|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #631 Dátum: 2010.10.16 14:28 » |
|
Szabesz-kun.... NO COMMENT. ebből bunyó lesz...
|
|
|
Naplózva
|
ööö ez egy aláírás akar lenni?
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #632 Dátum: 2010.10.16 14:30 » |
|
Majd kap az arcára Koltától...
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #633 Dátum: 2010.10.16 14:34 » |
|
Miért kapna? azt csinál amit akar, újra is alapíthatja, ettől nem lesz jobb a helyzete.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #634 Dátum: 2010.10.16 14:55 » |
|
Kedves Szabesz-kun! Mellékesen jegyzem meg, hogyha ezt, azért csináltad, hogy megmutasd mekkora császár vagy, akkor egészségedre. Engem nem zavar. A régi -FirePower- elaludt már az én szememben, és egyáltalán nem fog zavarni, a ténykedésed. Tudom, most nyomják majd az arcok a minusz karmát, egészségükre. De azért néhány dolgot jegyezz meg!: - Én mindig is próbáltam veled rendes lenni, a legnagyobb szarban (bocsánat) is kitartottam melletted. - Soha nem éltem vissza veled, a különböző nézeteid miatt sem, ellentétben veled. - Mindig a legjobbat akartam neked, és a klánnak. - Az utolsó akciód után, még próbáltam reálisan gondolkozni, hogy úgyis megváltozol, de azt hiszem most már feladom. - Igen, lehet utálni lehet nyomni a minusz karmát, egyáltalán nem zavar, +90-ről viszitek le, de nem izgat. Pár hónap múlva úgy is nulla alatt leszek, ennyit erről. Nem érdekel ez a gyerekes viselkedés, egyszer kéne beszélnetek fradival, személyesen, hogy értsétek mit gondol. Én is egy büdös kockának néztem sokáig, de meg lehet nézni. Ő hűséges, és nem érdekel mekkora kocka meg akárhogyan szidjátok, én kitartok mellette is, még akkor is, ha jobban megutáltok. - Pár emberrel próbálok jóban lenni, azért, de már nem nagyon érdekel. Ha ez folytatódik, akkor a fórum, ugyanarra a sanyarú sorsa jut, mint a játék. Úgyhogy lehet utálni, szidni nyugodtan nyomkodjátok lefelé a karmát, engem csak egy dolog érdekel. Akivel jóban vagyok jelenleg, azokkal úgy is maradjon. Akik pedig mellettem állnak: Örök tisztelet nekik! Köszönöm szépen a figyelmet! Jó hétvégét mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csiga
|
|
« Válasz #635 Dátum: 2010.10.16 17:47 » |
|
Engem is fikázzatok már picit:D:D Én ezt úgy élvezem. Mondjátok csak nyugodtan a szemembe nekem is , milyen jó klánvezér vagyok
|
|
|
Naplózva
|
" Nem az a fontos,hogy mit csinálsz. Hanem az, hogy amit csinálsz, azt jól csináld!"
|
|
|
Csiga
|
|
« Válasz #636 Dátum: 2010.10.16 17:48 » |
|
Kolta tőlem kapsz egy +-t ezért a szép hozzászólásodért.
|
|
|
Naplózva
|
" Nem az a fontos,hogy mit csinálsz. Hanem az, hogy amit csinálsz, azt jól csináld!"
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #637 Dátum: 2010.10.16 18:31 » |
|
Nem értem mért kell egy klán ujra alapitani ami ráadásul még egy kis részben még létezik mivel ugye a [TIM] és a -FirePower- egybe olvadt.És igazábol én is nyomok egy + karmát koltának mert van olyan ember aki ezt elég durván irta volna meg.
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
Wborg1
Veterán tag
Nem elérhető
Népszerűség: 1024
|
|
« Válasz #638 Dátum: 2010.10.16 20:34 » |
|
Már az elején benyomtam a [ + ]-t. Én akkor hallottam először Szabesz-kun-ról, mikor az első "nagy quit"-ját csinálta, már akkor tudtam, ez a gyerek NEM KOMPLETT! Később Skype-on is beszéltem vele, mit nem mondjak, ugyanaz volt a véleményem. Aztán a többi baromságát látva végleg megutáltam. nyugodtan nyomkodjátok lefelé a karmát
Ugyanezt mondom, nálam már megszokott, mivel már így is -43, de nem nagyon zavar.
|
|
|
Naplózva
|
"a 1.-izét felérecsökkenytyük, a 2.-izét kécceresérenagyíttyuk" by ÉN "[2010.10.18. 16:47:49] Gaz: Wborg egy tisztességes, normális ember. Jó? te magaddal foglalkozzál..." http://sadypisten.blog.hu/ <--- KATT!!!
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #639 Dátum: 2010.10.16 21:00 » |
|
Ennek az egésznek a célja nem a karma volt, az egy mellékes dolog, vagyis inkább óvodás játék [...], mármint a minuszozás, "csakúgy". Amit ki akartam vele fejezni, az az, hogy én mindig kitartottam mellette, most meg mit csinál... Na meg, ha elolvassátok a leírásukat, akkor enyhe rosszindulatú célzások vannak felém. De mondtam, lehet ezt játszani, csak nem én fogom megszívni. Szabesz majd kap elég pofont az élettől! Egyszer majd ő is felnő, "egyszer". Mindent elmondtam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #640 Dátum: 2010.10.16 21:56 » |
|
Gyerekek. Az egészet Chim alapította, és mostanáig észre sem vettem, hogy kilépett belőle és én lettem a vezető... És ha megnézed fel is lett oszlatva... Igen jöhet a szokás műsor, hogy mekkora gyík vagyok, de ezt már benyomta kecsappp, szal ne itt, ha lehet. Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zero07
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #641 Dátum: 2010.10.16 22:00 » |
|
Bocs gyerekek, de muszáj beleszólnom. Nem tudjátok mi a klán. A klán az olyan csapat vagy brigád -kinek hogy tetszik-, aminek van saját szervere.A raid group az olyan csapat, ami rendszeresen játszik együtt, aktívak etc., van még a group, ami egy gyűjtő, és amit kifelejtettem a multiklán, aminek több játékban is van szervere, és általában rendeznek ligát is. Itt azért nem érvényesülhet ez, mert ugye csak egy szerver van, maximum "szobák" lehetnek még ezekben. De attól a lényeg persze ugyanaz, ez csak ilyen kis..plusz információ.
|
|
|
Naplózva
|
xD!Ez marha jó videó!xDHe is the leader...of the NAT... he killed the king so the war is ended...HE IS unstoppable. OFFTOPIK BETYÁR muhahaha
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #642 Dátum: 2010.10.16 22:06 » |
|
És ezt te honnan veszed?
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Zero07
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #643 Dátum: 2010.10.16 22:07 » |
|
És ezt te honnan veszed?
Nekem vannak jó forrásaim. Na meg BF veterán vagyok, és SG fórumon is törzsvendég. Parancsolsz még valamit?
|
|
|
Naplózva
|
xD!Ez marha jó videó!xDHe is the leader...of the NAT... he killed the king so the war is ended...HE IS unstoppable. OFFTOPIK BETYÁR muhahaha
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #644 Dátum: 2010.10.16 22:11 » |
|
És ezt te honnan veszed?
Nekem vannak jó forrásaim. Na meg BF veterán vagyok, és SG fórumon is törzsvendég. Parancsolsz még valamit? Márk, le vagy győzve minden téren. :]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|