Gaz
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-FirePower- hűséges tagja!
|
|
« Válasz #660 Dátum: 2011.02.14 19:31 » |
|
Rajzold a padra alkoholos filccel, vagy karcold bele
|
|
|
Naplózva
|
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." Stephen Dolly
|
|
|
Szandií^^
1337 tag
Nem elérhető
Hmm
|
|
« Válasz #661 Dátum: 2011.02.14 19:35 » |
|
Az kéne még Ki is csapnak a suliból (bár az alkoholos filc..de nincs kedvem sikálni ha a tanárra rájön a "gyerektakarítócsicskáztatás"..majd legfeljebb cellux-al leragasztom )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #662 Dátum: 2011.02.17 13:49 » |
|
Vagy esetleg rágóval! Szerintem ez egy jó ötlet mivel nem rongálás: Tedd be az infó terembe háttérképnek a Gyere és anyázz velünket!
|
|
|
Naplózva
|
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." by:Michael Schumacher
|
|
|
[FC] Béna
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #663 Dátum: 2011.02.17 18:54 » |
|
Bocsi de mégis hogy várjátok el azt hogy reklámozzuk ha most lett megcsinálva az oldal mellesleg én nem took belépni az acc-ommal és nem azárt mer nem toom a jelszót hanem mer ti eltosztátok és Admin a szemedbe mondanám tószódj ketté b*meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #664 Dátum: 2011.02.17 19:00 » |
|
Honnan szedted, hogy bárki is elvárná? Ha jól emlékszem az első post, ami több éve született úgy kezdődik, hogy kérlek titeket... Ami nem azt jelenti, hogy csináld meg, mert margaréta.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
-MH- Inad
Veterán tag
Nem elérhető
Olvasás kocka
|
|
« Válasz #665 Dátum: 2011.02.17 19:03 » |
|
Ja, de ha már így megkérdezted, hogy miért is, akkor csináld meg, mert margaréta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #666 Dátum: 2011.02.17 19:16 » |
|
Bocsi de mégis hogy várjátok el azt hogy reklámozzuk ha most lett megcsinálva az oldal mellesleg én nem took belépni az acc-ommal és nem azárt mer nem toom a jelszót hanem mer ti eltosztátok és Admin a szemedbe mondanám tószódj ketté b*meg
Jó kifogás .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #667 Dátum: 2011.02.17 19:24 » |
|
Admin szidása elég végzetes hiba (=örök ban), főleg, ha nem ő hibázott.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #668 Dátum: 2011.02.18 22:48 » |
|
Lehetne csinálni valami reklám banner szerűséget. Mint amit Oli csinált a KB-hoz. Függőlegeset .s Vízszinteset is. Akkor lehetne ízlés szerint meg, hogy hogyan fér be szerint válogatni.
|
|
|
Naplózva
|
ööö ez egy aláírás akar lenni?
|
|
|
[FC]binyhun
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #669 Dátum: 2011.02.24 14:12 » |
|
Rajzold a padra alkoholos filccel, vagy karcold bele én megtettem csak 2 óráig sikáltam de nem jött le azótta tart az oszt. ban a stickman láz ja meg majd nem kaptam érte egy szaktanárit
|
|
|
Naplózva
|
Ha mindenki tanulna elkövetett hibáiból, korunkbővelkedne tanult emberekben. Feleki László
Ez igaz rám és még sok más embere is
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #670 Dátum: 2011.02.24 15:05 » |
|
Ha nálatok is esik a hó, rajzoljátok a kocsik ablakára a stickman.hu feliratot
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
[FC]binyhun
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #671 Dátum: 2011.02.24 15:11 » |
|
vagy minden stckmanes dobjon el minden NAP 2 papir repülöt a stickman.hu feliratal XD
|
|
|
Naplózva
|
Ha mindenki tanulna elkövetett hibáiból, korunkbővelkedne tanult emberekben. Feleki László
Ez igaz rám és még sok más embere is
|
|
|
Betonkezű 55andris
1337 tag
Nem elérhető
A Sajt Hörcsög gazdija *.*.
|
|
« Válasz #672 Dátum: 2011.02.26 13:17 » |
|
én van h körbejárom a környéket és kis ,,www.stickman.hu SMWF a játék! töltsd le és játssz!ˇ feliratú kis cetliket ragasztok ki de általában leszedik : S
|
|
|
Naplózva
|
,,Bekenem magam 5 karátos naptejjel˝ by:Bálint a sticktalin
HK & Kalashnikov & FN & Colt fan.
|
|
|
Mand.
1337 tag
Nem elérhető
Mandi Family Member ^^
|
|
« Válasz #673 Dátum: 2011.03.01 21:45 » |
|
Szerintem ez tökéletes reklám Én voltam egy táborba (PT), ott lehetett gépezni. Én persze egyből leszedtem rá a portablét, és ott mutagattam a többi bamba, kocka gyereknek. Persze szerver az nem volt... Mondanom se kell, másnap újra véletlen folytán betévedtem a gépterembe, hát ott öten bizony élénken bénáztak a botok ellen Harmadnap egyik ismerősöm mondja, "ma tök jót stickmaneztem, egész jó játék..." Egyébként Admin uram, esküszöm, hogy gimnáziumi életemben még 3× nagyon unatkozni fogok órán, és unalmamban felfirkálok egy stickman.hu-t vagy valami ilyet az asztalra... már láttam CS 1.6-osat, hát valaki SMWF 2.0.7-et fog látni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.03.01 21:52 írta [FC] Mandarin bá' »
|
Naplózva
|
|
|
|
bmarcika
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #674 Dátum: 2011.03.03 18:43 » |
|
Én vagy fél éva nam játszottam és most újra megnéztem és (a kisebb újításokon kívül) Még mindig ugyanojan sz*r élvezhetetlen és f*s játék ez mint anno amikor bemutatták nekem tehát én szívesen reklámoznám de előbb legyen jó a játék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|