Admin
|
|
« Válasz #45 Dátum: 2009.03.06 12:08 » |
|
Hmmm, ja getelementbyid... Csak nekem megy is meg jobban is néz ki a document.plimg mint a document.getelementbyid('plimg') (és asszem az előbbi gyorsabb is de ennél az oldalnál ez elhanyagolható.)
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
(C.C.B.) $ProMann$
Új
Nem elérhető
AtomBaba
|
|
« Válasz #46 Dátum: 2009.03.06 22:40 » |
|
Ezt most nem értem hogy csinálhatok saját Banner-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Calmarius
|
|
« Válasz #47 Dátum: 2009.03.08 01:17 » |
|
Hmmm, ja getelementbyid... Csak nekem megy is meg jobban is néz ki a document.plimg mint a document.getelementbyid('plimg') (és asszem az előbbi gyorsabb is de ennél az oldalnál ez elhanyagolható.) Ha IE-vel firefoxszal, operával és Safarival is megy akkor jó. Amúgy meg szerintem ugyanúgy nem standard... Manapság az xml szabályaival írják le a html-t is, és csak dom-mal illik baszogatni.
|
|
|
Naplózva
|
foo.cpp(5) : warning C4996: 'Calmarius' was declared deprecated calmarius.h(666) : see declaration of 'Calmarius' Message: 'This function or variable may be unsafe. Consider using fradi instead. To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_DEPRECATE. See online help for details.'
|
|
|
hke12
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 2009.03.17 19:11 » |
|
van nekem is nemrég csináltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Töki
Vendég
|
|
« Válasz #49 Dátum: 2009.03.17 19:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MaNo
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 2009.03.19 17:02 » |
|
admin,tudom h ezt nem ide kéne irni de történt velem vlami: regisztráltam feltörték a jelszavam . meg változtattam a jelszavam és nem tudtam belépni az uj jelszavammal töbször probáltam de nem sikerült 5000 killem volt a régi nevemen . tudom h nem csinálsz átirást a nevekre, de kérlek a régi nevemröl lécci ird át a mostani nevemre: -{MaNo}-
U.I:remélem meg csinálod ,nagyon jo lenne,nem szeretném elörröl kezedeni.
elörre is kössz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
Vendég
|
|
« Válasz #51 Dátum: 2009.03.19 18:01 » |
|
őőő megoldás: írsz egy levelet adminnak pmben, vagy emailban, hogy változtassa meg a jelszót olyanra, amit tudsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #52 Dátum: 2009.03.19 18:01 » |
|
admin,tudom h ezt nem ide kéne irni de történt velem vlami:
Akkor miért ideírtad te agyas?
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
kléni
Vendég
|
|
« Válasz #53 Dátum: 2009.03.19 18:03 » |
|
hogy te tudjál hszt gyűjteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MaNo
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 2009.03.19 19:52 » |
|
admin,tudom h ezt nem ide kéne irni de történt velem vlami:
Akkor miért ideírtad te agyas? azé mert a névváltoztatást zárolták te agyas
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MaNo
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #56 Dátum: 2009.03.19 20:55 » |
|
huje vok lehet de mi az a pm?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kris11
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Master of M82.
|
|
« Válasz #58 Dátum: 2009.04.18 19:36 » |
|
na jó. ezt valaki elmagyarázná nekem?? a szöveget hova írjam meg ilyeneket (bocsi a hülye kérdésért)
|
|
|
Naplózva
|
"A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja."
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #59 Dátum: 2009.04.18 20:00 » |
|
Amőgy meg a FÓRUM SZABÁLYZAT.. Offtopikba is választ kapsz, az első postot emg LEGALÁBB olvasd el, ha a többit nem..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|