|
-TDT- MassaSami
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Tankcsapda 'n' Linkin Park forever.
|
|
« Válasz #661 Dátum: 2011.05.05 11:23 » |
|
Boldogat
|
|
|
Naplózva
|
Nem erdekel senki,semmi hagyjatok beken enni......
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #662 Dátum: 2011.05.05 11:25 » |
|
pm
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #663 Dátum: 2011.05.05 15:18 » |
|
pm
Szvsz ezért van oylan sok hszhunter. Látják, hogy a moderátorok is küldenek pár szavas (jelen esetben betűs) hszeket, és úgy gondolják nekik is szabad. Ha most valamelyik modi azzal jönne, hogy már ezerszer elmondtuk, akkor gondoljatok bele, hogy akkor még ők nem voltak itt, és egy tanár sem mondja a diákjainak, hogy 'Már elmondtam az előző tanítványaimnak, hogy...'. Nem hinném, hogy akárki visszaolvasott volna odáig. A szabályzat pedig azért szerintem az spkre is igaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #664 Dátum: 2011.05.05 15:38 » |
|
Nem vagyok sp, tehát... Ellenben womi nem a volt tanárom. De csak a te kedvedért Alex utólagos engedelmével belerakom a szabályzatba.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #665 Dátum: 2011.05.05 15:46 » |
|
Nem vagyok sp, tehát... Mindig is tudtam, hogy Fluorhoz húz a szíved(már, ha van olyan).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #667 Dátum: 2011.05.05 17:24 » |
|
A hüvelygombáról és a proszdata panaszokról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #668 Dátum: 2011.05.05 17:42 » |
|
Szabesz! Játsszunk bújócskát! Exif adatokkal fogom neked bizonyítani, hogy el tudtam bújni előled.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #669 Dátum: 2011.05.05 19:07 » |
|
Szvsz ezért van oylan sok hszhunter. Látják, hogy a moderátorok is küldenek pár szavas (jelen esetben betűs) hszeket, és úgy gondolják nekik is szabad. Ha most valamelyik modi azzal jönne, hogy már ezerszer elmondtuk, akkor gondoljatok bele, hogy akkor még ők nem voltak itt, és egy tanár sem mondja a diákjainak, hogy 'Már elmondtam az előző tanítványaimnak, hogy...'. Nem hinném, hogy akárki visszaolvasott volna odáig.
Ez kb. tökéletesen igaz arra is, hogy ti, mint Elitek (Najó, inkább csak Dani), illetve a veteránabb réteg a porig alázza a kezdőket.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #670 Dátum: 2011.05.05 20:09 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=7xCsa9Q50xk Egy Svéd újrahasznositással foglalkozó cég, az E-Sports nagy arcaival csinált új videót.Nagyon nagy főleg GeT_RiGhT feje. :DD
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #671 Dátum: 2011.05.05 20:35 » |
|
Szvsz ezért van oylan sok hszhunter. Látják, hogy a moderátorok is küldenek pár szavas (jelen esetben betűs) hszeket, és úgy gondolják nekik is szabad. Ha most valamelyik modi azzal jönne, hogy már ezerszer elmondtuk, akkor gondoljatok bele, hogy akkor még ők nem voltak itt, és egy tanár sem mondja a diákjainak, hogy 'Már elmondtam az előző tanítványaimnak, hogy...'. Nem hinném, hogy akárki visszaolvasott volna odáig.
Ez kb. tökéletesen igaz arra is, hogy ti, mint Elitek (Najó, inkább csak Dani), illetve a veteránabb réteg a porig alázza a kezdőket. Nincs benne a szabályzatban, hogy tilos trollkodni. btw ha beleteszitek sem hagynáb abba. Trolling is a art.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #672 Dátum: 2011.05.05 20:41 » |
|
Nos... Ami igazán trollkodás, azon lehet röhögni. Ami többször itt megy, azon nem. Röviden ennyit erről.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #673 Dátum: 2011.05.05 22:12 » |
|
Mark még 4 hsz és megvan a születési évem!
|
|
|
Naplózva
|
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." by:Michael Schumacher
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #674 Dátum: 2011.05.05 22:29 » |
|
"Felgyújtalak..."
- Sady István, 2011 Május
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|