Erdős Péter vagyok, 12,5 éves, hetedikes. Én vagyok a suli leggázabb csávója, az osztály legfiatalabb gyereke.
Pofám= 0. Ruhám= 0. Viselkedésem= 1. Tanulás= 5. Csomóan mondják, hogy stréber vagyok, csak nem vannak tisztában vele, hogy a stréberség az, amikor gép, edzés, stb helyett tanulok. Csak nem akarok utcazenész lenni, minimálbérrel... (Vagy az nem is kap pénzt? Ja télleg! xD) Na, nem akarok OFF- olni. Tehát lassan - de még mennyire lassan - 13 vagyok. Vívok, ezen belül kard. Mint a nevemből is látszik. Akinek van egy kicsit nagyobb angoltudása, sztem ismerheti a fencing szót. Magyarul vívás. Vívó= Fencer. xD Igaz, nem leszek olimpiai bajnok - bár nem is célom - de azért akarok egy- két érmet.
Ezelőtt Metin2- t nyomtam. Traviánozni nem sokat. WoWozni egyáltalán nem. Szüleim soxor mondják, hogy "elviszik a net zsinórját", vagy "elromlik full a szemem". De még sose vitték el a zsinórt.
Sztem kocka vagyok, bár a heti 5 edzés mellett nem hinném. Főleg, hogy edzésen egy gyerek mondta, hogy apja lekódolta a gépét, hogy ne tudjon játszani, ő meg feltörte. Na mondom... Reggel odaül a géphez, és este 10- ig WoWozik. xD Nem vagyok egy agresszív gyerek, haverom tanít egy- két fogást.
Bár gondoltam, hogy a heti két erősítés mellett (edzésen) erősebb leszek, nem lettem egy izomkolosszus. Na, amit még kihagytam: Zalában lakok, a megye 2. legnagyobb városában. Szeretem a föci, Afrikát. Ha akarjátok, elmondom Afrika összes országának fővárosát.
Jah, és két éve vívok, és szeretem a Darren Shan könyveket. Ezen belül Démonvilág sorozat. (Démonmester, Démontolvaj, Vérfüred, most Áldozatnál tartok) Karácsonyra két könyvet kértem: Fenevad, Végítélet. xD (Meg még néhány dolgot) Hát... Kb ennyi volt(am). Szasz!