(-PRO-) Zak
|
|
« Válasz #1590 Dátum: 2011.07.14 12:27 » |
|
Szerintem Július végére, 20-31-ig között kéne lejátszani..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.07.14 12:48 írta -|H.S.P.C.|- Zak »
|
Naplózva
|
|
|
|
-TDT- MassaSami
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Tankcsapda 'n' Linkin Park forever.
|
|
« Válasz #1591 Dátum: 2011.07.14 18:00 » |
|
Zotee vegyél vissza.Engem is miután bannoltak aztán lenyugodtam kicsit és nem nagyon válaszolok a beszólásokra.Na jó Szabesz beszókirálynak néha .
|
|
|
Naplózva
|
Nem erdekel senki,semmi hagyjatok beken enni......
|
|
|
-TDT- MassaSami
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1592 Dátum: 2011.07.15 12:39 » |
|
Dani próbaidőre maradhatok ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #1593 Dátum: 2011.07.15 14:34 » |
|
Off, lame, flood.. Nöm
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #1594 Dátum: 2011.07.15 17:38 » |
|
Tudom,hogy nem tartozik rám,de azért még is elmondom.Szerintem,mikor felvettétek Massát,nagyon jól tudtátok,hogy ha Dani vissza jön,lesz itt kavarodás,még is felvettétek,és szerintem nagyon jól tudtátok azt is,hogy nem nagyon marad sokáig a klán tagja.Én egyáltalán nem azt mondom,hogy massának nálatok a helye,én mindig azt mondtam,hogy nem hozzátok illik.De azért szemétség beletaposni egy ember "lelki világába" és felvenni,mikor kicsit se biztos,hogy a klán tagja marad.Jelentkezését már elkellet volna utasítani,vagy megvárni,hogy mindenki szavazzon,mert akkor kisebb csalódás érte volna mint most,és azért,ez nem volt közel se szép dolog.
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
-TDT- MassaSami
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1595 Dátum: 2011.07.15 18:39 » |
|
Köszönöm HuNi. És tudom, hogy nem nagyon ide való vagyok,de próbálok beileszkedni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #1596 Dátum: 2011.07.15 18:55 » |
|
Szeretnélek megkérni arra, hogy próbáld meg megfogalmazni miért nem vagy idevaló?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sTofii™
1337 tag
Nem elérhető
Legenda.?
|
|
« Válasz #1597 Dátum: 2011.07.15 18:57 » |
|
Ha felvételt nyertél, most mindegy milyen körülmények között.. Az azt jelenti hogy megfeleltél az elvárásoknak és a klán többsége igennel szavazott.
Problem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #1598 Dátum: 2011.07.15 19:12 » |
|
felvettétek
Khmm, Zote felvette...
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #1599 Dátum: 2011.07.15 19:17 » |
|
Ha felvételt nyertél, most mindegy milyen körülmények között.. Az azt jelenti hogy megfeleltél az elvárásoknak és a klán többsége igennel szavazott.
Problem?
Hogy nem szavazott mindenki aki aktív, this is the problem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #1600 Dátum: 2011.07.15 19:56 » |
|
Hiába várok... semmi Ennek ellenére megjegyezném ez a srác tud valamit. Melyik nagy klánba vették volna fel? Egyikbe sem. A hspc-nél Hádész sehol, Dani nyaral, Lala szerelmi bánatban-elvonási tünetben szenved, mindegy neki minden. Massa megtalálta a megfelelő helyet és alkalmat, jelentkezett és felvették. Ez mutatja, hogy 10 éves kora ellenére valamit tud ("nem teljesen hülye ovis" /bocs ez fórumozók cikizése/), vagy legalábbis nagyon jó megérzései vannak. Legtöbbünk a könnyebb utat választja a nehezebb helyett céljai elérésére. Megpróbálta és összejött neki. 10 éves előtte az élet, ővé a jövő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-TDT- MassaSami
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1601 Dátum: 2011.07.15 20:01 » |
|
Szeretnélek megkérni arra, hogy próbáld meg megfogalmazni miért nem vagy idevaló?
Bocs játszottam. 1.Már a korommal is kilógok a sorból. 2.Értelmi szintem is kisebb az átlagnál. felvettétek
Khmm, Zote felvette... Gykrumplee igent mondott,Lala igent mondott,Zotee igent mondott Sen tartózkodott.Mivel te nem szavaztál az egyenlő a tartózkodásal.Lala felvett a klán alapitója. Ha felvételt nyertél, most mindegy milyen körülmények között.. Az azt jelenti hogy megfeleltél az elvárásoknak és a klán többsége igennel szavazott.
Problem?
Hogy nem szavazott mindenki aki aktív, this is the problem. 5 nappal a jelentkezésem után vettek fel....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
IMortal
1337 tag
Nem elérhető
Fuck and you
|
|
« Válasz #1602 Dátum: 2011.07.15 20:03 » |
|
Hiába várok... semmi Ennek ellenére megjegyezném ez a srác tud valamit. Melyik nagy klánba vették volna fel? Egyikbe sem. A hspc-nél Hádész sehol, Dani nyaral, Lala szerelmi bánatban-elvonási tünetben szenved, mindegy neki minden. Massa megtalálta a megfelelő helyet és alkalmat, jelentkezett és felvették. Ez mutatja, hogy 10 éves kora ellenére valamit tud ("nem teljesen hülye ovis" /bocs ez fórumozók cikizése/), vagy legalábbis nagyon jó megérzései vannak. Legtöbbünk a könnyebb utat választja a nehezebb helyett céljai elérésére. Megpróbálta és összejött neki. 10 éves előtte az élet, ővé a jövő.
Ezzel már csak az a baj, hogy a többi is vérszemet kapott...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #1603 Dátum: 2011.07.15 20:13 » |
|
Te a hspc tagja vagy? Nem. Én sem. Nem nekünk kell a jelentkezőket elutasítanunk. A hspc-sek is megspórolnak egy karaktert, ha nem-et írnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #1604 Dátum: 2011.07.15 21:17 » |
|
Problem?
Hogy nem szavazott mindenki aki aktív, this is the problem. 5 nappal a jelentkezésem után vettek fel.... Az nem túl sok már bocsi. Nézd meg, Dani és Zero sem voltak, akik amúgy fórumon aktívak, csak hát nyár van és nem ülnek non-stop gép előtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|