[-Gres-]
Veterán tag
Nem elérhető
Grescsi + Gres a kemper =világvége xD
|
|
« Válasz #315 Dátum: 2010.06.07 20:20 » |
|
kecsappp ha írtam volna 4.iket ,ti lettetek volna azok:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #317 Dátum: 2010.06.07 21:09 » |
|
2.MD : Mit utánozzák a nevemet?? A kis lowja megalapitotta a klánt pedig levéttem a nevem :@(csombók bevétte mp5 el ) Csak mielőtt név alapján ítélsz klánt, mondom hogy két becenév első kettő betűje adta a klánnevet -.-.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nesh01
Vendég
|
|
« Válasz #318 Dátum: 2010.06.07 21:18 » |
|
Legjobbak: 1. TIM - Többet kéne foglalkoznom a klánommal, de azért így is jó, úgy érzem 2. ELIT - Szépen tartják magukat fórum nélkül is, aktív, és mégis normális tagokból áll, minden elismerésem. 3. Firepower - Egyben van a klán, állandó, jó tagokkal, ahogy látom. +1: Minden olyan klán, aki CW-zik egy másik ellen Igazából még lehetne sok klánt ide sorolni, nehéz dönteni, főleg úgy, hogy a TIM, és az MH fórumán kívül semmi mást nem nézek. Hiba egy klánvezértől, tudom Legrosszabbak: 1. ZeroHunters - Aki még emlékszik rá 2. SKR - Ahogy azt már említette más is, tényleg borzalmasak voltak, ráadásul nagyképűek is. 3. Most így konkrétat nem bírok mondani. Viszont ki nem állhatom azokat a kéthetes klánokat, akik ráadásul még a rendes klánokból lopkodják a tagokat, és nagyrészt klánvándorok alkotják. BTW, valaki nem tudja, hogy ki csinálta a TDT klán "logóját" a leírásukba? Mert az első olyan kép, amin látom is, hogy az illető dolgozott rajta, ezért jár egy dícséret Ugyanez a véleményem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Smokey
Veterán tag
Nem elérhető
-[Mortals Doki]-
|
|
« Válasz #319 Dátum: 2010.06.07 22:21 » |
|
A pozitív listával én is egyetértek. Egy korábbi postra reagálva pedig mondanám, hogy igazán érdekes dolog a neve alapján megítélni egy klánt... És majd szólok a Monster Energy energiaital forgalmazójának, hogy változtassanak nevet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #320 Dátum: 2010.06.08 15:30 » |
|
Legjobbak: [TIM] -Mert ők tényleg tudják a dolgukat -MH- -Csupa veterán hely. (-PRO-) Mert itt vagyok. Rosszabak : (-SAS-) Az [-ME-] szerintem egyáltalán nem rossz klán. Az MD sem. Killermadafaka rohadt agyot csalódtam benned egyébként. Sry, hogy ezt ide írom de ez kényelmes volt meg talán el is olvassa. Mada: Te is egoista vagy nehogy azt hidd, régóta bökdösöd már a szemem az idióta viselkedéseddel. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a Veteránoknak és az SP-nek szólsz be. A pofátlanság teteje.
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #321 Dátum: 2010.06.08 15:47 » |
|
Jók: (nem vagyok önző mint mások... :]) -MH--t tisztelem, nagyon jó klán (-PRO-) Én nekem onnan mindenki jó fej xD maga a társaság jó Betonkezű de most komolyan ugyan az mint ami a pronál kivéve az első részt és még aron is jól tolja [FC], mint kis klán szerintem ez a legjobb Nem jók: -NW- sok tag, egyik se normális (agyilag se) minden ami utánzat és igazából nagyon sok amibe vannak a "nagyarcok" De ha már ennyire sas, szerintem (le lehet szólni) nem rossz, amit én látok belőlük, hogy maradnak kussban és nem parasztok. A sok tag szerintem az alapítótól ennyi, mert ő nem magyar és ebből bármi lehet. Persze nem lépnék be, de elviselhető nem úgy mint "utódja"...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
.:LeGeNdArYs:.
1337 tag
Nem elérhető
Ha ma 0° van s hnap 2xer ennyi, hnap mennyi° lesz?
|
|
« Válasz #322 Dátum: 2010.06.08 15:49 » |
|
Legroszabbak : 1.[-PSC-] : Roha**ul nem jön be ez a klán :\ Főleg azért mert Legendarys a "fejes" . Mondjuk vannak haverjaim a klánba de, akkoris sza*ok Nemrég még minden áron be akartál kerülni -[PSC]- -be de mind1.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asd
Vendég
|
|
« Válasz #323 Dátum: 2010.06.08 15:57 » |
|
Sztem legjobb 3 klán :1E.L.I.T 2 [TIM] 3 -FP- rosszak: (-SAS-) -NW- =MSK=
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aron65
1337 tag
Nem elérhető
A BSC 2 és a Stickman bújócska győztese
|
|
« Válasz #324 Dátum: 2010.06.08 18:08 » |
|
Amennyiben valamelyikben úgy hagytad a fórumot, amikor legközelebb odamész is be leszel jelentkezve, tehát könnyen kiderítheted, és amúgy se nagy a valószínűsége hogy mondjuk pont annál a suligépnél egy olyan stickező ült, aki fórumozik is, tudja mi az az SP (tehát azért nem először néz fel a fórumra, még ha ez nem is nagy dolog) és elég gonosz ahhoz hogy ilyet írjon a nevedben.
