Hát, mivel nemhiszem hogy két kisklán is jobb mint a nagyklánok, ezért én is leírom, hogy szerintem hogy áll a helyzet:
1.-MH- v Betonkezű -->Ez a legnehezebb.Mindkettő klánban vannak meghatározó emberek, az -MH-ba úgygondolom Márk a Betonba pedig JEL.Ezen kivűl mindkettő klánnak megvannak az egyéniségeik.Minden -MH-s elmondhatja magáról, hogy a legrégebbi és talán a legjobb klánba van.De igazából, szerintem nem egyedül vannak a rangsor tetején.Pedig a Betonkeű se mostani klán(aki régebbóta játszik az tudhajta mikor voltak azok az időszakok, hogy Bőrmajom volt a fórum lámája..és igen onnan lett a Betonkezű a Betonkezű).Igaz, hogy nállunk egy SP sincs, náluk van kettő is és a többi majdnem mind ELIT.DE mi viszont elég aktívak vagyunk fórumon és még néha a játékba is ha van szerver.Nem véletlenül mi voltunk az ellenfél a téli bajnokság döntőjébe, és megvertük a nagy esélyes -ELIT-et.Sajnos ott vereséget szenvedtünk, mert nem az előre tervezett felállásban játszottunk.De szerintem ez a második hely megmutatta, hogy nem örök az -MH- uralkodása, és én nagyon szeretném ha a Betonkezű lenne a legjobb, persze ehez annyi de annyi munka,szerencse,célkitűzés kell, de megvalósitható.Addig is nállam a rangsor így marad.
2.[M] Itt elég sok elismert játékos van, és a magukmódján aktívak és jófefek.Szerintem a második hely ideális a számukra.
3.-|H.S.P.C.|- Hát a -|H.S.P.C.|-, annyi hullámvölgyön ment keresztül, de most talán újra a régi köszönhetően két elég aktív játékosának Sensuinak és Zeroccolnak.
4.-ELIT- A nagy kockák.
Igazából csak azért negyedik hely, mert amióta van külőn fórumja a klánnak azóta a lelkesedés lejjebb apadt, és a fórumrészük sincs annyira kihasználva.
5.(-PRO-) Hát igen, sajnos elég ínaktiv a klán nagyrésze.Jó most ittvan banán meg kungfus akik erre rácáfolhatnak, de be kell vallani, a (-PRO-), már nem a régi.
És hát maradt három kisklán amikből még akármi is lehet.Ugye van az [FC], hát én nemtudom.[E] majd kiforja magát, lehet akár egy nagyklán is.És úgye maradt a -[H.G]-, én nem is gondoltam, hogy ilyen hosszúéletű klán lesz de ha nem oszlanak fel, akkor talán késöbb újra kaphatnak esélyt, hogy bizonyitsanak.Mert a múltkor, sajnos nem jött össze nekik.
Így hát a kisklánoknál:
1.Magasan a -[H.G]-
2.[E]
3.[FC]