Sziasztok!
Azért szeretnék bekerülni a klánba mert jó társaságnak tartom és tisztellek titeket, hogy ilyen hűek vagytok a klánhoz ennyi idő után.
Na, de most rólam.
Becsületes nevem Gulyás Bence. Fehérváron élek születésem óta, vagyis immár több, mint 14 éve.
A barátaim szerint bolond (jó értelemben), jófej, kedves srác vagyok aki időnként szeret bekockulni.
Szeretek sportolni, haverozni, (nomeg kockulni) és már 7 éve néptáncolok. 2 éve tagja lettem az ARTE-nek.(Alba-Régia Táncegyesület) Gondolom ebből már sejtitek, hogy szeretem amit csinálok. Ezen kívül haladó szinten teniszezek és versenyeken is indulok.
Jelenleg első évemet sikeresen befejeztem a Vasvári Pál Gimnáziumban. Itt 4-es tanuló vagyok.
Van egy 2 éves vizsla kutyám, a neve Floky. Nagyon szeretem őt, a szeme tisztára olyan mint az Avatarban a Na'vi-knak, a szőre pedig néhol sötét- és világosbarna.
Van kettő testvérem, Zsófi és Orsi. Zsófi ugyancsak 14 éves mivel ikertesók vagyunk. Orsi pedig idén, augusztus 30-án lesz 5 éves. Ennyit az életemről.
A játékot 2009. szeptemberében kezdtem, amikor osztálytársaim mutatták. Persze akkor még nem játszottam vele ennyit. Aztán elkezdődött... egyre többet játszottam vele és egyre jobban élveztem. Volt jó sok kihagyásom az évek során, viszont most újra aktív vagyok. ( bár nem mindig tudok játszani mert a gépünk már kicsit elavult és nem vagyunk egy gazdag család... )
Sok klánban megfordultam már, de eddigi legjobb klánom a [H.G] volt. Egyúttal köszönöm KillerHUN-nak, hogy a klán tagja lehettem.
Jelenlegi pontszámom 27600 körül áll, és minél előbb szeretném elérni a 30000-t. A következő hetekben nem leszek olyan aktív mivel lemegyünk a Balatonra. Augusztusban is 2 hétig ottleszek. Tehát ennyi.
Köszönöm, hogy végigolvastad
msn:
gulyiman97@windowslive.comA facebook címem ottvan az adatlapomon.