Horcza
|
|
« Válasz #75 Dátum: 2009.04.14 11:34 » |
|
Lala hagyd már abba ezt a kibaszott fölösleges offolgatást mert most már kurvára idegesítő.
|
|
|
Naplózva
|
\M/etál az ész
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #76 Dátum: 2009.04.14 14:51 » |
|
Megkérem Lalát énis, hogy egy kicsit lassítson...
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
|
|
Töki
Vendég
|
|
« Válasz #79 Dátum: 2009.04.17 14:01 » |
|
akk most manoval mivan nem láttátok? vagy nem lesz neki tgf v mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #80 Dátum: 2009.04.17 16:51 » |
|
Nem ,biztony, hogy nem lesz neki tgf.. A 2 hetes büntetés az nem 1 hónap.. Köszönjünk, van már inaktív tagunk, nem kell még1..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #81 Dátum: 2009.04.17 18:15 » |
|
Átgondoltam, nem hagyom abba, ráadásul most tengernyi időm fog felszabadulni (ma volt a nyelvvizsga).
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #82 Dátum: 2009.04.17 19:50 » |
|
És hogy ment?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #83 Dátum: 2009.04.17 19:54 » |
|
Hát, mitmondjak, nagylol volt. Az írásbeli feladatok egyszerűek voltak, a magnó az szokásos kicseszős (a második az olyan volt, h akik beszéltek, azok végig röhögtek). De a szóbeli... xD Bementem azzal, aki egyébként csoporttársam és tudtam róla, h nagy F1 fan. Tehát elmondtam róla, h mit tudok, ezt az f1et is, és ezután VÉGIG SPORTOKRÓL BESZÉLTÜNK. Tehát az naon egyszerű volt Még1lol: kimentem tiszta nagy boldogsággal, és egy fullismeretlen debreceni csaj odarohant hozzám, és teljes beleéléssel kérdezte, h "Hogy sikerült?" Éreztem, új élet kezdődik... xD
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
goulash
|
|
« Válasz #84 Dátum: 2009.04.17 20:00 » |
|
Nekem meg informatika próbaérettségi Elmondom nektek, hogy egyáltalán nem olyan könnyű, mint amilyennek képzelitek. Viszont nem is olyan nehéz mint bármilyen más érettségi Szerintem érdemes szarakodni vele, mert jó, ha van. Az angol nekem csak ősszel lesz meg remélhetőleg, ugyanis ez a legalkalmasabb időpont, amikor le tudom tenni. Iván, neked meg sok szerencsét a nylevvizsga UTÁN is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #85 Dátum: 2009.04.19 15:06 » |
|
Én két hét múlva fogok menni angol érettségire, de ez már annyira nem lesz fárasztó. És köszi Gulyás xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Töki
Vendég
|
|
« Válasz #86 Dátum: 2009.04.20 17:03 » |
|
am iván téged nem zavar h "lopják a neved" pl.: EE.three meg EE.two
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #87 Dátum: 2009.04.20 17:12 » |
|
most komolyan, mit csináljak? Funnak gondolták a dolgot, ki tudja, mikor lehetnek még hasznosak a felhasználók. És nem lopják, csak elferdítik a VALÓSÁGOT
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Töki
Vendég
|
|
« Válasz #89 Dátum: 2009.04.20 18:51 » |
|
Mark ma fenn volt ha jól emlékszem nem mondott semmi érdekeset
|