Bocs Smokey, hogy legjobbakhoz a nagyklánokat írom, de már jó régóta nem figyelem a többi kisklánt.
Legjobbak:
1. [TIM] (Nincs mit kommentálnom, szinte a legjobb klán)
2. -MH- (Csak azért is
Na jó, a tagokkal viszonylag jó viszonyban vagyok, még ha Ábel utálja is a DoD: S-t ;])
3. -FirePower- (Nem tudom mért, de úgy érzem gyorsan fejlődnek, és tanulnak a hibáikből. És keveset kell utánuk takarítanom.
Najó, ez a többi nagyklánnál is igaz)
Rosszak:
Itt mondanám, hogy direkt nem "Legrosszabb"-kat írtam, mint mondtam régóta fingom sincs a többi kisklán ügyeiről, csak azokat írom, akikre tisztán emlékszem. Nem fogok sorrendet csinálni, csak leírom hogy melyek nem szimpatikusak.
- (-SAS-) (Simán csak "lámagyűjtő", az alapító egyáltalán nem foglalkozik komolyan a klánnak, "csak úgy van")
- S.K.R. (Asszem ez volt a neve, régi klánról van szó, hasonló mint a (-SAS-), csak ráadásul dicsekedett is vele az alapító. Szánalmas...)
És akkor a végére a -[PSC]-, mivel mostanában erről volt szó. Még mindig azon a véleményen vagyok, mint amit a
múltkor mondtam. Ezen kívül tudok
egy-
két (igen, ez egy topic) dolgot az alapítóról (+ a múltkori véleményemben is van egy kép, nézzetek utána, ezek mind elég "frissek".). Ezenek kívül volt más dolog is, csak azokról már nincs kép/nem dropboxra raktam fel. Ha Legendarys normális útra tér, akkor talán változik a véleményem.