bbalint
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
őőőőőőőőőőőőőőő nem tom...XD
|
|
« Válasz #45 Dátum: 2009.05.14 12:46 » |
|
Ha már mindenki elsorolja akkor én is. 1. (-D.S.C.-) Nem bántam jó klán volt csak mikor ballahck elmentem összeomlott a klán 2. {_S.K.C._} először vezér aztán alapító addig nem fogom elhagyni amíg fel nem oszlik és mindent megteszek hogy nagy klán legyen
|
|
|
Naplózva
|
"Ne pofázz, inkább ölj!" (+bbalint+)
"Bármi is történik tégy úgy mintha szándékos volna" (Murphy)
|
|
|
gunner
Vendég
|
|
« Válasz #46 Dátum: 2009.05.17 09:28 » |
|
na sorolom én is: 1.S.D.T ez nagyon rég volt 2.[C] Szép emlékek 3.-|H.S.P.C.|- mindig itt maradok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
green
|
|
« Válasz #47 Dátum: 2009.05.25 15:50 » |
|
Hát igen mindenki kilép egy klánból azt mondja örökké mf leszek.. Egyenlőre csak oli tartotta be szarintem.
Én is betartottam. Bár nem tudom erre mennyire lehetek büszke... (omg ez milyen régi hsz volt már )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009.05.25 15:53 írta green »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
green
|
|
« Válasz #49 Dátum: 2009.10.01 17:12 » |
|
Hát ez elég fura lesz, így hogy az előzőt megelőző hsz az enyém. Szóval emguntam egyedül, alapítottam egy klánt. Most 4 tag van, és 17-ek vagyunk all-time-ban (ha jól emlékszem). Nah szóval vélemény a Green klánjáról?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #50 Dátum: 2009.10.02 15:41 » |
|
Az, h ez simán mehetett volna hirdetőtáblára és ezzel hatalmas örömet szereztél volna nekem Am (ahogy látom) a vezér jófej, a tagokról meg nem tok semmit. Jee XĐ
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #51 Dátum: 2009.10.02 18:38 » |
|
Nekem most a -|H.S.P.C.|- a mindenem
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #52 Dátum: 2009.10.02 18:39 » |
|
Hát,remélem helyre sikerül állítanod.Csak adj jó tippeket a tagfelvételhez a vezetőknek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #53 Dátum: 2009.10.02 18:41 » |
|
Már mondtam Hades-nak hogy majd megnézem kik akarnak jönni mert azért én többet vagyok--voltam fennt mostanság mint ő és így tudok segíteni..remélem
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
(-PRO-) Hippo
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
master of weapon :D leader of hippos :)
|
|
« Válasz #54 Dátum: 2009.10.04 20:26 » |
|
Am szerintem a tim megérdemelne egy külön forumot és azt hogy nagy klán legyen.
|
|
|
Naplózva
|
Pajesz a viziraider! A lagg nem ismer határokat
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #55 Dátum: 2009.10.04 20:33 » |
|
Lehet,de mi nem akarunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #56 Dátum: 2009.10.05 06:47 » |
|
Az lenne abból a fórumból mint az L.C.S.-ből... Szerintem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Bennnii
|
|
« Válasz #57 Dátum: 2009.10.05 14:29 » |
|
Szerintem meg ne hasonlítsd a tim-et az lcs-hez.teljesen más a kettő.Itt van egy értelmes,aktív,sok tapasztalattal rendelkező klánfőnökünk ott meg volt law aki le se szärta az egészet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #58 Dátum: 2009.10.05 19:19 » |
|
Talált.. Inkább ez lenne, hogy kevesebben használnák, mint a HSPCsek. Nem nagyon hiszem, hogy Oli az ügyeit itt oldaná meg. Túlságosan ismerem Olit. Ő ezt zárt helyen szeretné, aho laz illetékesek nézhetik csak meg.. Ez pedig a tökéletes klánüzenőfal / titkos saját klánfórum. Eből az előbbi a lehetséges.. A másik, Olinál nem kell tapasztaltabb ember nagyon, mert az már elvárná másoktól a tapasztaltságot. Míg egy jó vezér sosem a legjobbat keresi, hanem a leg jobbat kihozhatót.. Milyent prédikáltam.. Dejó..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #59 Dátum: 2009.10.05 19:26 » |
|
Tomi, teljes mértékben igazad van! (omfg, én ilyet mondtam? De jó, megváltoztam... most már csak keverjetek bele a bitumenbe x'D) Am majd kérhetnék egy szavazás-restartot, olyan klánokkal, amik manapság oly felkapottak? (néhány jogosan, néhány nem... pl. a nagyklánok és a tim jogosan)
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
|