Admin
|
|
« Válasz #15 Dátum: 2007.06.27 11:29 » |
|
Szerintem is élvezetes lesz 20 percig ott állnod Másrészt én "lefutottam", nekem 16 perc volt, szóval nem is sok. (ahhoz képest, hogy 6 kilométer) Egyelőre azzal nincs probléma, ki ellenőrzi, hanem hogy ki jön.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
analog1
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2007.06.28 13:51 » |
|
mindenki h rákattant erre a "stick maraton"-ra pedig télleg csak unatkoztam
|
|
|
Naplózva
|
A történelem megismétli önmagát mert mi megismételjük a történelmet!
|
|
|
REGE
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2007.07.06 19:33 » |
|
Mókás öttlet eza marathon ha másért nem is jó legalább nem unatkoznánk+még utánna egy jó kis harc levezetésnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
analog1
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2007.07.07 14:17 » |
|
áááá nem hinném ha lefutod a maratont akkor tökre elmegy a kedved a stiktől legalábbis akik eddig lefutották ezt mondták hidd el én is ezt mondom,ha nem hiszed akkor fuss :Dpff még h utána harcolni...
|
|
|
Naplózva
|
A történelem megismétli önmagát mert mi megismételjük a történelmet!
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #19 Dátum: 2008.03.24 21:41 » |
|
benevezek a maratonra
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
G.J. Foxy | Foxx | Glam Jam
|
|
« Válasz #20 Dátum: 2008.03.25 13:11 » |
|
Dark Templar: csak szólok, hogy 6 hónappal lemaradtál :D:D Viszont most már lehetne Stickman-Dakar Rallyt is csinálni. Hivatalos szponzor: Armin LOL. Lenne a sziget 4 sarkában 4 ember, ők lennének a checkpointok. Amikor az lsőtől az elsőig visszaér, teljesítette a távot. (Megjegyzés: ha azt hiszi, hogy tengeralattjáról vezet, akkor kiesik :D:D).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #21 Dátum: 2008.03.25 13:16 » |
|
lol... akkor a stick dakar rallyra nevezek be...hehe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-)Jack
|
|
« Válasz #22 Dátum: 2008.03.26 14:29 » |
|
de ha lőnek a célnál és aki hamarab meghal az a nyertes akkor mi van ha mondjuk gun-al lösz akkor nem hal meg a gun futó ember nem? ezért kellene mindegyik ember fajtábol oda álitani egyet aki löni fog majd szerintem ja és mindegyik legyen a sokat lövö fegyverel persze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #23 Dátum: 2008.03.26 17:49 » |
|
Rallin nem kell lőni... ennyi Mindenki gunnal lesz ugye... hummerrel. A két különböző járművet ne versenyeztessük, mert mindkettő másra jó.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
goulash
|
|
« Válasz #24 Dátum: 2008.03.30 15:09 » |
|
Mindenképpen kéne egy kívülálló tech-es, valamint az admin a GUN csapatban, hogyha frapsal felvenné a versenyt, lássuk a neveket is(ha egyszerre mennének az autók, szerintem így izgalmasabb is lenne). Mellesleg egy pályaötlet, ami izgalmasabbá(és rövidebbé) tenné a versenyeket: Kezdenénk a piramis mögüli bunkerból(nem a tornyos bunkerból). A hummerünkkel beállnánk úgy, hogy a hummerünk vége pont a piramis "feljáróját" súrolja, teljes egészében(majd még mellékelnék képet). A verseny elindul, a hummerrel mehetünk bármerre, a lényeg, hogy a torony melletti bunker mögött elhaladjon. Ezután rögtön le a gyár felé, ahol a gyár két része között kell elhaladnunk. Ezután fel kéne menni(bármilyen úton) az "új gyárhoz", ahol először a hozzánk közelebb levő, majd az azutáni garázs alatt kell áthaladnunk. És itt lenne a vége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Calmarius
|
|
« Válasz #25 Dátum: 2008.03.30 17:11 » |
|
Elötte meg kellene oldani a szerver zárolását, és ennek a témának topicot nyitni.
|
|
|
Naplózva
|
foo.cpp(5) : warning C4996: 'Calmarius' was declared deprecated calmarius.h(666) : see declaration of 'Calmarius' Message: 'This function or variable may be unsafe. Consider using fradi instead. To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_DEPRECATE. See online help for details.'
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #26 Dátum: 2008.04.01 17:07 » |
|
a hummerrel mindkét garázs alatt át lehet mennni???ezt nem istudtam... (talán mert csak antigravval próbáltam...hehe)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daniman811
Vendég
|
|
« Válasz #27 Dátum: 2008.05.02 11:57 » |
|
szentem még1 stickman maratont ke rendezni. 20 ellenőrző lenne 50m-ként. és aki az utolsó lenne azt az első lelőheti. és ha a rally-ról van szó nem jó 5let me a gunok hátrányba lennének. és aki győz az parancsolhat 1 hétig a csapatnak nem jó 5let? és aki ellentmond az mehet a sarokba és ha lehet mongyuk 2008. 05. 20. án legyen me az szentem mindeninek jó. és ott lenne a cél ahol az a picike sziget féle van a parttól 10 méterre. és úgy kéne csináni hogy mikó számlál vissza az admin hogy: 3, 2 , 1 és akkor az 1nél nem futnak. csak akkor amikó lő. ha az Admin visszajön addigra lehet jelentkezni vagy max 2008. 05. 19 ig lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Black
Rendszeres látogató
Nem elérhető
Profi travianos and game makerező :)
|
|
« Válasz #28 Dátum: 2008.05.03 00:36 » |
|
Ha lehet én jelentkeznék versenyzőnek a Stick Dakar Rally-ra Mikor rendezzük meg? ja és a maratonnal mi lesz? lesz most 2008-ban is? Üdv.Black
|
|
|
Naplózva
|
(-PRO-)Black 08.05.07-én (-PRO-) klántag lett.
|
|
|
Daniman811
Vendég
|
|
« Válasz #29 Dátum: 2008.05.03 07:53 » |
|
ha gunos lennél a rally te leszel az utolsó. jelentkezz a maratonta inkább
|
|