Hát,most így gyorsan végiggondolva te is úgy fogod látni,hogy milyen jó,peeersze,cévék,egyvéeggyek,összetartás,minden ami kell.De ha jobban belegondolsz,CW jó,ha fél évente érint egy embert,1v1-en meg mindig csak anyázás van,mert mindenki laggol(CW-n is).Összetartás meg semmi,mindenki az egyéni kis pontocskáiért öl,a klán pontszám meg semmit nem jelent neki,mert vagy kiteszi a klán heti pontszámának háromnegyedét,mert ő az egyetlen aktív,vagy a kb. tizedét,mert nem jó,meg sokan vannak,és főleg nála jobbak.Amúgy játékon belül:hallgatni a sok hülyét,ahogy reklámozzák a klánjaikat,és anyáznak minden egyes elcsórt tagért.Fórumon meg a sok 10 éves írni-olvasni nem tudó hülyegyereket hallgatni,ahogy egymással veszekednek?Áhh
De ha belegondolsz,minden veszekedés a klánok miatt van.Nem csak a kis klánoknál,a nagyoknál is,például egy cw után,mert ugye mindenki laggolt,meg mindenkit hátbalőttek.Vagy például ezek a második-accal-belépek-hogy-aztán-majd-segíteni-fogom-a-klánt emberek.Ezek engem rohadtul idegesítenek,és tudom,hogy a klánvezérek,akik felveszik őket se szívesen teszik,csak hát a barátság,meg miegymás miatt.És aztán meg olyan klán lesz belőle,hogy nincs egy szem jó tagjuk,se fórumozójuk,csak az ilyen 10 killes "barátaik",akik ezzel a 10 killel sokat tesznek ám a klánért.Vagy a másik,hogy csak a tagok tarják el a klánt,a fórumuk egy szarkupac,csak offolni járnak,vezetés nulla,majd lesz valami.na de ez már más dolog.És ezt az egész klánt meg máshogy nem is lehet alapból felfogni,csak mint egy versenyt,úgyhogy én inkább nem.