Sady István, tiszalöki lakos. 19-edig életévem taposom, de ha a topik élni fég egy év múlva, már 20 lesz, szóval maradjunk annyiban, hogy a kígyó évének skorpió jegyében születtem
Mindkettő adottságait magamon viselem, egy gerinctelen kis számító gyökér vagyok, viszont egyenesen a szemébe is tudom ám mondani az embereknek, ha valami bajom van velük. De mindig engem vesznek észre a tanárnénik ...
Szóval ebből mindenki számolja ki, kb mikor is születtem
Debrecenbe járok, az MFK-ra, építészmérnök hallgatóként. Első évem taposom, remélem végig is bírom majd csinálni. Alapvetően sportolni nem szoktam, viszont nyaranta kilómétereket tekerek le, és nem épp szobabiciklin. Imádtam általánosban kézilabdázni, de ez a lehetőség a középiskolával megszűnt, és itt újból nincs rá komoly lehetőség, pláne így, első évesen. Majd később, akkor biztosan belevetem magam.
Hobbik tekintetében nem vagyok a csúcson, és bár a géppel rengeteg dolgot el tudok intézni, Alex beszámolóját tekintve elszégyellem magam, hogy eddig engem neveztek koczkának
Mint tudjátok, modellezőként is ténykedem, alapvetően a Wings3D-vel dolgozom, mivel a 3DS Max alapvetően nem egy könnyen beszerezhető program (legálisan), másodsorban pedig a gépem sem felel meg a követelményeinek. Ettől eltekintve viszont volt vele dolgom, és a főbb funkcióit remekül tudom kezelni. Csak gyakorlat nélkül nem igazán tudom szinten tartani a tudásom, így hát egyszer majd talán meg tudok vele komolyabban is barátkozni, ha kellő vasam lesz hozzá
Rajz, amit még szeretek, és bár nem rajzolok jól, de a térgeometriával nincsen gondom, így ha 'művészkedésre' adom a fejem, az leginkább szögletes és szabályos tárgyakban és épületekben nyílvánul meg. Szóval jót tesz nekem az építészmérnöki is ilyen téren
Internet hiányában a traviannal le kellett állnom, de most vagyok az új négyesen. Bár elszúrtam az elején (naja, nem is kicsit ...), ettől még végig fogom csinálni. És pont.
Wowoztam annó, bár sosem jött be igazán (aki ott van a másik fórumon, az tudja, miért, meg hogy szerintem hogy kéne kinéznie egy RPG-nek), így hát abbahagytam, de majd most ránézek majd a WOTLK-re. Csak hogy lássam az új kasztot
Nos, ez hosszú lett ... És azt se tudom, mit hagytam ki
No de, utálok magamról beszélni, szóval ennyi