Kedves JEL!
Köszönöm szépen kritikádat, amely a felfogásról, valamint a hallgatni megtanulásról szól! Látod, jótól nem szégyen tanulni, és jó pap holtig tanul, így én is igyekszem megfogadni a tanácsodat. (csak hogy újabb két közmondást elsüssek.) Emellett igyekszem mindenkit meghallgatni, és kvázi ritka, hogy valamit ne bírjak elhallgatni.
Valóban, Hofit igen szerettem, és örülök, hogy ettől rögtön vicces gyereknek tartasz, igazán megtisztelő.
Tisztában vagyok vele, ne aggódj, hogy az anarchia nem káosz, csak rendszer nélküli rend, de ezt eddig meglehetősen kevés helyen sikerült nyugati kultúrával bíró emberek közt megvalósítani, nemhogy fenntartani. Tudod, az ember mindig saját önös érdekeit próbálja megvalósítani, és mindig akad olyan, aki a saátjait jobban akarja, mint a másét. És ez már kiindulópont egy rendszer felé. Anarchia csak és kizárólag irigységtől és önzéstől menes társadalmi rendszerekben létezhet, de sajnos ezek az eredendő emberi természet miatt nem létezhetnek sokáig. Emellett persze kiváncsi lennék "az anarchiát megvalósítani akaró emberi csoportjaidra". Mert ugye a punkok nagy része is rájön, hogy ez nem tart örökké...
Végül köszönöm, hogy kiálltál dohányzási szokásaim mellett, ez kedves tőled, de sajnos az FP-seknek igazuk volt, tényleg nem jó, és ez meg az ő véleményük volt...
Üdvözöllek barátsággal!