Scofield alapította a klánt réges régen az után nem sokkal kezdtem el játszani, aztán mikor a klán egy kisebb hanyatlásnak indult, jelentkeztem a klánba mivel én ezt tűztem ki célul,hogy én igenis pro-s leszek..
Be is vettek a klánba így egy kicsit aktívabb lett a klán, nem csak miattam hanem még másik pár játékos miatt is egyben.
Jó sokáig voltunk a legjobbak közt, a toppon versengtünk az első helyért más klánokkal majd meg kezdődtek a klánháborúk a nagyobb klánok közt.:
pl: az embereket hívogatták mindig át egyik nagy klánból a másikba és vissza, jöttek a szóbeszédek meg egyebek is...
ezek után az akkori klánvezér már igen csak ki volt készülve,azt hiszem akkoriban még ctp.dömper volt a klánvezér, szóval a klán hanyatlásnak indult mivel ahogy mondani szokták csak annyira erős egy szerkezet amilyen erős a leggyengébb lánca...
szóval sorra léptek ki az emberek a klánból míg már csak én nem maradtam egyedül,én elhatároztam hoyg itt nem lehet vége a PRO-s és stickes karrieremnek ezért vissza hoztam a sírból a klánt, nem emléxem már pontosan de azt hiszem akkoriban még nem foglaltam el a klánvezérségi posztot,azt hiszem akkor adtam ki az egyenlőség jogát hogy mindenki egyenrangú meg egyebek(akkoriban nem voltak rangok..).
aztán egy két hónappal később jött egy eszement ötlet miszerint társultunk egy nem tudom mien szar klánnal hogy így alkossunk egy elcseszett klánt..
Ennek a története annyi hogy az egyik este mikor nem voltam már azt hiszem msn-en a többiek beszélgettek még egy kicsit és feljött az a hülye ötlet csak úgy viccből hogy milyen lenne ha társulnánk ezzel a bazi hülye klánnal"lol meg egyebek"-volt az első reakció de pár perccel később már azon kapták magukat hogy a PRO megszűnt és valami gagyi klán név szerepelt előttük, én ezt másnap reggel vettem észre serveren én akkor még az eredeti PRO klán név volt a nevem előtt,akkor szóltak nekem hogy változtassam erre meg erre mert ez és ez történt,mint ahogy azt leírtam,
én persze nem engedtem ennek a hülyeségnek és azt hiszem úgy írtam akkoriban a nevemet ezért hogy: (-PRO-) Jack Lázad vagy valami ilyesmi...
Nem sokkal később egy két órával már kezdték felismerni azt hogy mit is tettek tegnap este és hoyg hogy lehetnek ennyire...(neveket nem mondok). Így akkor megint meg mentettem a klánt a Szégyenletes haláltól és a PRO megint felfele szárnyalt,akkor léptettem elő magamat klánvezérré,lassacskán de mentünk felfele,mint később kiderült nem vagyok igazán az a klánvezér típusú ezért nem sokkal később mikor a klán hírneve már vészesen alacsonyan volt,és láttam ha tovább maradok magam viszem a halálba,"ami kissé durva lett volna ennyi harc után",szóval megkerestem az utódomat aki remélhetőleg vezető egyéniségű és képes megtartani egy klán színvonalát,és azt emelni,ő volt: Gaara aki még most is a klánvezérünk, amit nem bánok hisz a lehető legjobb embert választottam eme pozícióra.(A legjobb klánvezér!!)
Igaz kicsit változtunk régebb óta hisz megjártuk a poklok poklát és megtanultuk mit és hoygan kell tenni hoyg egy klán és játék stílus élhető legyen
MINDEN ember számára,innen is jött az ötlet,ha azt akarjuk hogy a tucatnyi kemper és tucatnyi noob megszűnjön nem seggbe kell lőni őket és trágául beszélni velük akárhányszor lepuffantanak,hanem segíteni nekik ahol csak tudunk hogy újra a jó és helyes útra terelhessük őket.
Annyit még hozzá tennék hoyg a nagy Klánháború úgy ért véget hogy meg kötötték a 3,illetve később a 4-es szövetséget a klánok,ennek egy része még ma is fenn áll,de már nem írásos hanem már köztudott tényként hogy nem toborzunk más aktív nagy illetve kis klánból embereket..
Dió héjban ennyi lenne a klán teljes története több évre visszamenőleg a kezdetek kezdettétől napjainkig.
Köszönöm hogy itt lehetek a társaságotokban és együtt élhetjük a stick-életét
üdvözlettel
(-PRO-)