$ProMann$
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Nyári Közép Iskola rajongó! a cekra a fegyver!
|
|
« Válasz #90 Dátum: 2009.04.04 17:31 » |
|
Szerintem jol jönne végre egy CW és én is a CC-re gondoltam( mer a PRO-sokat és az MH-sokat nem sürűn látni ). És amugyis én még nem vetem részt CW-n
|
|
|
Naplózva
|
Ez a legg jobb aláirás: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jó mi? kár h csak 500 ma
|
|
|
The boy who tried to destroy the world
|
|
« Válasz #91 Dátum: 2009.04.04 17:43 » |
|
Én is gondoltam egyre,és úgy,hogy mondjuk 5v5 lenne,és akik mennének Gunner Radi ProMan Leito meg Poseidon magyarul az újak,de nem egyszerre hanem mondjuk: Gunner ProMan Leito Dt,és Hades
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #92 Dátum: 2009.04.04 17:56 » |
|
Az a probléma, hogy olyan minimálisra csökkent a nagyklánok száma, hogy nincs túl sok variáció CW szempontból
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
$ProMann$
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 2009.04.04 18:13 » |
|
minimálisra csökkent a nagyklánok száma Oka: Admin szigoritot a nagyklánná válási feltételeken De azt hallotam hogy az ALC nagy klán lesz és akkor talán velük is CW-zhetnénk (ha nagykláná válnak) (De még azzal is kéne várni egy kis ídőt amig hozá szoknak hogy nagykláná váltak [ ha azá váltak]).
|
|
|
Naplózva
|
Ez a legg jobb aláirás: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jó mi? kár h csak 500 ma
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #94 Dátum: 2009.04.04 18:18 » |
|
Oka: elterjedt a hit, hogy MF-nek lenni király. Persze még mindig jobb, mint otthagyni egy klánt, gyakorlatilag halálos sebbel.
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #95 Dátum: 2009.04.04 18:21 » |
|
Hát meg nincs sok értelme klánban lenni,semmi előnyt nem jelent.Legalábbis amikor még játszottam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Horcza
|
|
« Válasz #97 Dátum: 2009.04.04 18:32 » |
|
Nincs az az isten, hogy az ALC-vel bármikor is cw legyen. Olyan idióta, pofátlan balfaszokkal én nem játszok.
|
|
|
Naplózva
|
\M/etál az ész
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #98 Dátum: 2009.04.04 18:53 » |
|
Nincs az az isten, hogy az ALC-vel bármikor is cw legyen. Olyan idióta, pofátlan bal****okkal én nem játszok.
És nolám, igaza van neki. Nem lehet CW-zni, mert a mostani kisklánokre az értelem kifejezés nem vall (csak JEL-re, minden elismerésem neki)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
The boy who tried to destroy the world
|
|
« Válasz #99 Dátum: 2009.04.04 20:04 » |
|
Hát én csak egy éldát mondtam.. Nem pont az ALC-vel kéne,hanem valamelyik erősebb kis klánnal(már mint ha van olyan.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
$ProMann$
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 2009.04.04 20:23 » |
|
-CC-. Velük kellen... Ok: aktivak,ráérnek, pro playerek, stb... az ALC... hát az ma lett nagy klán még egy topic sincs nyitva. De késöb velük is CW-zhetünk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Horcza
|
|
« Válasz #101 Dátum: 2009.04.04 20:26 » |
|
Azt mondtam, hogy alcvel SOHA!
|
|
|
Naplózva
|
\M/etál az ész
|
|
|
$ProMann$
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #102 Dátum: 2009.04.04 20:35 » |
|
Most már soha mer már nem nagy klán (nincs a Fórumon )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Leito8
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 2009.04.05 10:40 » |
|
sztem is kéne egy CW a -CC- vel és kösz lala hogy rám is gondoltál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
$ProMann$
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #104 Dátum: 2009.04.05 11:43 » |
|
Ok. nos már 3-an szavaznak hogy legyen CW a CC-vel de akkor ne csaj beszéjünk rola hanem cselekedjünk is Jó lenne ha még a Tavaszi szünetben lejátszanánk a CW-t (vagy egy hétvégén)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|