúszol rajta, egy x magasság alattira homok textúra a többi pedig fű, ilyen egyszerű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
~ -ELIT- Szőкє[*]
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #96 Dátum: 2011.02.24 20:39 » |
|
Ötletes és színes. Nekem tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
Ami a szívemen, az a számon.
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #97 Dátum: 2011.02.25 18:15 » |
|
Bocsássatok meg, de pénteki Mocsárfogó nekem nem jó, mert akkor rendezzük a farsangot, átraknám szombatra, akinek jó jöjjön el, és megint bocsássatok meg.
Zero,az meg nekem nem jó,mert elutazok a nagyszüleimhez,még nem biztos,de szerintem igen,szóval az nekem nem jó,de felőlem meglehet tartva nélkülem is,csak kell egy újabb bíró.
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
Alex
Veterán tag
Nem elérhető
Mr.Wheatley
|
|
« Válasz #98 Dátum: 2011.02.26 18:27 » |
|
Akkor ma lesz 19:00 a verseny ?? ( úgy látszik elmarad az omod verseny [ha igen akkor ott leszek] )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #99 Dátum: 2011.02.26 18:38 » |
|
Akkor ma lesz 19:00 a verseny ?? ( úgy látszik elmarad az omod verseny [ha igen akkor ott leszek] ) Igen elmarad. Már 3x-ra valamilyen ok miatt. ><
|
|
|
Naplózva
|
ööö ez egy aláírás akar lenni?
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #100 Dátum: 2011.02.26 19:23 » |
|
18:30 kor lesz a verseny!
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
[FC]Ron
Rendszeres látogató
Nem elérhető
http://
|
|
« Válasz #101 Dátum: 2011.02.26 19:27 » |
|
És nincs szerver!:@
|
|
|
Naplózva
|
"Nudli" by PIZZA "Gúglidzsumpi" by Huni
"Figyelj, aki a valóvilágot szereti (vagy rosszabb, hogy elhiszi, hogy "való"), és azért szereti, mert szerinte milyen jó (pl. győzike sót azért bírtam, mert akkora baromság), az egy BUTA SZAR EMBER. És én a buta szar embereket utálom. Szóval így függ össze." Admin
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #102 Dátum: 2011.03.02 20:15 » |
|
Hamarosan ellesz döntve,hogy mikor lesz a verseny,legvalószínűbb,hogy szombaton este felé.A jelentkezők közül akinek nem jó ez az időpont vagy az a nap,szóljon,talán átlehet tenni úgy,hogy mindenkinek jó legyen.
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
Dragon123
1337 tag
Nem elérhető
Cheesewhale
|
|
« Válasz #103 Dátum: 2011.03.02 20:23 » |
|
Én jelentkeztem, és még mindig nem írtak fel >.> . De már nagyon várom. (mért is pont este fele? O__o) A legjobb az lesz ha kezdetek gyakorolni .
|
|
|
Naplózva
|
Kérsz egy head shotot a lábadra? by:én Egy világ omlott össze benned? Építsd újra! Grig,grigor,drag,drog,dragi,dragcsíí <3,dragon,keksz,kekszi.
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #104 Dátum: 2011.03.02 20:49 » |
|
Én jelentkeztem, és még mindig nem írtak fel >.> . De már nagyon várom. (mért is pont este fele? O__o) A legjobb az lesz ha kezdetek gyakorolni . Nem oda írlak, hanem egy lapra. Miért ne? Lövik akkor a pizsit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|