|
|
|
Naplózva
|
Tanuld meg a szakkifejezéseket:1. Cheaterek és hackerek nincsenek, csak laggerek. 2. Akit lelősz, az noob. 3. Aki téged lelő, az láma. 4. Aki beszól, az low. "aron nem pro, hanem aron" /by Tiger "aron nem jófej, hanem aron" /by Zyzu
|
|
|
[M] Dawer
1337 tag
Nem elérhető
Mindíg minden körülmények között?
|
|
« Válasz #325 Dátum: 2010.06.08 18:22 » |
|
Legjobbak: -MH-: televan veteránokkal,tisztelem a klánt. E.L.I.T.:nem rossz, telis tele vannak jó fejekkel. [TIM]:Jó klán jo playerekkel. -FirePower-:Jártam már nálluk rendesek,segitőkészek,jó fejek,jó playerek. (-PRO-):jó és kész -|H.S.P.C.|-:Remélem vala még nagy klán lessz,szeretem ezt a klán azért is jelentkeztem és vagyok tagja, becsülöm a tagokat. Betonkezü:ugyan az minr a [TIM]-nél. Jó kisklánok : [FC]: jó kisklán kitartó tagokkal, bár jobb lenne ha a maximum létszám kevesebb lenne. Sorry a helyesirásomér francia bill
|
|
|
Naplózva
|
Az életben lesznek olyan idők amikor nehéz lesz mosolyognod,de annak ellenére amit látsz,az összes fájdalom ellenére,meg kell őrizned a humorérzékedet.Tudnod kell mosolyogni azon a sok baromságon!
|
|
|
aron65
1337 tag
Nem elérhető
A BSC 2 és a Stickman bújócska győztese
|
|
« Válasz #326 Dátum: 2010.06.08 19:00 » |
|
A "legjobb három" nem azt jelenti hogy az összes nagyklánt felsorolod.
|
|
|
Naplózva
|
Tanuld meg a szakkifejezéseket:1. Cheaterek és hackerek nincsenek, csak laggerek. 2. Akit lelősz, az noob. 3. Aki téged lelő, az láma. 4. Aki beszól, az low. "aron nem pro, hanem aron" /by Tiger "aron nem jófej, hanem aron" /by Zyzu
|
|
|
Nesh01
Vendég
|
|
« Válasz #327 Dátum: 2010.06.08 21:29 » |
|
Bocs, lemaradtam, mivolt ez az egész?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Smokey
Veterán tag
Nem elérhető
-[Mortals Doki]-
|
|
« Válasz #328 Dátum: 2010.06.08 22:58 » |
|
Szóóóóval, keressük a legjobb három klánt Arra szeretném bíztatni a tisztelt hölgyeket és urakat, hogy kis klánokat is próbáljanak megnevezni, ha ismernek közülük jókat, mivel biztosan jól esik nekik a biztatás... Aztán meg lehe nevezni a három legrosszabbnak vélt klánt is, de aki úgy érzi, hogy ez nyílt fikázás, annak nem kell... Eddig vezet a nagyok közül: TIM, PRO, FirePower. (bocs hogy a jeleket nem teszem ki, úgyis tudja mindenki, kikről beszélünk...) Eddig vezet a kicsik közül: FC, PSC (kapott hideget-meleget), és udvariasságból kapott a ME is Eddigi legrosszabbak: SAS, NW, és segítő szándékkal én még hozzájuk írnám a B-13 -at is, mivel lassan az is kezd ilyen létszámban dolgozni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.06.08 23:22 írta Smokey »
|
Naplózva
|
|
|
|
.:LeGeNdArYs:.
1337 tag
Nem elérhető
Ha ma 0° van s hnap 2xer ennyi, hnap mennyi° lesz?
|
|
« Válasz #329 Dátum: 2010.06.09 13:23 » |
|
Ha a kis klánok is kellenek sztem mint kisklán legjobb:[FC](Jó erős közösség régi klán mindenkivel CW-nek ha akar a másik klán... Egy baj van sztem a klán töbsége nem fórumozik :S de ettől függetlenül [FC] sztem a legjobb kisklán.) Aztán -[PSC]- (Sztem nem rossz vele is az a baj hogy kevesen fórumoznak. :S És még zöldfülüek vagyünk. ) Több kis klánt nem ismerek .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|