-MH- Mark575
|
|
« Válasz #375 Dátum: 2008.10.10 15:29 » |
|
Foxynak igaza van, ez nem egy életfeltétel...Amúgy meg valami gebasz van a toplistával, mert megint elsők vagyunk, és ahogy nézem, a PRO pár ezer pontszámot elvesztett...
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #376 Dátum: 2008.10.10 17:22 » |
|
Mark,nézd a PRO fórumát is.mancsi elvileg nem lépett ki,valaki imposztor volt,de részletek ott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leo
|
|
« Válasz #377 Dátum: 2008.10.10 19:40 » |
|
gebasz xD látom te is láttad a ryan közlegény megmentését
|
|
|
Naplózva
|
Látom, hogy az emberek céltalan bolyongnak mindegyik része akar lenni csak a bolygónak Az idő kapujánál egyre többen tolongnak az órát nem állítják meg,hiába kopognak. /Tibbah/
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #378 Dátum: 2008.10.10 21:46 » |
|
Foxy ha hiszed ha nem vannak olyan lusta állatok mint páldául ÉN aki arra is lusta hogy játszon ,mert inkább travin kockulok, mert az kevesebb kattintás XD Na ezt körözd le XD És igen.. De merem állítani hogy ha lesüllyedünk (ami nem valószinű, mert annyi a pro köztünk annyi ponttal amit nehéz felülmúlni) (csak kicsit süllyednénk le 3-ik 4iknek) akkor tudom ki lenne az aki elsőként távoz és azt is ki az aki 2ikként menne innen, miért? mert nekik egy valami fontos, ami nem az -MH- stílusa..) És amint látod Foxy ilyen a csapatod Lusta játszani XD Tudom ez hülyén hangzik, de ez van Ezt nem tudom máshogy leírni... Max úgy hogy nem vagyok elég energiadús ahhoz hogy nyomogassak pár gombot.. MÁS: Beszéltem pár haverral... Elékeztek anyád vízzle főzre? Nah az egy oszt. társam hülye haverja XD LOOL kicsi a világ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
goulash
|
|
« Válasz #379 Dátum: 2008.10.10 21:46 » |
|
Foxy hozzászólását igazolja, hogy alig megyek fel a játékra, mégis itt vagyok, s emlékeztek a nevemre Bármennyire is lemaradunk, az -MH- lesz, és emlékezni fognak rá Már csak azért is, mert mi vagyunk azok, akik legtotálabbul szarjuk le a pontversenyt, és csak egy jót akarunk játszani EDIT: ha ezek a tagok kiesnek, akikre gondolsz, tomi, csak még teljesebbé válna aklán, de én nem hiszem, hogy lenne ilyen közölünk...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008.10.10 21:48 írta goulash »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #380 Dátum: 2008.10.10 21:47 » |
|
1-2t tudnék mutatni, bár inkáb egyet, nem akarok senkitsem kiutálni... Megjósoltam Leo kilépését innen, remélem az Ő ügyébne tévedek És igen még teljesebben szarjuk le a pontot és 1. vagyunk XD Ez de LOL.. Amúgy mit mondjak.. halál211 tulajdonképpen pont zserző ember volt.. Először a -cree-dbe ment.. onnan lett ismét HSPC-s.. Illetve onnan ment oda ahova, ha nem később kezd el játszani, mert HSPC-s lett volna alapból, de én ide vettme be, mert tudtam pro.. DE ha ezt nem fogja fel hogy lehet hogy inaktív de nem fórumozik és jó arcokkal teli a klán, akkor cska sajnálni tudom.. (heJesírási hibákért bocs épp most bakoltam lóval anyámra kivagyok..) És igen -MH- mindig is lesz.. Mint aa... aaaa He elem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #381 Dátum: 2008.10.10 22:23 » |
|
az a baj,hogy halál kb annyit látott a klánból,hogy az ő heti pontszáma megegyezik a klán heti pontszámával.mert tényleg mostanában nem sokat ölök én se,és ti se.ha nem lett volna fórumozni,akkor tudná,hogy mi leszarjuk a pontokat,és jól elvagyunk egymással,viccelődünk,meg itt tényleg profik vannak,akik,ha kell,akkor tudnak ölni.mondjuk én nagyon kijöttem a formámból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #382 Dátum: 2008.10.10 22:46 » |
|
Gyerekek... Moszt megondom őszintén: itt a példa arra hogy a porfi aki nem fórumozik milyen láma is lehet... És ha megeggyezik? most majd az enyém fog.. és? LASZAROM A PONTOKAT!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leo
|
|
« Válasz #383 Dátum: 2008.10.10 22:48 » |
|
Tomi én is remélem hogy nem jön be a jóslatod (nem fog) ja és én se a pontokért jáccok multkor borz olyan csapatmunkát csinált szerón csak néztem
|
|
|
Naplózva
|
Látom, hogy az emberek céltalan bolyongnak mindegyik része akar lenni csak a bolygónak Az idő kapujánál egyre többen tolongnak az órát nem állítják meg,hiába kopognak. /Tibbah/
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #385 Dátum: 2008.10.12 00:16 » |
|
mé Rőzi...emlékszel mikor nem volt kedvem ölni de hasznos akartam lenni? mi lett belőlem? a te élő pajzsod az is csapatmunka nem?
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #386 Dátum: 2008.10.12 00:21 » |
|
jah de élő vízbeugró-ölő pajzs XD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #387 Dátum: 2008.10.12 00:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
Horv
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #388 Dátum: 2008.10.15 19:03 » |
|
Sziasztok! Rége voltam fennt stickmenen Láttom új újitás. Amúgy egy kérdés: Itt vannak warok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH-Zoli
Veterán tag
Nem elérhető
vanosztkész
|
|
« Válasz #389 Dátum: 2008.10.15 19:26 » |
|
wow látom a banneredből te is régi vagy xD 38000 pont az -MH-nak xDxD te meg a hetiben 1ponttal vagy első xDxDxD
|
|
|
Naplózva
|
A munka élteti az embert.De a pihenés sem ölt még meg senkit!!!:P
|
|
|
|