Ehhez meg csak gratulálni tudok, kölykök. Gratulálok, komolyan, hogy itt élitek a fiatalságotok. Ennek azért vannak más "fórumai" is, lehetőleg IRL körülmények között. Még egyszer, gratulálok!
Igen, ezen a fórumon nőttem fel. És akkor mi bajod van vele? Képzeld mikor 12-3 éves voltam, nem voltak irl barátaim, csak néhány osztálytársam, akiket iskolán kívül ritkán láttam. Nem azért, mert nem próbálkoztam barátkozni, hanem mert bunkókkal voltam körülvéve.
Ezen a fórumon viszont egy remek társaságra bukkantam, és ez az életem részévé vált, ez a fórum elkísért az úton, amin azzá lettem, aki ma vagyok.
Ugyanolyan vagy, mint jó pár éve. Most sincsenek IRL barátaid, és félted, hogy akikkel itt összespanoltál, nem fognak áttérni a másik, új fórumra. De ez rajtatok múlik, hülyék. Ugyanaz a társaság lesz ott is, mint itt is, csak épp fent kell tartani ... Inkább a design miatt b@szakodnátok, mert az még nem túl életképes.
Arra pedig, hogy a fórum ugyanaz lesz mint volt, ugyanazok fognak írni oda? Nem. Oda pl. soha nem fog írni Leo, vagy DT. Sem Foxy és Assassin's. Ott sosem fognak megtörténni a dolgok amik itt.
A fent sorolt négy tag nem igazán aktív, lassan évek óta ... Nem tudom, más csatornán tartod-e velük a kapcsolatot, ha tartod, akkor továbbra is tudod majd. Ha meg ide úgy sem járnak, nem mindegy?! Milyen dolgok történtek meg itt? DT nagy hisztije, multijai, amik miatt te is mocsok mód szidtad? Vagy a sok flamewar, amiből aktívan kivetted a részedet? Ne aggódj, ilyenek odaát is lesznek ...
De tudjátok mit? Feladom. Csináljátok, csináljatok a fórumból játszóteret a vérpistikéknek. Mert jóval több iqfajgter fog beszabadulni, ha hozzá lesz kötve accrészleghez.
Te is ugyanolyan vérpistike voltál (de ebből a hozzászólássorozatból úgy tűnik, még mindig az vagy). Kléni is az volt. Dani is, Tomi is, mindenki. Nézd meg a mostani fórumot. Tele van ismét vérpistikékkel. Csak épp újakkal. Hogy az újon is lesznek? Hol nincsenek?! Mindig voltak, mindig is lesznek. IQ fájterek? Igen, lesznek. Mint most is. Hozzá van kötve az accrendszerhez? Végre! Egy rendesen integrált rendszer, ami kompatibilis mindkét irányba, ahol a profilra kattogva nem csak az új hozzászólásokat látni, hanem a klánokat, killeket, hogy ki valóban kicsoda, nincsenek álnevezések multizások, senkinek nem fogja megérni hatmillió account, és aki foglalkozik a klánrészleggel, accrendszerrel, nagyrészt értelmesebbek, mint az olyanok, akik csak ide beszabadulnak néha, és közben fél percet nincsenek bent a játékban, csak szitkozódni jönnek. De ha beregel, szitkozódik, szépen vissza lehet keresni, büntetni, nem lesznek névtelen becsmérlők. Sokkal több előnye van az új rendszernek, mint hátránya. Nincsenek ott a régi hozzászólások? Mentsétek le magatoknak! Úgy sem nosztalgiáztok nap mint nap, abból meg úgyis lesz pár jó téma, ha mindenki máshogy emlékszik valamire
Nekem az a gondom, hogy mindkettőtöknek igaza van..